reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Ja też w nie najlepszym nastroju:no:
Ruszać się nie mogę:wściekła/y:Zdaje się,że to zapalenie korzonków:wściekła/y:Nikomu nie życzę takiego bólu:no:Poprzedniej nocy musiało mnie nieźle przez sen boleć bo aż mi się śniło,że rodziłam,nie wiedziałam co,ale mówię do P:"Będzie syn bo mam bóle z krzyża!":eek:Nieźle....
Nawet tyłka wytrzeć nie mogę,oczy mi na wierzch wyłażą:szok:Nie prowadzę młodego do przedszkola bo ani się ubrać,ani jego:wściekła/y:
A jutro mam Dylana!:confused2:Chyba padnę:-(
Nie wiecie czy są tu takie plastry,które można bezpośrednio na bolące miejsce naklejać?Kupiłam sobie kiedyś,ale one tylko na ubranie,nie wolno na skórę:no:A mnie się wydaje,że one niewiele dają:-(Mam przyklejony,a nic ciepła nie czuję:no:
...Za jakie grzechy?....Ałłłaaa!!!:-(
Lubiczanko,jednak prawda:nie ma tego złego co by na dobre ni wyszło!:tak:
Marta powodzenia!Ja też nie cierpię takiego odkręcania spraw,tym bardziej nie z mojej winy:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Spokojnie-wszystko się wyjaśni.To tylko przejściowa faza.:tak:
Didi-nie pomogę-niestety drugiego autka brak,ale w niedalekiej przyszłości pewnie też będę zainteresowana tematem...
Aaaaaa-podpisałam umowę-przeprowadzamy się:-D

No to fajnie:-)

Witam
Ania śpi, a jak wstanie to idziemy ją zważyć:-). Jakiś koszmar mi się śnił o zombie:sorry2::dry::sorry:

Tichonku nie zazdroszczę bólu

tichonek współczuje bólu:-(są plastry rozgrzewające DEEP HEAT o ile dobrze pamiętam:sorry:do fisu juz sie dodzwoniłam i mam czekac grom wie ile na decyzje:confused2:a teraz wisze juz z 10 minut na tel.i czekam az ktoś odbierze z chb:confused2:

Witam

Didi poczytaj na gazeta.ie wątki o motoryzacji bo coś mi się obiło o oczy ,że ktoś jednak miał zniżki na dwa auta. :sorry:

Tichonku współczuję bólu :-(

Witam!Mialam troche nadrabiania, a jak juz sie udalo,to sie dziecie pobudzilo :-) Dzisiaj bylam twarda i karmilam mala na siedzaco,wiec cale loze dla nas all night long:-)a mala spedzila nocke w lozeczku:happy:
Ogolnie wczoraj busy dzionek mialam.Mama zamowila mi firaneczki do uszycia i wczoraj przyszly..wiec same rozumiecie.I tak dopiero 4pokoje ready:eek:Jeszcze tylko kuchnia i sypialnia i bedzie git:-DOd razu chatka przytulniejsza sie zrobila.Nie wiem jak oni (Irole)moga tak z samymi zaslonkami,:no:ja tam musze miec firanki:tak:a u nas ani rolet, ani żaluzji nie ma:no:
Zaczynam się zastanawiać czy Ty jesteś taką pedantką czy co wy wyprawiacie w tych kibelkach,że tak cząsto je musisz szorować(;-):-))Żartuję oczywiście-dzielna z Ciebie kobitka,bo ja ,żeby się do wctów zabrać,to zazwyczaj potrzebuję silniejszej motywacji-np.ktoś ma przyjechać....no chybaże mam dzień dobroci-względnie nie częściej jak dwa razy w miesiącu:zawstydzona/y:
ja tez sie swego czasu zastanwialam,bo jak czytalam posty Tichonka to mi sie wydawalo ze Ona codziennie w tych kibelkach sprzata:szok:ja i ak mam caly dzien zajety i szczerze to sie nie wyrabiam, ale lazienki raz w tyg. oblatuje,np kibelek to wiadomo-w razie potrzeby czesciej;-):-)

Kamcia- te beznadziejne paznokcie,ktore mi odpadly po jednym dniu robilam u laski w domu-prywatnie,na Doughiszce. A zawsze robie w Tan4You u Ani i ona jest wspaniala!:-):tak: Juz nigdy jej nie zmienie:tak:
to ta sama Ania,ktora pracowala w magdalenie na doughiszce?Bo swego czasu miala zamiar sie przeniesc do tan4U..Ja pazury robic przestalam w ciazy i nie na czasie jestem:eek:a tez do Ani chodzilam

No u nas po obiadku:-). Wpadł ladlord z referencjami dla nas, i mówimy mu, że na razie musimy zostać, a on do nas to od przyszłego miesiąca o 50 euro mniej, bo mieszkania idą w dół:-):-):-):tak:. Sam z siebie, no ale on jest naprawdę w porządku gość, wszystko załatwia o co go poprosimy:-). Chatkę chcieliśmy zmienić, bo mieszkamy w apartamencie i schody mamy. Średnio fajnie, jak trzeba wózek znieść:-(. No i zostajemy, nie wiem na jak długo. Tak sobie myślimy, że może zostać do czerwca, bo minąłby nam tu rok i wtedy można byłoby się rozliczyć i zwrot dostać.
ja nt Twego dziecka milcze bo mnie zadziwia:szok:Mojej jeszcze troche do tego,ale kazde ma swoj rytm.Mimo to gratulejszyn dokonan:szok:;-):-)
A z tym rozliczeniem-ono jest po roku ale jesli mieszkasz w tym czasie na2ch chatach,czy 3ch nawet,z kazdej wypelniasz oddzielny wniosek z danymi landlorda i czasem wynajmu i skladasz razem:tak:;lacznie ma byc 12miesiecy (mam nadzieje ze zrozumiale napisalam)

Dziewczynki, napisalam dlugasnego posta i na sam koniec, jak juz Wam papa mowilam przelaczyla mi sie strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a nie probowalas kliknac 'wstecz' w przegladarce?Ja tez tak mialam czasem,ale po kliknieciu wracala ta z pisanym postem:tak:Sprobuj next time:tak:
ciesze sie ze dzidzia zdrowo rosnie i niech tak zostanie:tak:

Hejka dziewczyny mam pytanie czy mozna tutaj dostac jakis plyn do higieny intymnej, bo przeszukalam sklepy i nic nie znalazlam.Jeszcze nie bylam w aptece. Jestem po porodzie i mialam Tantum rosa ale juz mi sie konczy i chce cos kupic. Mozecie mi doradzic papa
Ja uzywam Vagisil.Fakt ze cos chyba 6euro za niego dalam (nie pamietam),ale jest super.W kazdej aptece gdzies obok wkladek,podpasek itp. znajdziesz:tak:
Marta - ja juz nie wiem co powiedziec:eek:ciagle cos:wściekła/y:Ale Ty sie z kazdego g.. wygrzebiesz-tyle dobrego;-):tak:

Aaaaaa-podpisałam umowę-przeprowadzamy się:-D
no to gratulejszyn!sprawnej przeprowadzki i niech Ci sie dobrze i cieplo mieszka!

Witam!Mialam troche nadrabiania, a jak juz sie udalo,to sie dziecie pobudzilo :-) Dzisiaj bylam twarda i karmilam mala na siedzaco,wiec cale loze dla nas all night long:-)a mala spedzila nocke w lozeczku:happy:
Ogolnie wczoraj busy dzionek mialam.Mama zamowila mi firaneczki do uszycia i wczoraj przyszly..wiec same rozumiecie.I tak dopiero 4pokoje ready:eek:Jeszcze tylko kuchnia i sypialnia i bedzie git:-DOd razu chatka przytulniejsza sie zrobila.Nie wiem jak oni (Irole)moga tak z samymi zaslonkami,:no:ja tam musze miec firanki:tak:a u nas ani rolet, ani żaluzji nie ma:no:

ja tez sie swego czasu zastanwialam,bo jak czytalam posty Tichonka to mi sie wydawalo ze Ona codziennie w tych kibelkach sprzata:szok:ja i ak mam caly dzien zajety i szczerze to sie nie wyrabiam, ale lazienki raz w tyg. oblatuje,np kibelek to wiadomo-w razie potrzeby czesciej;-):-)

to ta sama Ania,ktora pracowala w magdalenie na doughiszce?Bo swego czasu miala zamiar sie przeniesc do tan4U..Ja pazury robic przestalam w ciazy i nie na czasie jestem:eek:a tez do Ani chodzilam

ja nt Twego dziecka milcze bo mnie zadziwia:szok:Mojej jeszcze troche do tego,ale kazde ma swoj rytm.Mimo to gratulejszyn dokonan:szok:;-):-)
A z tym rozliczeniem-ono jest po roku ale jesli mieszkasz w tym czasie na2ch chatach,czy 3ch nawet,z kazdej wypelniasz oddzielny wniosek z danymi landlorda i czasem wynajmu i skladasz razem:tak:;lacznie ma byc 12miesiecy (mam nadzieje ze zrozumiale napisalam)

a nie probowalas kliknac 'wstecz' w przegladarce?Ja tez tak mialam czasem,ale po kliknieciu wracala ta z pisanym postem:tak:Sprobuj next time:tak:
ciesze sie ze dzidzia zdrowo rosnie i niech tak zostanie:tak:

Ja uzywam Vagisil.Fakt ze cos chyba 6euro za niego dalam (nie pamietam),ale jest super.W kazdej aptece gdzies obok wkladek,podpasek itp. znajdziesz:tak:
Marta - ja juz nie wiem co powiedziec:eek:ciagle cos:wściekła/y:Ale Ty sie z kazdego g.. wygrzebiesz-tyle dobrego;-):tak:

no to gratulejszyn!sprawnej przeprowadzki i niech Ci sie dobrze i cieplo mieszka!
A dziękuję,dziękuję...Co do sprzątania-ja już lecę
a jeszcze jedno-o co chodzi z tym rozliczeniem?jakie rozliczenie za dom??:szok:

:eek::eek::-D:-Djuz sie wygrzebałam,wysłali mi drugi list z CHB:-)na nowy adres a ze wysłali poprzedni dopiero 22 lutego to nie zatrzymają mi teraz:tak:a co do FISu to przyjdzie babka sprawdzic ile mam dzieci:eek:szkoda mi słów na ten temat:no:

Didi chyba jednak się nie da.Jeśli Ty miałabyś zniżki to wtedy tak,ale poszukam jeszcze.
A ile Wam wyszło ubezpieczenia? Czy ty jesteś pierwszym kierowcą?
My dodatkowo ubezpieczyliśmy sobie mienie.Polecam.Płaci sie tylko 156e na rok,a ubezpieczenie jest na 30.000 tyś.

Lubiczanko gratuluję.To kiedy przeprowadzka? Powiedzieliście już landlordowi?
Co do rozliczenia to mozesz sobie na koniec roku,jak już dostaniesz P60 odliczyc rent z podatku.

reklama
Didi chyba jednak się nie da.Jeśli Ty miałabyś zniżki to wtedy tak,ale poszukam jeszcze.
A ile Wam wyszło ubezpieczenia? Czy ty jesteś pierwszym kierowcą?
My dodatkowo ubezpieczyliśmy sobie mienie.Polecam.Płaci sie tylko 156e na rok,a ubezpieczenie jest na 30.000 tyś.

Lubiczanko gratuluję.To kiedy przeprowadzka? Powiedzieliście już landlordowi?
Co do rozliczenia to mozesz sobie na koniec roku,jak już dostaniesz P60 odliczyc rent z podatku.
Dziękuję. Jutro wielka rozmowa
ale chcemy mu pod nos podstwaić potencjalnych lokatorów,tak więc ide sprzatać dalej,żeby im dom zaprezentować dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry