reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Marta MamaAdy juz miała ugs prywatnie, wiec raczej nie, ale kto wie ;-)
Pauletta jak tam sobie poradziłaś wieczorem :-D:-D:-D
jak sie nazywa ten syrop co mi ostatnio pokazywałaś na przeziebienie, czy on moze byc dla takuch dzieci jak Emma? co je jej moge dac na katar i kaszel doradźcie proszę????

Aniaa włącz sobie DDtvn mowia o ulewaniu

reklama
moniadan właśnie skończyli:tak:jak dziecko ulewa to jest uczulone na to mleko:tak:i sie męczy:tak:
mój dostał sojowe i już nie ulewa ale dostał dziwnej wysypiki,w sumie to jakby mu sie sucha skorupka robiła:eek:nutramigenu pic nie chce:no:

Moniadan na katar kropelki..a na kaszelek..hmma masz moze Pyrosal z Pl.. bo ja Ewuni zawsze daje.. chociaz tam pisze ze od 3 roku ale ona dostawala juz go jak miala 2 mies z przepisu lekaza ale 2 ml..wiec daje i teraz

Witam się:-)
Zaraz mi nogi wlezą w tyłek:sorry:Dopiero co weszłam do domu:confused2:
Idę zupkę gotować i kibelki pomyć,potem zajrzę:tak:Miłego dnia wszystkim życzę:tak:

Didi mam pyrosal od jest powyzej roku, ale on jest przeciwgorączkowy i napotny a ona ma tylko katar i lekki kaszel :confused: a kropelki jakie?
Marta no dokładnie tak mówili ze dziecko uczulone
Mój M jeszcze spi, nie umiem go dobudzic :sorry: ciekawe na która do pracy pójdzie

Idę zupkę gotować i kibelki pomyć,potem zajrzę:tak:Miłego dnia wszystkim życzę:tak:
Zaczynam się zastanawiać czy Ty jesteś taką pedantką czy co wy wyprawiacie w tych kibelkach,że tak cząsto je musisz szorować(;-):-))Żartuję oczywiście-dzielna z Ciebie kobitka,bo ja ,żeby się do wctów zabrać,to zazwyczaj potrzebuję silniejszej motywacji-np.ktoś ma przyjechać....no chybaże mam dzień dobroci-względnie nie częściej jak dwa razy w miesiącu:zawstydzona/y:

Zaczynam się zastanawiać czy Ty jesteś taką pedantką czy co wy wyprawiacie w tych kibelkach,że tak cząsto je musisz szorować(;-):-))Żartuję oczywiście-dzielna z Ciebie kobitka,bo ja ,żeby się do wctów zabrać,to zazwyczaj potrzebuję silniejszej motywacji-np.ktoś ma przyjechać....no chybaże mam dzień dobroci-względnie nie częściej jak dwa razy w miesiącu:zawstydzona/y:
:szok::szok::szok:ja musze przynajmniej raz w tygodniu:sorry:

a co do sprzątania to tichonku mogłabyś mi pomóc:sorry:;-)bo jakoś sie nie moge za to zabrac:confused2:mam mega lenia:zawstydzona/y:

Witam z rana ;-) oświadczam że starciłam głos :eek:skrzeczę a nie mówię ...masakra jakaś :confused2::confused2::confused2:
Witam!
Pauletta jak tam sobie poradziłaś wieczorem :-D:-D:-D
jak sie nazywa ten syrop co mi ostatnio pokazywałaś na przeziebienie, czy on moze byc dla takuch dzieci jak Emma? co je jej moge dac na katar i kaszel doradźcie proszę????
On się nazywa "Cold and Cough" ale on jest od 2-go roku życia także dla Emmy odpada :-( tutaj niestety nie mają syropków dla tak małych dzieci ale możesz smarować ją Snuffle Babe taki Vick dla dzieci a do noska kropelki jak chcesz to mam nasivin którego nie używam i moge użyczyć :tak:
A co do poradzenia hmmm to sobie odpuściłam myślałam że P się może jeszcze zreflektuje i zasnęłam :eek::sorry:do dupy z taką robotą ehhh:confused2:
Przy Tobie i niektórych mamusiach tutaj czuję się jak leniwiec pospolity :sorry::sorry: ja jeszcze w szlafroku dopiero co się z wyrka zwlekliśmy :zawstydzona/y:;-)

:szok::szok::szok:ja musze przynajmniej raz w tygodniu:sorry:

a co do sprzątania to tichonku mogłabyś mi pomóc:sorry:;-)bo jakoś sie nie moge za to zabrac:confused2:mam mega lenia:zawstydzona/y:
No ja właśnie zbyt leniwa jestem-chyba dlatego,że są 3.Tu na dole-w ogóle nie wchodzę...na górze jedna jest z dywanikiem-fakt,trzeba odkurzyć,a w naszej sypialni to -hmmm(spuszczam zasłonę milczenia).Oczywiście mowa o sprzątaniu,a nie przejechaniu szczotą w kibelku:sorry:
jadę oglądać domek

Ostatnia edycja:
reklama
joann powodzenia z kaczuszka. Ja pieklam raz i wyszla mi gumiasta i sucha, pomimo sosu. A kaczke uwielbiam, zawsze od chinczyka kupuje w sosie pomaranczowym :-) Spytalam sie, co robia, ze im wychodzi, to mowil, ze maja specjalny piekarnik, ktory mocno sie nagrzewa, w wysokiej temp, ze z wierzchu szybko mieso sie robi chrupiace, a srodek miekki, wiec nie przesusza sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry