pauletta82
Sexy Big Mamma
Mi na usta ciśnie sie tylko jedno o ja cię p*****lea skopiuj cały i wlej w przeglądarke
Killistafford, Dualla Road, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie

ale chata
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi na usta ciśnie sie tylko jedno o ja cię p*****lea skopiuj cały i wlej w przeglądarke
Killistafford, Dualla Road, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie

ale chata
, ale tak jak napisała MartaF- ogrzać to ja dziękuje

... ale chyba dlugo czekalas, nie?
:-) masc pomaga... jeszcze smaruje ale juz mniej boli i moge buty zakladac i jesyt duzo mniej spuchniete. Czuje ze jeszcze ze 2 dni i palec bedzie jak nowka:-) masz u mnie duza kawe

A twoje mydlo tez mi pomoglo!
Codziennie w nim mocze nogi. A czuje sie jak stara babcia bo moczenie nog tak mi sie kojarzy
Nie wiem skad sie biora tacy ludzie
Moze mi powiecie dziewczyny z "towarzystwa wzajemnej adoracji"

Marta jak nie ta to inna,jestes obrotna babeczka i napewno cos dla siebie znajdzieszmam doła totalnego:-(na 99%roboty nie mamaż sie pobeczałam:-(

Pauletta zobaczysz ze maly zakocha sie w sistrzyczce...moze tak od razu to nie nastapi ale po jakims czasnie napewno.No właśnie o to chodzi że On nie za bardzo wie próbowałam mu to tłumaczyć wioele razy ale z nim to tak jakbym to mówiła w powietrze, ogólnie to nie taka prosta sprawa mu coś wytłumaczyć Wiktorek ma zaburzenia w komunikacji w PL podejrzewali dysfazję rozowjową lub zespół Aspergera ...tutaj już został zakwalifikowany do Centrum wczesnej interwencji dziecięcej i będa go dokładnie diagnozować i wyprowadzać na prostączekam właśnie na list z datą wizyyty
Zapomniałam napisać,że mi się dziś w nocy Ewelci Szym śniłŻe go niby pilnowałam i zęby mu szły i miał taki ślinotok,że po skórzanej kanapie wszystko spływało
A w ogóle to muszę zaraz zajrzeć do sennika bo mam ostatnio jakieś zoologiczne sny
Wczoraj w nocy myszy i żubry a dziś żyrafaI jeszcze śniła mi się katastrofa lotnicza
,ale to akurat na skutego tego,że wczoraj wieczorem oglądałam program o katastrofie lotniczej,w której Anna Jantar zginęła.
No nic idę te sny obczaić;-)

slini sie troche a i marudny jest....byc moze na zeby;-)Super wiadomosc.....a pisalas wczesniej ze czaekasz na list;-)JUUUUPIIIIIIIIIIdopiero co dzisiaj pisałam że czekam na wieści z Centrum Wczesnej Interwencji Dziecięcej a tu właśnie zadzwoniła babka żeby sie umówić na spotkanie
także z Wiktorkiem idziemy na pierwszą konsultację 1 marca
ciekawe czy sie rozpakuje do tego czasu czy nie
mam nadzieję że nie będe musiała przekładac spotkania zbyt ważne to dla mnie i mojego synka jest
także Zuzka już nie wyłaź siedź ile wlezie w maminym brzuchu
![]()
a skopiuj cały i wlej w przeglądarke

wielka chawira.....

jak otworzylam drzwi od samochodu to go wyssalo w jedna sekunde i juz go nie bylo..poecial w sina dal...boze jaka ja bylam zla!!! A jak mi bylo przykro, ze Ali nie zdazyl sie pobawic!
:-(