reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta chyba chcesz nam cisnienie podniesc!!!
Super chata ale ogrzac to jedno ale po drugie sprzataj to chyba bym sprzataczke potrzebowala codziennie:)
Ide jakis filmik obejrzec
Jutro mam kilkugodzinny trening w pracy wiec luz moge dzis dluzej posiedziec:)
Milej nocy

Dobry wieczor!
Ja ostatnio was tylko podczytuje. Cos nie mam czasu ostatnio. :crazy:
MartaF ta chata to ladny wypas!!! Tylko pozazdroscic tym co beda tam mieszkac:tak:
Lubiczanko z tym paszportem to jest chyba tak ze jak pojedziesz go zalatwiac to wtedy bedziesz pewnie musiala zlozyz na pismie kogo upowazniasz do obebrania go. Bo my bylismy juz zalatwiac, i od 22 stycznia lezy w konsulacie do odebrania ale ze nikogo nie upowaznilismy to musimy sami jechac. W sumie odebrac moze 1 z rodzicow ale musi byc osobiscie. Moj O narazie nie moze wziac wolnego wiec jeszcze ten paszport lezy w tym konsulacie.:eek::sorry:
Pauletta w koncu zarejestrowali Wiktorka do... nie pamietam jak to sie nazywa:sorry:... ale chyba dlugo czekalas, nie?

Cos ja jeszcze mialam napisac..... no ale zapomnialam...:angry:

A... Agusiek ty moja wybawicielko:tak::-) masc pomaga... jeszcze smaruje ale juz mniej boli i moge buty zakladac i jesyt duzo mniej spuchniete. Czuje ze jeszcze ze 2 dni i palec bedzie jak nowka:-) masz u mnie duza kawe:tak::-D

aaaa.... Didi szerokiej drogi zycze i zapraszam na kawke w ktorys dzien. :tak: A twoje mydlo tez mi pomoglo!:tak: Codziennie w nim mocze nogi. A czuje sie jak stara babcia bo moczenie nog tak mi sie kojarzy:-D

No i jeszcze Andziulina... Czy ty kochana zapomnialas o mnie;-)??? Moze jutro jakis spacerek? Jak oczywiscie nie bedzie takiej pogody jak dzisiaj???

I chyba wszystko. Wiec milej nocki:-):-)

Nie, jeszcze nie wszytsko:-D
Sledzilam ta dyskusje na "sprawy socjalne" co ostatnio byla... Brak slow normalnie...:szok: Nie wiem skad sie biora tacy ludzie:eek: Moze mi powiecie dziewczyny z "towarzystwa wzajemnej adoracji":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mam doła totalnego:-(na 99%roboty nie mam:no:aż sie pobeczałam:-(
Marta jak nie ta to inna,jestes obrotna babeczka i napewno cos dla siebie znajdziesz:tak:

No właśnie o to chodzi że On nie za bardzo wie próbowałam mu to tłumaczyć wioele razy ale z nim to tak jakbym to mówiła w powietrze, ogólnie to nie taka prosta sprawa mu coś wytłumaczyć Wiktorek ma zaburzenia w komunikacji w PL podejrzewali dysfazję rozowjową lub zespół Aspergera ...tutaj już został zakwalifikowany do Centrum wczesnej interwencji dziecięcej i będa go dokładnie diagnozować i wyprowadzać na prostą:tak: czekam właśnie na list z datą wizyyty
Pauletta zobaczysz ze maly zakocha sie w sistrzyczce...moze tak od razu to nie nastapi ale po jakims czasnie napewno.
Na poczatku pewnie bedzie zazdrosny ale pozniej dotrze do niego ze nie jest sam ale jest jesczze mala istotka ktora potrzebuje mamy tak jak on

Zapomniałam napisać,że mi się dziś w nocy Ewelci Szym śnił:-DŻe go niby pilnowałam i zęby mu szły i miał taki ślinotok,że po skórzanej kanapie wszystko spływało:eek::-D
A w ogóle to muszę zaraz zajrzeć do sennika bo mam ostatnio jakieś zoologiczne sny:eek:
Wczoraj w nocy myszy i żubry a dziś żyrafa:eek:I jeszcze śniła mi się katastrofa lotnicza:baffled:,ale to akurat na skutego tego,że wczoraj wieczorem oglądałam program o katastrofie lotniczej,w której Anna Jantar zginęła.
No nic idę te sny obczaić;-)
:-D:-D:-D slini sie troche a i marudny jest....byc moze na zeby;-)

Jak sie zeby snia to nie dobrze...ale mnie sie kilka razy juz smily i nic sie nie wydarzylo
JUUUUPIIIIIIIIII :-D:-D:-D:-D dopiero co dzisiaj pisałam że czekam na wieści z Centrum Wczesnej Interwencji Dziecięcej a tu właśnie zadzwoniła babka żeby sie umówić na spotkanie:-D:-D:-D:-D także z Wiktorkiem idziemy na pierwszą konsultację 1 marca :tak::tak: ciekawe czy sie rozpakuje do tego czasu czy nie :eek::sorry: mam nadzieję że nie będe musiała przekładac spotkania zbyt ważne to dla mnie i mojego synka jest :tak: także Zuzka już nie wyłaź siedź ile wlezie w maminym brzuchu :-D:-D:-D:-D
Super wiadomosc.....a pisalas wczesniej ze czaekasz na list;-)

:szok::szok::szok: wielka chawira.....
Tutaj nie dalo mnie 3 takie stoja.....eee a nawet 4 tylko ta 4 to konkretna.....ilez to trzeba oleju zeby to ogrzac:sorry:

Andzulina gratuluje zabka....Twoj Igorek mlodszy a ma wiecej zabkow od mojego Szyma:eek::eek::eek:

Ciao Dziewczynki!

Not to sie rozpisalyscie dzisiaj na maxa!! Czuje sie nie w temacie...:eek:

Bylam dzis robic pazurki. Powrocilam do swojej stalej tipsiarki bo tamta dziewczynka to byla totalna porazka!!!!!:szok:

Za nami kolejna kijowa noc....ja juz sie chyba nigdy nie wyspie..moze jak Al skonczy 2 latka i bedzie mial set zebow...:eek::sorry:

Bylam tez w socjalu, wzielam forme na JB.

Kupilam Alowie balonika z helem w srodku! I .....:wściekła/y::angry: jak otworzylam drzwi od samochodu to go wyssalo w jedna sekunde i juz go nie bylo..poecial w sina dal...boze jaka ja bylam zla!!! A jak mi bylo przykro, ze Ali nie zdazyl sie pobawic!:wściekła/y::-(

Na dodatek moje dziecko wyrwalo mi klawisz spacji w laptopie i teraz kijowo dziala i lata na wszytskie strony!:crazy:

Marta- chata wypas!!!! Az mi slabo jak sobie pomysle, ze wystarczy gdzies w mniejszej miejscowqosci i od razu takie ceny za taaakkkkiii dom!! A jaki ogrod:szok:

Andzulina- nie ma czegos takiego, ze takie male dziecko za duzo je! Je tyle ile potrzebuje...Alik tez duzo jadl..bardzo duzo! Teraz tez nie narzeka na brak apetytu ale juz sie tak nie objada. Takze przejdzie mu! Lepiej, ze je nizby mial byc niejadek. ;-):tak:

No i to chyba n tyle...ide dalej sprawdzac dyktanda moich uczniow! pasjonujace...:eek::laugh2:

Hallo!

Ja Was ostatnio tylko podczytuje,bo weny brak....
Jakaś się leniwa zrobiłam ostatnio,nic mi się nie chce:confused2:
Synek mój juz dużo spokojniejszy,ale apetytu nadal nie ma:-(
Mam nadzieje,ze mu to szybko minie...

Marta chatka super:szok::szok::szok:

A jeśli chodzi o temat na "sprawy socjalne" to przykre jest,ze ktoś pisze,pyta,doradza sobie itp....a później wychodzą takie jaja:-(

Nic,miłej nocki życzę wszystkim!!!

reklama
Misia a gdzie robilas tipsy?
Ja tez juz zmykam spac
Fakt kiedys mowili w radiu ze budget travel spajtowal dopiero teraz skojarzylam, ale ostatnio przechodzilam tamtedy i nie zwrocilam uwagi hmm:)
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry