reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja.
Moniadan nie ma za co,w koncu trzeba pomagac tak bliskim sasiadom:-)tylko ten plot moglby byc nizszy:-D
Pauletta super,ze wyznaczyli date konsultacji.
A moje dziecie ostatnie dni jakies marudne,chyba przechodzi jakis skok.Do tego jeszcze wlasnie dzwonil moj M ze dzisiaj musi zostac dluzej w pracy:wściekła/y:Chyba tez przejrze przepisy i cos upieke na poprawe humorku:tak:

reklama
witam kochane mam pytanko do mamusiek z galway czy ktoras z was orientuje sie moze czy w centrum handlowym na shop street prosperuje jeszce biuro podrozy ? jesli tak to czy maja oni jakas stronke internetowa ?gdzie mozna by pzrejzec oferty wycieczek..czy ktoras z was kozystała z ich usług.pytam bo planujemy wkrotce wyjazd na wakacje a ztego co słyszałam budgettravel w tesco splajtowało:eek: innych nieznam:zawstydzona/y:bede wdzieczna za odp.pozdrowionka;-)
Booking.com: 78000+ hotels worldwide. Book your hotel now!
ebookers.ie - accommodation, hotels, holidays, car hire and cheap flights from Ireland's leading online travel agent

Sun Holidays, Package Holidays, Last Minute Offers and Great Travel deals from Ireland
Cheap Sun & Ski Holidays Online From Panorama Holidays

reklama
hehe dziewczynki ja tak sobie patrzyłam co u nas jest a nie sądze zeby lubiczanka poszła za taką kase mieszkac a poza tym ogrzac to:szok:ja mam swój milutki,cieplutki malutki domek:-);-)

ide juz na gore więc dobranoc dziewczynki(humorek jak narazie powrócil)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry