Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam doła totalnego:-(na 99%roboty nie mamaż sie pobeczałam:-(
wlasnie ja tez bym mogla swoja odstapic np.w zamianTo niech Ci odprawkę wypłaca gościu(chętnie bym się z Toba zamieniła)

Rowniez jestem pewna ze sobie poradzi i wcale nie pisze tego tylko po to zeby Ci sie humor poprawil
Tak jak z chata lubiczanki tak i z tym-mysle ze tak mialo byc i widac inny Ci los pisany (moze inna praca
)
On na dzis ma problem z pampersami,bo na poczatku to one byly inne,lepsze,mniejsze a te sa do d... i w ogole nie da sie ich wlozyc i on nie wie jak..Taaa-wyczailam juz o co chodzi-wczesniej mala lezala jak kloda a teraz wierzga kopytkami
i to taka roznica.Co do gadania w kolko o tym samym to podzielam Twoj los
Do tego dodam gubienie wszystkiego.Codziennie rano czegos trzeba szukac
Norma
Wole sie nie rozpisywac bo z godzina by mi zeszla na bank
tak, w Wigilie 2008;-)Pietra mialam straznego,szczegolnie na pytania o znaki, ale jak juz wsiadlam to bylo OK.Nawet noga mi nie latala na sprzegle;-)Madbebe a ty zdawałaś tutaj na full? No i jak było? Pytał Cię egzaminator z budowy auta,musiałaś wskazac co gdzie się znajduje?
Aha i zdawałaś na swoim aucie? teraz kolega chce zdawac w Galway i coś tam burczał,że można auto od ośrodka wypożyczyc,prawda to? Bo to,że od instruktora to wiem.
Miala tendencje do psucia i oczywiscie wlasnie wtedy sie tak stalo.Na szczescie A.byl w poblizu,zadzwonilam po niego,przyszedl i zamknal
Auto mozna wypozyczyc zarowno od instruktora jak i z osrodka. Zaznaczasz bodajze w formularzu gdy skladasz o egzamin czym zdajesz,ale doladnie nie pamietam..Ja zdawalam swoim-przynajmniej nie bylo zonka bo znalam auto..tiaa.. to rzeczywiscie - bo ja moim malym rozumkiemCieszy mnie to ogromniasto,ale czy Ty jeszcze na ziemi irlandzkiej będziesz?bo babka mówiła,że trzeba będzie czekać 2 tygodnie(około)-czyli jakby nie patrzeć-wychodzi ok.29.03,poprawka(o ja analfabetka)-25.03
wyczailam ze 11.03 jest do odebrania...
, zimno i wieje jak nie wiem
. A ja mam zupę do ugotowania i kapustę na gołąbki miałam obgotować.

dopiero co dzisiaj pisałam że czekam na wieści z Centrum Wczesnej Interwencji Dziecięcej a tu właśnie zadzwoniła babka żeby sie umówić na spotkanie

także z Wiktorkiem idziemy na pierwszą konsultację 1 marca 
ciekawe czy sie rozpakuje do tego czasu czy nie 
mam nadzieję że nie będe musiała przekładac spotkania zbyt ważne to dla mnie i mojego synka jest
także Zuzka już nie wyłaź siedź ile wlezie w maminym brzuchu 

Nie ma za co;-)andziulina nie bardzo moge popisac bo młoda okupuje laptopabajeczki
mamo ady poprawiłaś mi humordziekuje;-)
W sumie, zadna dla mnie roznica, bo i tak od ponad tygodnia nie wychodze z domu...

nie ma juz tego biura w centrumwitam kochane mam pytanko do mamusiek z galway czy ktoras z was orientuje sie moze czy w centrum handlowym na shop street prosperuje jeszce biuro podrozy ? jesli tak to czy maja oni jakas stronke internetowa ?gdzie mozna by pzrejzec oferty wycieczek..czy ktoras z was kozystała z ich usług.pytam bo planujemy wkrotce wyjazd na wakacje a ztego co słyszałam budgettravel w tesco splajtowałoinnych nieznam
bede wdzieczna za odp.pozdrowionka;-)