reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam:-D
Pauletta - trzymaj się kochana... ;-)
Lubiczanka - powodzenia w akcji z landlordem;-) no i zróbcie coś z tym baniakiem na olej - szkoda waszej kaski i nerwów:sorry:
MartaF - nie załamuj się - może tak będzie lepiej? i jak masz "dołki i dolinki" to pisz - może lżej ci będzie:sorry:
ehhh - i znów nie wiem, komu miałam jeszcze odpisać...:eek:
mojemu Małemu wyszedł trzeci ząb - na dole:sorry: wczoraj zauważyłam podczas karmienia... trzeba szybko zaopatrzyć się w szczoteczkę, bo przy tym tempie, to niedługo będzie miał prawie wszystkie ząbki:szok:
Dziewczynki - ile takie półroczne dziecko powinno jeść? moja teściowa stwierdziła, że Igor je trochę za dużo:eek: chodzi mi na jeden posiłek... ale jak mu się skończy np kaszka, to jest krzyk i muszę jeszcze dopchać go deserkiem... nie wspomnę już o obiadkach - cały talerz wciągnie i jeszcze patrzy, żeby coś zjeść:szok: boję się, żeby nie miał później problemów z otyłością...

Pauletta ale synek wie ze bedzie mial siostre?
<Moze nie bedzie az tak zle-dacie rade:tak:

A u nas snieg pada:szok:
No właśnie o to chodzi że On nie za bardzo wie próbowałam mu to tłumaczyć wioele razy ale z nim to tak jakbym to mówiła w powietrze, ogólnie to nie taka prosta sprawa mu coś wytłumaczyć Wiktorek ma zaburzenia w komunikacji w PL podejrzewali dysfazję rozowjową lub zespół Aspergera ...tutaj już został zakwalifikowany do Centrum wczesnej interwencji dziecięcej i będa go dokładnie diagnozować i wyprowadzać na prostą:tak: czekam właśnie na list z datą wizyyty

Witam!
Moja Emma dopiero teraz na drzemke poszła i cięzko jej to idzie, słysze w niani ze jeszcze nie spi :no: Eryk dobrze, głowa go jzu nie boli, tylko jak sie tam dotknie to mu sie przypomina
Krupniczek zrobiony, podłogi umyte, pranie tez pochowałam :tak:

Tichonek a twoj M na którą jeżdzi do pracy? nie moze ci Radka do przedszkola zawozic?

Pauletta faceci w ogole nie orientuja sie jak ubierac dzieci, moj to na rajstopki body wkładał i takie kombinacje robił ze szok, ale trzeba wybaczyc w koncu to nie Jacyków ;-)

ide jej mleko dac moze zasnie :crazy:

Pauletta - na pocieszenie ci powiem, że dzieci w takim wieku nawet jeżeli wiedzą, że będzie rodzeństwo, są tego świadome itd to i tak na początku mają problem z akceptacją... to chyba normalne, że są zazdrosne... ale wydaje mi się, że Wiktorek nie będzie Ci robił większych problemów, bo przecież on potrafi się sam sobą zająć i czasami nie reaguje na inne dzieci. pamiętasz, jak było z Igorem? pokojarzył chyba po pół godzinie...;-)

hejka

medluje ze wyprawa samotna autkiem udana.. wybralam droge gdzie malo jezdzi autek ale za to same zakretasy.. pojechalam kolezance oddac smoczka bo zapomniala i bynajmiej mialam pretekst do jazdy
zapakowalam dzieciaki..mlodej ciacho w reke i heja.. w drodze powrotnej tez ok.. ale juz kilka samochodzikow jechalo zamna..raz zapomnialo mi sie o kierunkowskazie ale luz.. a tak to super..
ej lepiej bez kogos obok..bo po swojemu ..pomaluski znaczy wlasnym rytmem i spokojniej .. nawet spiewalam sobie .haha..
no i dojechalam i wrocilam bezpiecznie ..nawet ta droga co mnie przrazalam bo od nas jest taka uliczka gdzie ma zwezenie i tylko jeden samochod musi przejechac.. ale udalo sie bezproblemowo
He he no właśnie.
Jeszcze się bojam bez osoby obok jechac :zawstydzona/y:
Zwłaszcza,że musiałabym się przesmyknąc przez wąski mostek (lubiczanka wie który) i mnie on z lekka przeraża :eek::sorry:
Anineczka..spokojnie i pomalusku..masz L i masz prawo jecha wolniej ale nie tak aby blokowac ruch..a zwlaszcza przez waski mostek

odwagi.i w droge

ide amku zrobic bo glodni jestesmy

Aż mi się przypomniało jak w nidziele J zmieniał pieluchę Danielkowi...Ściąga spodnie,pod spodem rajtuzki-zaczął oglądać z każdej strony i pyta-a gdzie jakieś guziczki czy zamek:szok::-D:-D:-DMyślałam,że się posikam...Oczywiście musiał ściągnąć wszystko-jakby niedało rady do połowy:eek:

reklama
Czesc Wasm wszystkim! Przede mna trudny wybor ginekologa a poniewaz to dla mnie temat zupelnie nowy (pierwsze dziecko), wiec bylabym zobowiazana za rady od bardziej doswiadczonych kolezanej w tej materii. Moj GP polecil mi Dr Keelin O’Donoghue i wstepnie sie u niej zarejestrowalam. U kogo Wy bylyscie? Kogo polecacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry