renni
Fanka BB :)
hej tichonku to i ty musisz swoje 4 literki w autko wsadzic!!!!:-):-)I ja witam
Pospałabym jeszcze nie powiem,a tu już przymusowy poranny spacer do i z przedszkola zaliczony
Mój P to jest taki kochany,że jak go proszę coby mnie obudził o konkretnej godzinie to on łaskawie daje mi jeszcze z 10-15 minut pospać,a ja potem się z niczym wyrobić nie mogęOn szanowne 4 litery w auto wsadzi i jedzie do pracy 5 minut a ja zapierdzielam do przedszkola na nogach z synem jak pogięta bo czas nagli
A i tak wiecznie jesteśmy ostatni
Dziękuję bardzo za taką troskę i jeszcze się dziwi,że on taki dla mnie dobry a ja od rana gębę drę
Ja nie wiem co to będzie jeśli w ciąży będę i moje hormony zaczną szaleć
Na szczęście dla P w poprzedniej ciąży nie musiał się przekonywać jak to jest bo go nie było
Idę kawulca trzasnąć![]()
Jesli masz " praweczko " oczywiscie.
Jak juz na swiat przyjdzie mala dzidzia to na pewno bedziesz miala gdzie jezdzic...
no i do Ratoath bys przyjechala.
He he no właśnie.
Jeszcze się bojam bez osoby obok jechac
Zwłaszcza,że musiałabym się przesmyknąc przez wąski mostek (lubiczanka wie który) i mnie on z lekka przeraża![]()
dzieci niech maz pilnuje,a ty practis,practis,trening czyni mistrza!!!!:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:

On szanowne 4 litery w auto wsadzi i jedzie do pracy 5 minut a ja zapierdzielam do przedszkola na nogach z synem jak pogięta bo czas nagli
A i tak wiecznie jesteśmy ostatni
Dziękuję bardzo za taką troskę i jeszcze się dziwi,że on taki dla mnie dobry a ja od rana gębę drę

Ba,nawet jak zdalam to wyruszylam sama dopiero jak bylam zmuszona
dopiero będę miała histerie w domu