lady_Zgaga
Fanka BB :)
Monia a kogo Ty tak usilnie zinwigilowac probujeszTichonek nie kapuje, jak ty np chcesz zobaczyc na jakich ja jestem zdjciech, to umiesz to zrobic? ja nic nie blokowałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia a kogo Ty tak usilnie zinwigilowac probujeszTichonek nie kapuje, jak ty np chcesz zobaczyc na jakich ja jestem zdjciech, to umiesz to zrobic? ja nic nie blokowałam

. A nam proponowali chatki, ale w dwóch sąsiednich miejscowościach, co nie wchodzi w grę, więc na razie się rozglądamy i póki co zostajemy w starej chacie.
. Trzeba coś zjeść i się wykąpać, a potem się zobaczy: jakiś filmik i przytulanko do mężowskiego;-)Tichonek nie kapuje, jak ty np chcesz zobaczyc na jakich ja jestem zdjciech, to umiesz to zrobic? ja nic nie blokowałam

Nie u Ciebie nie można zobaczyć na jakich jesteś zdjęciach.

Moj m mowi zebys tam prad podlaczylaTaaaa-niestety kranik na dole jest-ale nasi złodziejaszkowie są jeszcze sprytniejsi,bo sciągają tuż przy baniaku taką śrubęJ wypatrzył,że jest poluzowana...
Byliśmy oglądać domek-hmmmm.Do zamieszkania za jakiś miesiąc,bo w trakcie remontu,ale powiem Wam-wow.Robi już teraz wrażenie.Najbardziej kuchnia-mogę pokusić sie o stwierdzenie,że piękna
Jeżeli do tego czasu nie znajdziemy niczego lepszego to być może zainteresujemy się za 4 tygodnie
![]()

),ale poszukam może w DIY będzie ten klej
.W dodatku z trójką dzieci za dużo różnych rozwijających wyobraznię niebezpieczeństw-strumyk,doły
eee-ten odpada
i zostawimy go na lodzie tak jak on nas
Smuć
Gdzieś się człowiek wyżalić przecież musi
)