ewelcia86
Szczesliwa mama:))
jak co roku?My tez sie juz nakrecamy na nowe autko,bo nie ma sensu w 11latka za duzo siana ładować;poza tym lipa ze NCT co roku trzeba bedzie robicNajpierw trza kredyt splacic,ale co tam-marzenia uskrzydlaja
![]()
Przeciez NCT jest co dwa lata?
My mielismy wczesniej 12 latka i NCT jak robilismy to na dwa lata bylo....
Lubiczanko za darmo Ci to moze zrobic.Ewelcia-oczywiście,że raport zdamJuż kolega J dzwonił-taaa-domek jest do wynajęcia,ale z tygodniowym poślizgiem-czyli od 8go marca(jak dla nas z półrocznym poślizgiem).ale juz mi nie zależy-nie chciałabym takiego bandyty za landlorda-juz niech mu lepiej jadą do d..y nakopać;-)
.co do zabezpieczeń-chcemy wmontować światło reagujące na ruch-a i J zainstaluje kamerkę z widokiem na baniak(będzie dowód-pójdziemy do gościa dawaj kasę albo na gARDĘ walimy)
A swoją drogą ile taka przyjemność kosztuje(zabezpieczenie Twojego męża)
...
On dospawowywuje cos tam do rurki tzn jakis bajer do ktorego pozniej dopinasz klodke i gotowe,nie ma szans zeby ktos Ci podprowadzil olej.
Tutaj na farmie jest kilka baniakow z olejem i kazdy ma takie zabezpieczenie bo unas dzipsow pelno
Mi tez przyszlo wezwanie ale nawet tam nie dzwonilam,....Jeżeli pytasz o szczepienie na świńską grypę-my zdecydowanie odmówiliśmy![]()
Najpierw trza kredyt splacic,ale co tam-marzenia uskrzydlaja
A swoją drogą ile taka przyjemność kosztuje(zabezpieczenie Twojego męża)

...ale tą kłódkę na dole?bo na górze przy wkrętce mamy kłódkę
,bo w trakcie remontu,ale powiem Wam-wow.Robi już teraz wrażenie.Najbardziej kuchnia-mogę pokusić sie o stwierdzenie,że piękna