Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sorki..
My też mamy prawie wytarte oznaczenia przy pokrętłach..ale jeszcze kumam co gdzie po co na co.. Ciśnij landlorda bo kuchenka to niemal najważniejsza sprawa w kuchni..
Co do innych sprzętów..też mamy tak zużyte, że aż wstyd powinno być landlordowi, że takie coś jest w wyposażeniu..ale ciągnie kasę - a jak..
Z drugiej strony powoli kupujemy sobie sprzęt do domku (jak nam szczęście dopisze i dostaniemy socjalne)..
spadł z krzesła i rozciął głowę :-( Emka zaczęła płakać, ja cała brudna on zobaczyl tą krew i rozryczał sie jeszcze bardziej, zadzwoniłam po M przyjechał i opanowalismy razem sytuacjeWitam!
U nas dzien zaczął się nienajlepiej
Siedziałam z Emma w salonie i chciałam jej nos fridą odessac, a Eryk w kuchni z ciastoliny fredki lepil i nagle słysze huk, ale nie jakis przeraźliwie głosny, pomyslałam, że zjechał ze swojego małego krzesełka, przybiegł do mnie i dopiero wtedy sie rozbeczał, przytulam go patrze, a on cały brudny, myślałam ze sie sokiem malinowym oblał a to krewspadł z krzesła i rozciął głowę :-( Emka zaczęła płakać, ja cała brudna on zobaczyl tą krew i rozryczał sie jeszcze bardziej, zadzwoniłam po M przyjechał i opanowalismy razem sytuacje
Teraz siedzi na kanapie z obandażowana głową :-(
ciuchy sie piora mam nadzieje ze zejdzie
Najważniejsze że to tylko lekkie rozcięcie, zachowuje sie normalnie wiec chyba wszystko ok, ale mielismy przeżycia
o kurcze to faktycznie nie ciekawie Ci się dzień zaczął :-(utul Eryczka ode mnie , na pewno to tylko nie groźne rozcięcie
głowa jest bardzo silnie ukrwiona i temu z najmniejszego rozcięcia sika jak z fontanny
fajnie że Twój pracuje tak blisko i może w każdej chwili przyjechać 

Biedny Eryk.

.Pewnie,że sobie daruję gościa.Poczekam na inną okazję

:-)

troche sie wkurzylam i jakos wena mi odeszla...Witam!
U nas dzien zaczął się nienajlepiej
Siedziałam z Emma w salonie i chciałam jej nos fridą odessac, a Eryk w kuchni z ciastoliny fredki lepil i nagle słysze huk, ale nie jakis przeraźliwie głosny, pomyslałam, że zjechał ze swojego małego krzesełka, przybiegł do mnie i dopiero wtedy sie rozbeczał, przytulam go patrze, a on cały brudny, myślałam ze sie sokiem malinowym oblał a to krewspadł z krzesła i rozciął głowę :-( Emka zaczęła płakać, ja cała brudna on zobaczyl tą krew i rozryczał sie jeszcze bardziej, zadzwoniłam po M przyjechał i opanowalismy razem sytuacje
Teraz siedzi na kanapie z obandażowana głową :-(
ciuchy sie piora mam nadzieje ze zejdzie
Najważniejsze że to tylko lekkie rozcięcie, zachowuje sie normalnie wiec chyba wszystko ok, ale mielismy przeżycia

.
.