Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Larcia jak tak lubisz kaczkę to ja w przepisach wkleiłąm jeden na kaczkę w kapuściejoann powodzenia z kaczuszka. Ja pieklam raz i wyszla mi gumiasta i sucha, pomimo sosu. A kaczke uwielbiam, zawsze od chinczyka kupuje w sosie pomaranczowym :-) Spytalam sie, co robia, ze im wychodzi, to mowil, ze maja specjalny piekarnik, ktory mocno sie nagrzewa, w wysokiej temp, ze z wierzchu szybko mieso sie robi chrupiace, a srodek miekki, wiec nie przesusza sie.

wychodzi bardzo dobra nie sucha bo ona sie bardziej dusi jak piecze chyba właśnie jutro będe robić albo na dniach bo mam pół kaczki w zamrażalce i tak się zbieram od tygodnia do tego hehe ;-)

Anineczka Zovirax tylko nie iwem czy tu mająWitam.
Pomocy
Pierwszy raz w życiu dostałam opryszczki na ustach
Matko jedyna jak to swędzi
Co jest najskuteczniejsze na nią?
Najlepsze jest to,że mój M dostaje często opryszczki i od czasu jak jesteśmy razem nigdy się nie zaraziłam,a w sobotę pomyliłam kubek i napiłam się kawy kuzynki,której się opryszczka zaczynała![]()
albo plastry Compeed i to chyba najlepiej bo jak nakleisz to przynajmniej tak sie w oczy nie rzuca 
Mamo_Ady powodzenia
a to nie robią ci trochę za szybko tego usg?? z reguły koło 20-22tc a ty w 18
daj znać jak poszło 

64 Summercove Meadows, Old Road, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie po pracy jadę obejrzeć razem z J(sama już byłam).Babce powiedziałam,że przyjedziemy z kaska i ma nikomu domku nie pokazywać
.Mistrzostwem świata jest fakt,że jakieś 200metrów do szkoły:-)
Nasadzilam, wyrosla no to musze zjesc!

Juz nigdy jej nie zmienie
Ale dzis musze bo jutro goscie!!!;-);-)
:-)
Nie wiemDzięki dziewczynki.
Lubiczanko wypróbuję Twój sposób.
Chatka przytulna.A gdzie jest lodówka?Bo nie widzę
Pauletta ja też miałam w 18tc usg,pierwsze i ostatnie
No to ja dziś też zdezynfekuję kibelki![]()
muszę potem zobaczyć....ale zonk
My prawie,że nogami upychaliśmy artykuły spożywcze bo to małe gówienko niewiele pomieści