reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
joann powodzenia z kaczuszka. Ja pieklam raz i wyszla mi gumiasta i sucha, pomimo sosu. A kaczke uwielbiam, zawsze od chinczyka kupuje w sosie pomaranczowym :-) Spytalam sie, co robia, ze im wychodzi, to mowil, ze maja specjalny piekarnik, ktory mocno sie nagrzewa, w wysokiej temp, ze z wierzchu szybko mieso sie robi chrupiace, a srodek miekki, wiec nie przesusza sie.
Larcia jak tak lubisz kaczkę to ja w przepisach wkleiłąm jeden na kaczkę w kapuście :tak::tak: wychodzi bardzo dobra nie sucha bo ona sie bardziej dusi jak piecze chyba właśnie jutro będe robić albo na dniach bo mam pół kaczki w zamrażalce i tak się zbieram od tygodnia do tego hehe ;-):sorry:

Witam.

Pomocy :zawstydzona/y:
Pierwszy raz w życiu dostałam opryszczki na ustach :szok:
Matko jedyna jak to swędzi :eek::eek:
Co jest najskuteczniejsze na nią?
Najlepsze jest to,że mój M dostaje często opryszczki i od czasu jak jesteśmy razem nigdy się nie zaraziłam,a w sobotę pomyliłam kubek i napiłam się kawy kuzynki,której się opryszczka zaczynała :eek::eek:

Joannn
no to świetnie,że autko opanowałaś :tak::tak:

Mamo ady powodzenia na usg.

Moniadan właśnie moje zaczeły smarkac :confused2:
Ale ja mam Buderhin z Polski do nosa.
a na kaszel mam Tixylix Chesty Cough tylko poniżej 2 roku życia potrzeba porady lekarza jak zażywać

Asienka gołąbki powiadasz.Pychotka.

My dziś do przedszkola się nie udaliśmy bo mnie brzuchol naparza,dzieciaki smarkają,a i z tą opryszczką nie wyglądam wogóle :zawstydzona/y:

Witam.

Pomocy :zawstydzona/y:
Pierwszy raz w życiu dostałam opryszczki na ustach :szok:
Matko jedyna jak to swędzi :eek::eek:
Co jest najskuteczniejsze na nią?
Najlepsze jest to,że mój M dostaje często opryszczki i od czasu jak jesteśmy razem nigdy się nie zaraziłam,a w sobotę pomyliłam kubek i napiłam się kawy kuzynki,której się opryszczka zaczynała :eek::eek:
Anineczka Zovirax tylko nie iwem czy tu mają :eek: albo plastry Compeed i to chyba najlepiej bo jak nakleisz to przynajmniej tak sie w oczy nie rzuca :sorry:

A ja głupiutka i zapomniałam napisać :zawstydzona/y: Mamo_Ady powodzenia :tak: a to nie robią ci trochę za szybko tego usg?? z reguły koło 20-22tc a ty w 18:sorry: daj znać jak poszło :tak:

Witam
Mamo ady powodzenia!!!
Anineczka nie zazdroszcze ale sa tu plasterki i moja kolezanka je uzywala i byla zachwycona.
Didi a gdzie ubezpieczasz auto?
Ja tez musze przynajmniej raz w tygodniu wyszorowac chate i zdezynfekowac kibelki hihi
Ide sie ubrac i jade do pracy na trening.
Milego dnia

Anineczko-a najlepiej i jedno i drugie(z postu Pauletty),ja z domowych sposobów opanowałam szybki,aczkolwiek bolesny sposób-do ciepłej przygotowanej wody wsypuję duuuużo soli i wcieram(mocno-boli i piecze,ale skutkuje)ręcznikiem(różkiem).A plasterki są (dziadowsko ciężko się je przykleja-trzeba dojść do wprawy)fajne,bo uniewidacznieją :tak:
Mam domek:tak::-D:-D 64 Summercove Meadows, Old Road, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie po pracy jadę obejrzeć razem z J(sama już byłam).Babce powiedziałam,że przyjedziemy z kaska i ma nikomu domku nie pokazywać:-p.Mistrzostwem świata jest fakt,że jakieś 200metrów do szkoły:-)

Dzięki dziewczynki.
Lubiczanko wypróbuję Twój sposób.
Chatka przytulna.A gdzie jest lodówka?Bo nie widzę :sorry:

Pauletta ja też miałam w 18tc usg,pierwsze i ostatnie :confused2:

No to ja dziś też zdezynfekuję kibelki :-D

Ciao Dziecwyznki...

Pozeram wlasnie sniadanie...kanapki z rzezucha....:eek: Nasadzilam, wyrosla no to musze zjesc!

Ale choruja te dzieciaczki no!!:szok:

Ja mam dzis ambitny plan posortowaia ubraek Ala bo szafki pelne za malych ciuszkow. :tak:

Anineczka- wspolczuje opryszczki....nigdy w zyciu nie mialam ale w aptekach widzialam rozne specyfiki!

Kamcia- te beznadziejne paznokcie,ktore mi odpadly po jednym dniu robilam u laski w domu-prywatnie,na Doughiszce. A zawsze robie w Tan4You u Ani i ona jest wspaniala!:-):tak: Juz nigdy jej nie zmienie:tak:

No to lece dalej dzialac w domu...az mi glupio ze tyle sprzatacie a ja nie....:zawstydzona/y: Ale dzis musze bo jutro goscie!!!;-);-):cool::-):-D

reklama
Lubiczanko mam wrażenie,że tam może byc mała lodówka.Jeśli tak to zastanów się nad nią.
My mieliśmy taką małą w Newcastle.Wszystko ok dopóki nie jedziesz na większe zakupy i musisz wszystko upchac.:wściekła/y:My prawie,że nogami upychaliśmy artykuły spożywcze bo to małe gówienko niewiele pomieści :confused2:
Druga sprawa,że miałam non stop gości w lodówce,zwłaszcza Matta :eek:

Dzięki Misia...ja też nigdy nie miałam opryszczki he he.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry