reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Mamo Ady powodzenia na usg:tak:
Anineczka pasta do zebow tez mozesz posmarowac.
Ja od poczatku roku mam juz 2 raz,ja nawet w lato czasami mam:rofl2:.....
Lubiczanko chactka fajna:tak:

mlody spal pol godzuny a teraz znow szaleje i wali mi w klawiatyre wiec koniec pisania.:-(.
Mamy znow strajk....mlody nie chce jesc:-(
Rano az sie poplakalam z tego wszystkiego....nie mam sily do niego:no::sorry:

reklama
Cześć:-)

Temat sprzątania łazienek, a więc tak średnio dwa razy w tygodniu sprzątam tą na dole i raz w tygodniu te na górze:tak: Ja lubię czyste i świeże łazienki, bo przecież w tym miejscu myję się, więc nie wyobrażam sobie, żeby taka łazienka była brudniejsza ode mnie;-) W sumie jak się częściej sprząta to idzie szybciej, bo wcale nie trzeba zbyt dużo czyścić, dlatego staram się ich nie zaniedbywać:tak:
W kuchni musi panować porządek... ja ogólnie to jestem pedantką, ale przy dzieciach trochę mi przeszło, bo tak to bym tylko ze ścierką chodziła i z odkurzaczem:-p

Dzisiaj przysłali mi formularz do przedłużenia z FISu... miesiąc przed końcem obecnego:rofl2: A zastanawiałam się czy zdąży przyjść przed moim wtorkowym wylotem do PL, a jednak podpiszę się bez problemów:tak:

Chciałam zapytać czy ma któraś z Was u nich ubezpieczenie auta?
No Nonsense Car Insurance Ireland – Cheap Car Insurance Ireland
Bo ceny mają naprawdę konkurencyjne, przynajmniej w naszym przypadku:happy:

MamoAdy trzymamy kciuki i czekamy na wieści:tak: Ciekawe czy się potwierdzi syn;-)

Lubiczanko
bardzo ładny dom, ale jak dla mnie trochę mała kuchnia:sorry:, zwłaszcza przy trójce dzieci;-) Lodówka ważna rzecz i należy zwrócić na nią szczególną uwagę:tak:

Anineczko ja z reguły traktowałam to dziadostwo pastą do zębów i na drugi dzień nie było śladu:rofl2:

Ewelcia ja myślę, że to przez ząbki brak apetytu u Szymcia:tak: Miałam tak ze starszym Synem, ale to przechodzi, choć ja też wtedy nie miałam sił i potrafiły mi puścić nerwy:sorry: Dużo wytrwałości Ci życzę:tak:

Asieńka naprawdę fajnie, że macie takiego obecnego landlorda:tak: Rzadko się zdarzają takie "cuda":confused2: Trzymam kciuki, żebyście znaleźli w końcu i Wy swój wymarzony domek;-)

Joann ja też umysł ścisły raczej i też wolę konkretnie co i dlaczego;-)

Nawet udało mi się coś napisać, bez tych moich Pomocników:-D

a ja jakaś spiąca cały dzień:confused2:
ewelcia tak jak pisze wolfia mój tez czasami nie chce jeśc i nie chce smoczka bo dziąsełka go bolą:sorry:

wolfia mala kuchnioa mniej sprzątania:-Dja mam też małą:sorry:

wolfia mala kuchnioa mniej sprzątania:-Dja mam też małą:sorry:
Marta to akurat fakt;-) Może źle się wyraziłam, bo kuchnia w naszym obecnym domu też to największych nie należy (widziałam większe):sorry: Ale po obejrzeniu zdjęć wydaje mi się jakaś taka mało pojemna zn. mało szafek, mały stół i tylko 4 krzesła, a powierzchnia przecież spora;-) Może mam tylko takie odczucie, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej:happy:

Moniadan dzięki za porady.
Właśnie szukam mojej obrączki :-p:-D
ty żono okropna nie nosisz obrączki :-p
ja sie z moja nie rozstaje, jakos tak sie przyzwyczaiłam ze wszystko z nia robię, mój M natomiast do spania ściąga i zawsze rano, kochanie nie wiesz gdzie moja obraczka, a ja sprawdź pod łóżkiem i jest :-)

a wiecie ze ojcu od mojego M, obrączka wpadła do umywalki, to były czasy kiedy szambo sie opróżnialo na ogródek i po 10 latach babcia M znalazła tę obrączke kopiąc grządku na ogródku:szok::-)

idę obiadek podac, dziś ryz z warzywami

Dziewczynki, napisalam dlugasnego posta i na sam koniec, jak juz Wam papa mowilam przelaczyla mi sie strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wiec jeszcze raz, ale w skrocie...:
Wszystko z dzidzia ok- to najwazniejsze:tak:
Niestety plec nie potwierdzila sie jeszcze w 100%, bo dziecko ma skrzyzowane nozki.
Ale jak powiedzielismy, ze lekarz w PL powiedzial, ze chyba chlopiec, to pani od USG stwierdzila, ze tez jej sie tak wydawalo ale nie chciala mowic, bo naprawde slabo widac...:eek:
Ale to nic. Moze uda nam sie jeszcze prywatnie USG 3D zrobic i bedzie widac cos wiecej.
A jak nie, to bedziemy czekac na niespodzianke.
Najwazniejsze, zeby dziecko sie urodzilo zdrowe.

Teraz uciekam, bo chce sie troszke przekimac.
Pozniej sie odezwe.

Aaaa!!! I dziekuje za kciukasy:-)

moniadan w zasadzie to noszę obrączkę i te inne np.zaręczynowy i od babci na 18-stkę,ale paluchy mi popuchły,pod złotem się odparzyły i ściągnęłam na jakiś czas :sorry:

Mamo ady ważne,że wsio okey.:tak::tak:

A ja zalegam na kanapie.Zimno mi się zrobiło to pod kocyk wskoczyłam :tak:

reklama
Witam:-)
Moje dziecie przechodzi dzisiaj samego siebie,marudzi za dwoch.Nic mu sie nie podoba,placze z byle powodu...do tego nocka do rewelacyjnych tez nie nalezala.I tak jest juz od kilku dni,a ja nie wiem o co chodzi:-(
Tak piszecie o tych porzadkach,ze az dostalam weny do sprzatania-musze tylko czekac az Tobi zasnie.
Mamo ady najwazniejsze,ze wszystko ok.
Moniadan niezla historia z ta obraczka.Ja w koncu musze swoja tez zalozyc bo gdzies polozylam i wlasciwie nie pamietam gdzie:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry