Cześć:-)
Temat sprzątania łazienek, a więc tak średnio dwa razy w tygodniu sprzątam tą na dole i raz w tygodniu te na górze

Ja lubię czyste i świeże łazienki, bo przecież w tym miejscu myję się, więc nie wyobrażam sobie, żeby taka łazienka była brudniejsza ode mnie;-) W sumie jak się częściej sprząta to idzie szybciej, bo wcale nie trzeba zbyt dużo czyścić, dlatego staram się ich nie zaniedbywać

W kuchni musi panować porządek... ja ogólnie to jestem pedantką, ale przy dzieciach trochę mi przeszło, bo tak to bym tylko ze ścierką chodziła i z odkurzaczem
Dzisiaj przysłali mi formularz do przedłużenia z FISu... miesiąc przed końcem obecnego

A zastanawiałam się czy zdąży przyjść przed moim wtorkowym wylotem do PL, a jednak podpiszę się bez problemów
Chciałam zapytać czy ma któraś z Was u nich ubezpieczenie auta?
No Nonsense Car Insurance Ireland – Cheap Car Insurance Ireland
Bo ceny mają naprawdę konkurencyjne, przynajmniej w naszym przypadku
MamoAdy trzymamy kciuki i czekamy na wieści

Ciekawe czy się potwierdzi syn;-)
Lubiczanko bardzo ładny dom, ale jak dla mnie trochę mała kuchnia

, zwłaszcza przy trójce dzieci;-) Lodówka ważna rzecz i należy zwrócić na nią szczególną uwagę
Anineczko ja z reguły traktowałam to dziadostwo pastą do zębów i na drugi dzień nie było śladu
Ewelcia ja myślę, że to przez ząbki brak apetytu u Szymcia

Miałam tak ze starszym Synem, ale to przechodzi, choć ja też wtedy nie miałam sił i potrafiły mi puścić nerwy

Dużo wytrwałości Ci życzę
Asieńka naprawdę fajnie, że macie takiego obecnego landlorda

Rzadko się zdarzają takie "cuda"

Trzymam kciuki, żebyście znaleźli w końcu i Wy swój wymarzony domek;-)
Joann ja też umysł ścisły raczej i też wolę konkretnie co i dlaczego;-)
Nawet udało mi się coś napisać, bez tych moich Pomocników