reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mamo_Ady super że wszystko ok :tak::-):-) mi właściwie też nikt na 100% nie powiedział że to dziewczynka ale ja jestem pewna :tak: choć wiem że wszystko sie może zdarzyć to będe na prawdę zaskoczona jak na porodówce się okaże że mojej Zuzi coś dynda między nogami :eek::sorry:
A ja znowu mam humorek dzisiaj bo tato mój kochany mi powiedział abym kupiła sobie to krzesło dla mam do karmienia na jego koszt :tak: taka niespodziewajka :-) najlepiej żebym zrobiła to dzisiaj bo mówi jak mi tak nogi puchną to żebym siedziała sobie wygodnie z nogami do góry a tam jest taki podnóżek i sie pokiwac będe mogła i w ogóle :-):-):-) także P dzisiaj w Dublinie jak będzie miał po drodze Smytha to kupi dzisiaj chyba że zdąży wrócić zanim nasz Galwayowski zamkną ;-)
A młody padł i śpi teraz na kanapie.... kurcze jednak ta choroba daje mu się we znaki bo on już nie trzaskał drzemek w dzień :sorry: mój biedaczek kochany a jaki marudny i płaczliwy do tego :confused2::confused2: powiem szczerze że moja cierpliwość balansuje na krawędzi i niestety zdarza mi się krzyknąć na niego :-(:zawstydzona/y: i jest mi z tym źle bardzo źle później go tulę i kołyszę ...on chory, ja chora i z huśtawką hormonów to miesznka wybuchowa :-(:-(:-(

MamoAdy super ze z dzidzia wszystko ok:-).....

Co do sprzatania lazienki to ja sprzatam tak co drugi dzien ale tak tylko przelece zeby czysto bylo,a tak pozadnie to w sobote albo w piatek;-)
A w kuchni i w salonie to codziennie i codziennie mam to samo,zreszta co chwile sprzatam bo mlody to straszny balaganirz;-)

Moj Szym od maluskiego byl niejadkiem pozniej mu sie odmienilo i jadl za dwoch nawet jak zabkowal to bylo ok...a teraz znow nie je,a dziasla nie sa spuchniete.....
Mam nadzieje ze zla passa mu minie;-)

Hejka dziewczyny mam pytanie czy mozna tutaj dostac jakis plyn do higieny intymnej, bo przeszukalam sklepy i nic nie znalazlam.Jeszcze nie bylam w aptece. Jestem po porodzie i mialam Tantum rosa ale juz mi sie konczy i chce cos kupic. Mozecie mi doradzic papa

Hej mamunie.Witam sie i jak zwykle zmykam sie polozyc.Dzis bylam u gp.Cisnienie mam strasznie niskie (normalnie smiac mis ie troche chce bo ja ze strachem czekam na podwyzszenie cisnieniahehe)W zwiazku z tym straszne zawroty glowy.Czekam teraz na wyniki krwi,pewnie dopiero za trzy tygodnie sie dowiem w Maternity..Nastepna wizyte u gp mam za tydzien.Ale sie nachodze..Znow zalapie syndrom bialego fartucha.Kurcze napisalabym wiecej ale widze podwojnie monitor..Moze jutro,papa

reklama
Hej mamunie.Witam sie i jak zwykle zmykam sie polozyc.Dzis bylam u gp.Cisnienie mam strasznie niskie (normalnie smiac mis ie troche chce bo ja ze strachem czekam na podwyzszenie cisnieniahehe)W zwiazku z tym straszne zawroty glowy.Czekam teraz na wyniki krwi,pewnie dopiero za trzy tygodnie sie dowiem w Maternity..Nastepna wizyte u gp mam za tydzien.Ale sie nachodze..Znow zalapie syndrom bialego fartucha.Kurcze napisalabym wiecej ale widze podwojnie monitor..Moze jutro,papa
Gastone powiedz mi jak Ty sobie radzisz?? bo tak ostatnio siedziałam i dumałam :sorry: ja mam czasami dość a nie przechodzę tak ciężko ciąży jak Ty i jeszcze te nerki i śmigający 3 latek :sorry: masz kogoś do pomocy czy całe dnie sama siedzisz tak jak ja :-( bo jeżeli tak to normalnie Cię podziwiam kobieto :tak:

MartaF no jak się urodzi chłopak to będzie mały problem ...ja mam wszystko różowe :-D:-D:-D:-D i nie zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry