Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-) mi właściwie też nikt na 100% nie powiedział że to dziewczynka ale ja jestem pewna
choć wiem że wszystko sie może zdarzyć to będe na prawdę zaskoczona jak na porodówce się okaże że mojej Zuzi coś dynda między nogami 
taka niespodziewajka :-) najlepiej żebym zrobiła to dzisiaj bo mówi jak mi tak nogi puchną to żebym siedziała sobie wygodnie z nogami do góry a tam jest taki podnóżek i sie pokiwac będe mogła i w ogóle :-):-):-) także P dzisiaj w Dublinie jak będzie miał po drodze Smytha to kupi dzisiaj chyba że zdąży wrócić zanim nasz Galwayowski zamkną ;-)
mój biedaczek kochany a jaki marudny i płaczliwy do tego 
powiem szczerze że moja cierpliwość balansuje na krawędzi i niestety zdarza mi się krzyknąć na niego :-Witam
Mamo Ady ciesze sie ze wszystko ok z dzidzia
Kinia a nie macie tam pol sklepów, bo tu sa w naszychch kosmetyki.

Gastone powiedz mi jak Ty sobie radzisz?? bo tak ostatnio siedziałam i dumałamHej mamunie.Witam sie i jak zwykle zmykam sie polozyc.Dzis bylam u gp.Cisnienie mam strasznie niskie (normalnie smiac mis ie troche chce bo ja ze strachem czekam na podwyzszenie cisnieniahehe)W zwiazku z tym straszne zawroty glowy.Czekam teraz na wyniki krwi,pewnie dopiero za trzy tygodnie sie dowiem w Maternity..Nastepna wizyte u gp mam za tydzien.Ale sie nachodze..Znow zalapie syndrom bialego fartucha.Kurcze napisalabym wiecej ale widze podwojnie monitor..Moze jutro,papa
ja mam czasami dość a nie przechodzę tak ciężko ciąży jak Ty i jeszcze te nerki i śmigający 3 latek
masz kogoś do pomocy czy całe dnie sama siedzisz tak jak ja :-( bo jeżeli tak to normalnie Cię podziwiam kobieto 

i nie zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca