reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(
Ty wez sie pukjnij w glowe!!! Jasne, ze nie wyszedl! NIe szkoda Ci kasy, na takie wczesne testowanie?;-)

Bylam i wrocliam. Jest pecherzyk :rolleyes: 17 mm! Panu doktorowi sie podoba;-) I powiedzial, ze mam teraz wykorzystac Malza:tak:
Ale niestety, jak zawsze, gdy ja mam te dni, on musi wyjechac:wściekła/y: Wiec nie wiem, czy bedzie kolejne podgladanko. Kazal mi zrobic w sobote i niedziele testa owu. I w zwiazku z tym zakupilam sobie paczke testow a aptece, bo to co mam z allegro chyba sa nieco felerne. I w szufladzie pani miala nie tylko testy LH, ale tez ciazowe i kusilo mnie, zeby kupic, ale sie opanowalam:tak:

reklama
Ty wez sie pukjnij w glowe!!! Jasne, ze nie wyszedl! NIe szkoda Ci kasy, na takie wczesne testowanie?;-)

Bylam i wrocliam. Jest pecherzyk :rolleyes: 17 mm! Panu doktorowi sie podoba;-) I powiedzial, ze mam teraz wykorzystac Malza:tak:
Ale niestety, jak zawsze, gdy ja mam te dni, on musi wyjechac:wściekła/y: Wiec nie wiem, czy bedzie kolejne podgladanko. Kazal mi zrobic w sobote i niedziele testa owu. I w zwiazku z tym zakupilam sobie paczke testow a aptece, bo to co mam z allegro chyba sa nieco felerne. I w szufladzie pani miala nie tylko testy LH, ale tez ciazowe i kusilo mnie, zeby kupic, ale sie opanowalam:tak:

No Kochana musisz wykorzystać swojego nie ma co pęcherzyk ja ta lala :tak::-)

szkoda mi kasy ale wiesz tak sobie pomyślałam, że zrobię teraz może później nie będzie mi potrzebny bo ja mam @ jak w zegarku i jak mi się dwa dni spóźni to będę wiedziała na 100% że fasolka, a poza tym nie wiem czego ja się spodziewałam że będą dwie ciemne krechy :shocked2:, głupol ze mnie jest totalny no cóż :baffled:

nom termin @ mam na 05.03. więc chyba będę czekała do tego momentu i nie będę się schizować wcześniej tylko myślami oczywiście :-D czyli jeszcze tydzień i dwa dni

ja chyba tez nie bede wczesniej bo poki co czuje WIELKIE NIC!!!! ale z drugiej strony chcialabym wiedziec czy jest czy nie ma.... no nic, poki co czekam do 2-3 marca i wtedy zdecyduje....

:-) trzymam kciuki za II kreseczki ;-):tak::-)

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(

:-D fajna jesteś :-D stanowczo za szybko :tak::tak::tak:

piękny pęcherzyk :tak: to życzę pięknego i owocnego fasolkowania :tak:

:-D przyszły ziółka :-D dziś pierwszy dzień próbowania -ciekawe czy smaczne... :-p pachną ładnie :-p:-p:-p

reklama
Do góry