reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Lubiczanka, Asienka - ja sie tak tylko zastanawiam - czy to aby nie za wczesnie na rozszerzanie diety?? Ja wiem z kazda mamusia chce jek najlepiej do swojego dziecia...ale one maja dopiero 3 i odpowiednio 4 mc ...
a z tymi listami z SWO to gdzies doczytalam ze jest tak ze : to wszystko tak dlugo trwa bo oni oszczedzaja kase jak wysylaja duze ilosci listow - taka maja umowe z poczta, tak ze czesto zbieraja listy i one czekaja na wyslanie w Mail Roomie
, i to moze byc tak, ze urzednik wydrukuje go w poniedzialek.. a list jest wysylany w piatek..a dochodzi do Ciebie w pn czy wtorek i stad to opoznienie..
a z tymi listami z SWO to gdzies doczytalam ze jest tak ze : to wszystko tak dlugo trwa bo oni oszczedzaja kase jak wysylaja duze ilosci listow - taka maja umowe z poczta, tak ze czesto zbieraja listy i one czekaja na wyslanie w Mail Roomie
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanka, Asienka - ja sie tak tylko zastanawiam - czy to aby nie za wczesnie na rozszerzanie diety?? Ja wiem z kazda mamusia chce jek najlepiej do swojego dziecia...ale one maja dopiero 3 i odpowiednio 4 mc ...
W związku z tym, że Ania jest na butelce nurse powiedziała, że możemy po skończonych 16 tygodniach wprowadzać pokarmy stałe, poza tym Ania to niejadek
lubiczanka
Fanka BB :)
Asieńko,Gastone-dzięki za wskazówki:-)
Kasiu-wiesz ja w porównaniu do moich rodziców i tak jestem daleko w tyle-Dawid dzięki mojemu tatusiowi czekoladkę lizał mając jakieś 2tygodnie
(Dadzia podobnie),Daniel mając ponad 2 miesiące...Rosołek pierwszy moich starszaków był serwowany w wieku 2 miesięcy(z gołebia
-bo delikatniejszy),Daniel póki co żadnej zupki nie zaliczył-moja mama się dziwi-jak długo chcesz na samym cycu?Tak więc dziś był biszkopcik
Pauletta-podejrzewam,że prędzej w sobotę
Kinia-dobrze,że towaru w sklepie przybyło
Kasiu-wiesz ja w porównaniu do moich rodziców i tak jestem daleko w tyle-Dawid dzięki mojemu tatusiowi czekoladkę lizał mając jakieś 2tygodnie

Pauletta-podejrzewam,że prędzej w sobotę

Kinia-dobrze,że towaru w sklepie przybyło

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Lubiczanko - wiesz pokolenie naszych mam to bylo uczone ze mleko z piersi wartosciowe nie jest i od poczatku podawaly takze butelke z mlekiem w proszku. Ja i Stasia i Ole karmilam samym cycem do 6 mc zycia. I moja mama tez robila wielkie oczy

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
witam moje panie...
Ja na chwilkę póki co
i to do lubiczanki-kobieto droga, jak się ma sprawa z odebraniem tego paszportu? Bo jeśli chcesz to mogę się tego podjąc ;-) moglabyś mi tylko przyblizyc szczegóły jakies ...
Caaaałą resztą pozdrawiam cieplutko oczywiscie.
do pozniej moze
Ja na chwilkę póki co

do pozniej moze

emili78
mama czerwcowa 2009
Jednak mi nie pomożecie co do pralki ale kupiłam szare mydło i nożem naścierałam do pralki włączyłam na 95c zobaczymy co będzie niby to mydło zabija zapach zobaczymy...

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
witam moje panie...
Ja na chwilkę póki coi to do lubiczanki-kobieto droga, jak się ma sprawa z odebraniem tego paszportu? Bo jeśli chcesz to mogę się tego podjąc ;-) moglabyś mi tylko przyblizyc szczegóły jakies ...
do pozniej moze![]()
O właśnie, Margaritta Ty w samym Dublinie mieszkasz, ja niby mówiłam, że jak trzeba to pojadę, ale jak ktoś bliżej może...
reklama