reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asieńko,Margaritta-dziewczynki jesteście the Best:tak::-D
Emili-niestety nic nie doradzę,bo nie miałam nigdy z takim fantem do czynienia:sorry:.Ale mam nadzieję,że Twój pomysł się powiedzie:tak:
Kasiu-nieee,moja Mama jest jak najbardziej zwolenniczką karmienia piersia(najlepiej do 1go roku życia),z tym,że szybko wprowadza nowinki-bo fakt nie jest dla niej do pomyślenia,żeby dziecko mogło się najadać samym mlesiem,kiedy jest starsze niż 3miesiące

reklama
znow ja tym razem do Tichonka:sorry: niunia ja mam końską maśc z PL niestety nie mogę się nawet podzielić, bo ona "ratuje" mojego G .... ale uwaga! napisane jest na niej,ze wyprodukowana jest ona w Szwajcarii i tym samym obok nazwy "Końska Masc" jest napisane PFERDEBALSAM-moze coś w tym kierunku bedzie i tu :sorry: sciskam Cie

edit. Puletta82 zamalowac farbą:eek: :confused2::-D

Ostatnia edycja:
Pauletta a ściana jest biała?
Jeśli tak to lekko potrzec ściereczką z Cif-em,ale tak by farba nie zeszła.
A jeśli kolorowa...to dorysuj coś na ścianie i wyjdzie Picasso :-D

Ściana nie jest całkiem biała kolorowa też nei jest zamalować nie mogę bo ni cholery nie iwem jaki to kolor jest bardzo jasna ale nie całkiem biała szczerze to do ch***a nie podobne ten "kolor" :eek::sorry:

reklama
Ściana nie jest całkiem biała kolorowa też nei jest zamalować nie mogę bo ni cholery nie iwem jaki to kolor jest bardzo jasna ale nie całkiem biała szczerze to do ch***a nie podobne ten "kolor" :eek::sorry:
to mnie ubawiłaś na dobranoc(najmocniej przepraszam,ale określenie koloru powaliło mnie na łopatki:sorry:):-D:-D:-D:-D:-D
Tymczasem się z wami żegnam życząc wam wszystkim miłego wieczorku

Do góry