majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Padam na twarz, bo znów pracujemy tylko we 3. :-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
:-)jak dzieci pójdą spac to biorę się za resztę porządków;-)a jutro rano idziemy znów do sąsiadki bo teraz ten starszy syn miał urodziny no i wypada iśc w końcu z prezentem
Ola się cieszy bo wkońcu pójdzie do swojego ,, narzeczonego "
paakuj torbę pakuj;-)

Mateusz na 100%by nie pokazał ząbków
ruch jak w młynie na szczęście już posprzątałam po obiadokolacjach i nakryłam na śniadania
a magiel przywieziony rano nadal leży nie rozpakowany
i chyba go tylko wtargam na zaplecze bo nie mam siły z nim walczyć
chyba dodatkowo to przeziębienie mnie osłabia
Gabids to super że Angelika otworzyła bużkę u dentysty dzielna dziewczynka z niejMateusz na 100%by nie pokazał ząbków
![]()

;-)oj do takiej to mi dalekoanetasa przynajmniej czas Ci szybko zleci
monia normalnie "Perfeckyjna Pani domu"![]()

życzę Ci tego bo wierze żę już jesteś padniętaNo właśnie się tym pocieszam;-) chociaż mam nadzieję że już teraz spokojnie sobie posiedzę do 22![]()

dobra przeczytam dzieciom bajkę i kladę ich spac![]()

biedny:-No właśnie torba jeszcze niespakowana.ale już piorę ciuszki i inne wszelkie dzidziusiowe sprawy.
A Łukasz dziś mi się poślizgnął wychodząc z wanny i poleciał na głowę na kafelki - śliwę ma jak pół węgierki na czole. :-(