reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam góra cała wypucowana:tak::-)jak dzieci pójdą spac to biorę się za resztę porządków;-)a jutro rano idziemy znów do sąsiadki bo teraz ten starszy syn miał urodziny no i wypada iśc w końcu z prezentem:happy:Ola się cieszy bo wkońcu pójdzie do swojego ,, narzeczonego ":-D
Asia Kc to juz nie dużo ci zostało:szok:paakuj torbę pakuj;-)
Asia u nas dziś tez była taka piękna pogoda ale niestety na spacerku nie bylismy bo jakas zabiegana dzis byłam że nawet nie było kiedy:sorry:
Majandra to połóż sie i odpocznij:tak:
Agulka i o to chodzi żeby ten zlewo zmywak się wyróżniał a nie wtapiał w blat;-)
Aneta fajnie że Tuśka juz zdrowieje a ten kasze jeszcze się może utrzymywac
Gabids to super że Angelika otworzyła bużkę u dentysty dzielna dziewczynka z niej:happy:Mateusz na 100%by nie pokazał ząbków:wściekła/y:

Padam na pyszczek a przecież to nie sezon:eek: ruch jak w młynie na szczęście już posprzątałam po obiadokolacjach i nakryłam na śniadania:tak: a magiel przywieziony rano nadal leży nie rozpakowany:zawstydzona/y: i chyba go tylko wtargam na zaplecze bo nie mam siły z nim walczyć:no: chyba dodatkowo to przeziębienie mnie osłabia:sorry:

Gabids to super że Angelika otworzyła bużkę u dentysty dzielna dziewczynka z niej:happy:Mateusz na 100%by nie pokazał ząbków:wściekła/y:

Moja to by chyba jeszcze dentyste pogryzła:szok::-D;-)

No właśnie torba jeszcze niespakowana. :baffled: ale już piorę ciuszki i inne wszelkie dzidziusiowe sprawy.
A Łukasz dziś mi się poślizgnął wychodząc z wanny i poleciał na głowę na kafelki - śliwę ma jak pół węgierki na czole. :-(

reklama
No biedny a ja nie zdążyłam go złapać mimo że stałam dosłownie pół kroku od niego :-(

On taki kaskader jest że rozryczał się, poprosił o łyżkę (do przyłożenia bo zimna) i chwilę potem twierdził, że go nie boli itd... ale śliwa jest ogromna!
będę mu chyba arcalenem smarowac żeby mu się lepiej wchłaniało

Do góry