reklama
Agula widze ze na bogatojak najbardziej zlewy granitowe moge polecic zakup na dlugie lata
Monia dobry pomysl z tym sprzataniem, moze pomoc
na bogato

ja wiemja też jestem napolona na ten zlew granitowytylko czemu one są takie drogie????????
![]()

Agulka z ciekawości zobaczyłam co to za cudo ten ... granitowy .... i jak zobaczyłam cene to zatopiłam się w fotelu
Moniu i tak zróbale czy Ola będzie chciała zostać???
Anetka wiedziałam, że gdzieś dzwoniło, ale nie wiedziałam w którym kościele :-)
porównajcie zwykły narozny a ten grnitowy............... czy cena az tak rózna..........
ZLEWOZMYWAK, ZLEW NAROŻNY LEN EBRAND176+BAT_T+DOZ (919853998) - Aukcje internetowe Allegro
ZLEWOZMYWAK GRANITOWY NIAGARA 60 ALVEUS+UPOMINEK! (920740179) - Aukcje internetowe Allegro
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Cos mialam napisac,ale zapomnialam
Monia Ola wtedy sama wszpitalu byla no nie? Wysprzataj, wsprzataj, po co bidulka ma sie meczyc. A masz mozliwosc rozwiesic nad nia mokre przescieradlo??

Monia Ola wtedy sama wszpitalu byla no nie? Wysprzataj, wsprzataj, po co bidulka ma sie meczyc. A masz mozliwosc rozwiesic nad nia mokre przescieradlo??
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Agulka i do tego blaty pod kolor pewnie? Pieknie to wyglada.
pod kolor to tak nie zupełnie, ale czarny będzie lepszy niż bezowy przy blacie ciemno mahoniowymAgulka i do tego blaty pod kolor pewnie? Pieknie to wyglada.
lub czekoladowym ............. to jeszcze sie zobaczy bo musze te blaty na oczy zobaczyc.......... ale tylko te dwa kolory wchodza w rachubę
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Kasiu ona by najchętniej nie wracała do domuMoniu i tak zróbale czy Ola będzie chciała zostać???
my się śmiejemy że z niej taka po wsi noga jak ja
jej dwa ray nie trzeba mówic

tak sama była tzn.w nocy bo od rana do południa była z nią moja mama a później ja ją zmieniałam i siedziałam do wieczora a w nocy była samaCos mialam napisac,ale zapomnialam

jak narazie jestem juz spokojniejsza wziewy pomogły
śpi już spokojnie ,oddycha bardo ładnie i napady kaszlu ustąpiły
a z tym mokry prześcieradłam to nie za bardzo bym miała do czegoś go przywiesic
myślałam żeby namoczyc ręczniki i powiesic na grzejnik albo na krzesło obok łożka
Kasiu ona by najchętniej nie wracała do domumy się śmiejemy że z niej taka po wsi noga jak ja
jej dwa ray nie trzeba mówic
tak sama była tzn.w nocy bo od rana do południa była z nią moja mama a później ja ją zmieniałam i siedziałam do wieczora a w nocy była sama
jak narazie jestem juz spokojniejsza wziewy pomogłyśpi już spokojnie ,oddycha bardo ładnie i napady kaszlu ustąpiły
a z tym mokry prześcieradłam to nie za bardzo bym miała do czegoś go przywiesic
myślałam żeby namoczyc ręczniki i powiesic na grzejnik albo na krzesło obok łożka
![]()

Wpadam się przyitać i uciekam zaraz do sprzątania a jak posprzątam to wyjeżdzamy z Kubusiem na zakupy
nastepnie do mamy.
Moniu i jak mineła nocka????? Jak się czuje Ola????? Dziś nie dokuczają bardzo dzieciaczki???
Anetko jak Natalka???
Nuśka jak się czuje Igorek????
Justynka jak Mateuszek?????
Agulka Maja miała w ogóle ferie????
Do zobaczenia :-)
nastepnie do mamy.Moniu i jak mineła nocka????? Jak się czuje Ola????? Dziś nie dokuczają bardzo dzieciaczki???
Anetko jak Natalka???
Nuśka jak się czuje Igorek????
Justynka jak Mateuszek?????
Agulka Maja miała w ogóle ferie????
Do zobaczenia :-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Kasiu nocka ogolnie ok.Oli już przeszło i czuje się dobrze i w nocy też ładnie spałaMoniu i jak mineła nocka????? Jak się czuje Ola????? Dziś nie dokuczają bardzo dzieciaczki???
ja trochę się nie wyspałam bo najpierw stresujący dzień bo dzieciaczki niedobre,później te stresy z Olą a w nocy Mati obudził się z płaczem i wziełam go do nas i spaliśmy we 4
a dzisiaj dzieci jak narazie grzeczne:-)wpadłam tylko po przepis na biszkopt i jadę zaraz zawieźc dzieci do teściowej a ja na szczypienie.Miłego Dnia :-)
Gabids jak tam po wizycie u dentysty z dzieciaczkami???
reklama
AsiaKC
Just mama
Cześć laski!
Tak zaglądam czasem ale nie daję rady się wgryźć... na bb siedzę w tej chwili głównie w marcówkach , bo dziewczyny jedna za drugą intensywnie się rozpakowują
I mnie już nachodzi żeby torbę spakowac... ciekawa jestem tej swojej Groszynki jak nie wiem, a tymczasem mój mężo dopiero w przyszłą sobotę przylatuje. Więc minimum do 6tego musze ciekawość powstrzymywać i okien nie myć ;-)
Tam widziałam na zamkniętym dyskusję o dzieciach i kasie i jakieś testowania?
Gratuluję ogólnie!!! A szczegółowo i personalnie wypowiem się jak doczytam bo na razie nie daję rady nadgonić...
Tak zaglądam czasem ale nie daję rady się wgryźć... na bb siedzę w tej chwili głównie w marcówkach , bo dziewczyny jedna za drugą intensywnie się rozpakowują

I mnie już nachodzi żeby torbę spakowac... ciekawa jestem tej swojej Groszynki jak nie wiem, a tymczasem mój mężo dopiero w przyszłą sobotę przylatuje. Więc minimum do 6tego musze ciekawość powstrzymywać i okien nie myć ;-)
Tam widziałam na zamkniętym dyskusję o dzieciach i kasie i jakieś testowania?
Gratuluję ogólnie!!! A szczegółowo i personalnie wypowiem się jak doczytam bo na razie nie daję rady nadgonić...
Podziel się: