reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Monia powiedz jak Ty to robisz ze tak swietnie wygladasz..??
wlasnie obejrzalam Twoje foty na nk.. no laska z Ciebie nie z tej ziemii..;O
wygladasz na 20 lat a nie 34 ;)
jeszcze z Maxem na dyskoteki bedziesz chodzic jako jego siostra a nie mama :-D

Musze Was na naszej klasnie wyszpiegowac i poogladac ;-):-D Akurat Emwu wiem jak wyglada (i zgadzam sie z Anoola! :tak:) ale niektorych osob nie widzialam i zzera mnie ciekawosc :rofl2:

reklama
Monia powiedz jak Ty to robisz ze tak swietnie wygladasz..??
wlasnie obejrzalam Twoje foty na nk.. no laska z Ciebie nie z tej ziemii..;O
wygladasz na 20 lat a nie 34 ;)
jeszcze z Maxem na dyskoteki bedziesz chodzic jako jego siostra a nie mama :-D
Jak ja to robie?
A w dupie mam problemy , hi hi hi:-);-)
Najlepsze ,ze moj syn ma lat 14 wiec teoretycznie za 4 lata na luzie moge zostac babcia:eek:

No wlasnie tak wpycha a nie wypycha na zewnatrz. Czyli to chyba norma u takich dzieciaczkow :tak: To forum jest cudowne :-) normlanie lepsze niz google :laugh2:
To forum jest cudowne!!!
Zaraz rocznica - trzeba by jakas wirtualna flaszke wypic :laugh2: - nawet karmiace moga

Musze Was na naszej klasnie wyszpiegowac i poogladac ;-):-D Akurat Emwu wiem jak wyglada (i zgadzam sie z Anoola! :tak:) ale niektorych osob nie widzialam i zzera mnie ciekawosc :rofl2:
Na zmknietym watku wszystkie podawalysmy namiary. no prawie wszystkie

To forum jest cudowne!!!
Zaraz rocznica - trzeba by jakas wirtualna flaszke wypic :laugh2: - nawet karmiace moga

Na zmknietym watku wszystkie podawalysmy namiary. no prawie wszystkie

Na flaszke sie pisze :-D

namiary na nk sa na zamknietym

No ja dzis za bystra nie jestem :nerd: nawet sama je tam widzialam

Dobra dziewczynki - ide spac.
Wszyscy juz spia a ja siedze nad tym kompem niewiadomo po co. Tzn wiadomo ale lepiej bym sie polozyla i pospala.
DOBRANOC!

Przeciez dopiero kilka minut po 22, szkoda czasu na tak przyziemne sprawy jak spanie;-) ale DOBRANOC :happy:

reklama
Do góry