reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A u mnie plan już wykonany, mam 30 lat, dwójka dzieci, dom, nie mam więc co narzekać;-) Ale kto wie, może jeszcze za 5 lat zechce się kolejnego bobaska, niczego nie wykluczam;-)

U mnie też plan wykonany w 100% tylko trochę wcześniej:-D
I też nie wykluczam całkowicie 3 dzidziusia ale za kilka lat..bo teraz bym się załamała:-D

reklama
Hehe, na pewno nikt niewłaściwie tego nie odczyta:)
Ja z kolei nie wyobrażam sobie być mamusią chłopaczka, gdzie się podzieją sukienusie i tak dalej hehehe. No ale jak będzie to będzie super:):)

Cześć Dziewczynki u mnie nocki wróciły do normy dalej śpimy normalnie choć czasem jak dziś zdarza się brykanko i oczy jak 5zł a do tego zabójczy usmiech i gadulanie w środku nocy ale potem grzecznie do kołyski i lulu.

Dzis jestem happy bo moje dziecko nie mialo ani jednej kolki no ale dzien sie nie skonczyl :-D

Trzeba się tylko cieszyć...

emira pisze:
Zauwazylam ze od kilku dni nasz Maly robi taka dziwna minke - tak jakby wypycha jezyczek co chwila pocierajac dolne dziasla (nie wiem czy z tego opisu jestescie w stanie sobie to wyobrazic ale to najlepsze co mi przychodzi do glowy ;-)) Spotkala sie moze ktoras z Was z czyms takim?

Mój tak robił ale przestał a dlaczego nie wiem.

nie wiem...
oczywiscie nie chcialam nikogo urazic zeby nikt tego co napisalam zle nie odczytal..

moze dlatego ze tak jestem zakochana w swoim synku ze chcialabym jeszcze jednego;-)
Ja czuję podobnie zawsze marzyłam o córce ale teraz nie wyobrażam sobie żeby było inaczej i jak zdecyduję się na drugie dziecko to nie będę wcale rozpaczać jak nie będę miała parki.

Hehe, na pewno nikt niewłaściwie tego nie odczyta:)
Ja z kolei nie wyobrażam sobie być mamusią chłopaczka, gdzie się podzieją sukienusie i tak dalej hehehe. No ale jak będzie to będzie super:):)
Heh też tak myślałam, że nie będę warkoczyków zaplatać, sukienek zakładać. Ale tak naprawdę to się cieszę, że mam synka:-D kocha mamusie a mamusia jego i to jest najważniejsze, nie kolory, nie ubranka,nie zabawki. Już wiem, że nie kupując lalek a samochody będę szczęsliwa

Emira- a nie możecie we 3 się wybrać na zakupy? My odkąd mała skończyła 2 tyg jeździmy razem na zakupy- mała do fotelika i sru:-)

Teoretycznie mozemy :tak: ale fakt ze mam dwojke dzieci w domu (dwumiesieczne i trzydziestoletnie ;-)) troche mi to utrudnia. Moj maz na sobotnich zakupach zachowuje sie jak dziecko - jest marudny, krnabrny i jak najszybciej chce wyjsc ze sklepu bo duzo ludzi, bo nie ma gdzie zaparkowac, bo korki, itp :eek: Z tego wlasnie powodu (+ chce miec wolna sobote) woli zakupy zrobic sam w piatek wieczorem a Mlodego kapiemy o osmej i z powodu zakupow nie chce tego zmieniac. A na sobote ma juz plany - rodzinny spacer po okolicy czyli cos co robie dzien w dzien :sorry: ale ja go przestawie ;-):laugh2:

A tak w ogole to DZIENDOBRY :-)

Kupilismy nowy fotelik i moze dzis przyjdzie. Oj, mam nadzieje ze dziecko go pokocha :sorry:

reklama
Do góry