W
wika_20
Gość
dzięki
Nigdy się tak nie rumieniałam![]()
Moje policzki są niczym jabłka z promocji za 0,99
A teksty niczym z wypracowania : " tudziez podnozeg toligozeg "

Czy jakos tak bylo w tej reklamie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki
Nigdy się tak nie rumieniałam![]()
Moje policzki są niczym jabłka z promocji za 0,99
2,5 roczku to rozumiem,ze dziecko moze ogladac troche,ale nie w wieku niemowlecymHmm, mój Staś uważam od oglądania bajek bardzo się rozwinął w mowie, potrafi używać różnych zwrotów czy powiedzeń w odpowiednim kontekście, ma ogromny zasób słów i mówi bardzo wyraźnie. Oczywiście my też nad nim pracujemy, poprawiamy go gdy popełnia błędy. Dziś miał teatrzyk o zdrowiu i mówi, że w buzi ząbki atakuje PRĄDNICAAle to kwestia, że źle usłyszał, bo gdy go poprawiłam pięknie powiedział, że to próchnica. Za to moi bratankowie (6,5 roku) mówią fatalnie. Do tej pory zamiast R jest L
Aha, Staś te bajki zaczął oglądać jak miał ze 2,5 roczku, jako niemowlę nie.
A ja do stokrotki
Swoja droga ciekawe czy ta wiosna juz taka zostanie ehhe czy znowu zawieje jakas sniezyca:-)
Ja też u Małej widzę dolny ząbek, ale to już ostatnio o tym mówiłam. Tylko się nie przebił jeszcze. I Mała marudna nie jest tylko się strasznie ślini i wszystko pcha do buzi co popadnie![]()
A teksty niczym z wypracowania : " tudziez podnozeg toligozeg "
Czy jakos tak bylo w tej reklamie hehe
Dzis jestem happy bo moje dziecko nie mialo ani jednej kolki no ale dzien sie nie skonczyl![]()
Na latex jest uczulony. Ma po tym strasznie czerwone kropyuczulony? straszne...
Co do wkładek to słyszałam więcej historii o zajściu w ciążę przez nie...w ogóle do niczego nie możemy mieć zaufania
TY TEŻ?
No nie gadaj![]()
'podnóżek politużek'![]()