reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja w tym roku bede w afryce w maroko to jak bedzie cos typowo afrykanskiego to porobie fotki i ci wysle to sobie wywolasz i powiesisz na scianie jak lubisz takie klimaty :tak:

SSSSuuuuuuuuuuuupppppppeeeeeeerrrrrrr!!!

Nasz mniejszy pokój teraz tzw. komputerowy jest w stylu safari i mam już pełno gadżetów z wycieczek typu wielbłądy i inne afrykańsko-orientalne ale najbardziej ukochałam sobie żyrafy i martwię się troszkę bo jak będzie fasolka to ten pokój będzie należał do niej :tak::tak: ale chętnie jej go oddam :tak: byleby tylko zechciała tu zagościć :-D

uzależniłaś się od NAS:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dokladnie nierazto nawet do 24 siedzialam dlatego stwierdzilam ze musze sie przemoc i chodzic spac predzej bo nieraz az m,nie juz glowa od kompa bolala a ja chce byc wypoczeta i wogole niech moja fasolka juz awita bede duzo odpoczywac dla niej :tak:

ja w tym roku bede w afryce w maroko to jak bedzie cos typowo afrykanskiego to porobie fotki i ci wysle to sobie wywolasz i powiesisz na scianie jak lubisz takie klimaty :tak:
kochana na ziołopijkach zadałam ci pytanie
to może nie zaciążaj jak ma ci minąć taka wycieczka do mamy dobrze pamiętam?
wiesz nic nie dzieje sie bez przyczyny:eek::eek::eek::eek::eek:

uwielbiam klimaty afryki i safari :tak: jestem maniaczką żyraf, największa z mojej kolekcji liczy 2 metry :laugh2::laugh2::laugh2:
no ja tez ale umiarkowanie...tak samo wyszło...mieszkanko raczej klasycznie urzadzone;-)

kochana czy te ziółka są też na spanie bo ostatnio nas szybko opuszczasz

no ja pije ziółka i uciekam do meza, na planowanie jutrzejszego dnia...bo nici nie wyjdzie z tego...
miłej nocy zycze:tak:

reklama
Do góry