zdecydowanie potwierdzammozna sie od was uzaleznic , w pozytywnym tego slowa znaczeniu :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
zdecydowanie potwierdzammozna sie od was uzaleznic , w pozytywnym tego slowa znaczeniu :-)

ja w tym roku bede w afryce w maroko to jak bedzie cos typowo afrykanskiego to porobie fotki i ci wysle to sobie wywolasz i powiesisz na scianie jak lubisz takie klimatyuwielbiam klimaty afryki i safarijestem maniaczką żyraf, największa z mojej kolekcji liczy 2 metry

mi też te spotkania pomagają:-):-):-):-):-):-)mozna sie od was uzaleznic , w pozytywnym tego slowa znaczeniu :-)
ja w tym roku bede w afryce w maroko to jak bedzie cos typowo afrykanskiego to porobie fotki i ci wysle to sobie wywolasz i powiesisz na scianie jak lubisz takie klimaty

ale chętnie jej go oddam
 ale chętnie jej go oddam  byleby tylko zechciała tu zagościć
 byleby tylko zechciała tu zagościć 
dokladnie nierazto nawet do 24 siedzialam dlatego stwierdzilam ze musze sie przemoc i chodzic spac predzej bo nieraz az m,nie juz glowa od kompa bolala a ja chce byc wypoczeta i wogole niech moja fasolka juz awita bede duzo odpoczywac dla niejuzależniłaś się od NAS:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

kochana na ziołopijkach zadałam ci pytanieja w tym roku bede w afryce w maroko to jak bedzie cos typowo afrykanskiego to porobie fotki i ci wysle to sobie wywolasz i powiesisz na scianie jak lubisz takie klimaty

:-) ja podczytje was od dluzszego czasu tyko trudno jest sie wstrzelic w tak zadomowione grono ,mi też te spotkania pomagają:-):-):-):-):-):-)
no ja tez ale umiarkowanie...tak samo wyszło...mieszkanko raczej klasycznie urzadzone;-)uwielbiam klimaty afryki i safarijestem maniaczką żyraf, największa z mojej kolekcji liczy 2 metry

kochana czy te ziółka są też na spanie bo ostatnio nas szybko opuszczasz

kochana przesadzasz ja też wskoczyłam dopiero w listopadzie i my jesteśmy bardzo otwarte na nowe koleżanki staraczki, więcej pisz i pytaj to będziemy pisać:-):-):-):-) ja podczytje was od dluzszego czasu tyko trudno jest sie wstrzelic w tak zadomowione grono ,
dziekikochana przesadzasz ja też wskoczyłam dopiero w listopadzie i my jesteśmy bardzo otwarte na nowe koleżanki staraczki, więcej pisz i pytaj to będziemy pisać:-):-):-)