reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Asiowo współczuje :-(
ale to aż dziwne bo ponoć jak Maluchowi nie wyjdą kolki w pierwszych 3-4 tyg zycia tzn że już nie będzie miał a tu prosze jednak....

Biedactwa:no:- polecam suszarkę;-)

No!!! U nas działa perfekcyjnie;-)

Asiowo współczuje :-(
ale to aż dziwne bo ponoć jak Maluchowi nie wyjdą kolki w pierwszych 3-4 tyg zycia tzn że już nie będzie miał a tu prosze jednak....

No dokładnie... dopiero w tym tygodniu sie zaczeły:zawstydzona/y: dlatego nie miałam pojecia, ze to kolka... bo juz sie cieszyłam, ze nas ominą:-(
Juz wyeliminowałam z diety wszystko co moze szkodzic, pije meliske, koper i moja herbatke na laktacje... moze bedzie lepiej:tak:

Mój M mi własnie zameldował, że w REALu jest promocja na pampersy active baby - 95 zł. kosztuje 186 pampersów w rozmiarze 3.
Powiedzcie mi dziewczyny co używały przy starszych dzieciach pampersów - czym sie różnią między sobą jumbo packi od active baby, czy sleep&play itp.?

Asiowo spróbuj użyc suszarki, coepły strumień na brzuszek u nas zadziałał.później już jak tylka włączyłam suszarkę mała momentalnie zasypiała:tak:

Powiedzcie mi dziewczyny co używały przy starszych dzieciach pampersów - czym sie różnią między sobą jumbo packi od active baby, czy sleep&play itp.?
Matko nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów... :szok::-D No to też się chętnie dowiem czym się różnią :tak:

Mój M mi własnie zameldował, że w REALu jest promocja na pampersy active baby - 95 zł. kosztuje 186 pampersów w rozmiarze 3.

jumbo pack tzn mega paka i to to samo co zwykłe active baby tylko po więcej pakowane:tak: a ze sleep&play nie miałam doczynienia. Ale 3 active baby są godne polecenia :-)

sleep ja używałam z córą są cieńsze niż zwykłe pampersy co za tym idzie szybciej są napompowane wiec trzeba cześciej zmieniać :tak:
ale ja używałam latem jak córa już chodziła żeby miała cieńszy pampers :tak:
a tak oprócz tego jest tam cieńsza warstwa chłonna to były ok :tak:

reklama
Asiowo spróbuj użyc suszarki, coepły strumień na brzuszek u nas zadziałał.później już jak tylka włączyłam suszarkę mała momentalnie zasypiała:tak:

U nas to pomaga na uspokojenie... grzecznie wtedy lezy, ale zasnac nie zasnie, niestety:zawstydzona/y:
No nic, mam nadzieje, ze szybko jej to minie:-(

Do góry