U nas zaczeły sie kolki... normalnie koszmar jakis![]()
Biedactwa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zaczeły sie kolki... normalnie koszmar jakis![]()
Biedactwa- polecam suszarkę;-)
Asiowo współczuje :-(
ale to aż dziwne bo ponoć jak Maluchowi nie wyjdą kolki w pierwszych 3-4 tyg zycia tzn że już nie będzie miał a tu prosze jednak....
Matko nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów...Powiedzcie mi dziewczyny co używały przy starszych dzieciach pampersów - czym sie różnią między sobą jumbo packi od active baby, czy sleep&play itp.?
Matko nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów...No to też się chętnie dowiem czym się różnią
![]()
Mój M mi własnie zameldował, że w REALu jest promocja na pampersy active baby - 95 zł. kosztuje 186 pampersów w rozmiarze 3.
Powiedzcie mi dziewczyny co używały przy starszych dzieciach pampersów - czym sie różnią między sobą jumbo packi od active baby, czy sleep&play itp.?
Asiowo spróbuj użyc suszarki, coepły strumień na brzuszek u nas zadziałał.później już jak tylka włączyłam suszarkę mała momentalnie zasypiała![]()