Wytrzymasz...nie masz wyjścia. Lepiej nie rób takich głupot jak ja i nie rób niepotrzebnie testu wcześniej bo się tylko niepotrzebnie możesz wkurzyć.
przecież ja już zrobiłam 8 dni przed @

i negatywny 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wytrzymasz...nie masz wyjścia. Lepiej nie rób takich głupot jak ja i nie rób niepotrzebnie testu wcześniej bo się tylko niepotrzebnie możesz wkurzyć.

i negatywny 
przecież ja już zrobiłam 8 dni przed @i negatywny
![]()
mysza ale Ty dopiero owu miałaś to gdzie tam już testy byś chciała robićNo a ja też nie zachowuje się lepiej robiąc te testy...i dzisiaj też taka myśl mi przeszła żeby zrobić z porannego...ale za chwilę pomyślałam -> a pierd... i dałam sobie spokój.

mysza ale Ty dopiero owu miałaś to gdzie tam już testy byś chciała robić![]()
Ale ja nie wiem czy te badziewne testy mnie w błąd nie wprowadzają...I powiedziałam że już nie zrobię więcej, bo tylko później zła jestem.
wtedy wszystko mniej więcej wróci do normy i będziesz mogła sobie policzyć bo teoretycznie od tego dnia testu co miałaś dwie krechy to dwa tygodnie i powinna @ przyjść chyba że fasolinka 

czego Ci oczywiście życzę z całego serducha 
A gdzie reszte lasencji wywiało ?!?
wszystkie coś robią
ja też zjem śniadanko i muszę mojego R ogarnąć bo chłopak nie może coś dojść do siebie po wczorajszym męskim spotkaniu
a dziś na obiad do teściów jadę 
wiesz musisz poczekać i zobaczysz kiedy @ dostanieszwtedy wszystko mniej więcej wróci do normy i będziesz mogła sobie policzyć bo teoretycznie od tego dnia testu co miałaś dwie krechy to dwa tygodnie i powinna @ przyjść chyba że fasolinka
czego Ci oczywiście życzę z całego serducha
![]()
życzę fasolki, ale ja sie martwię że wszystkie tutaj z forum zaciążą tylko nie ja i mnie opuścicie i co ja wtedy zrobięsama tutaj?
bardzo bym chciała już, ale niestety się tak nie da na zawołanie
więc będę produkować i czekać...
;-):-)No tylko mi się wydaje że to nie była owu bo oni śluzu ani nic...więc wydaje mi się że testy okazały się oszustami!

jeśli dostaniesz za 2 tyg od testu owu @ to nie kłamały a śluz wiesz wszystko możliwe po zabiegu że było go trochę za mało![]()