Nie wiem co Tobei doradzicwitam :-) doradzcie mi co kupic na urodziny Gabi bo nie mam zadnego pomyłsłu:-eek:

Jak juz sie na cos zdecydujesz to sie pochwal-mnie tez to niedlugo czeka
Jestem ciekawa czy u nnie jest kauflandto nie wiem co Ci poradzic asiu
jak ja bym miala dywany w domu to bym nie ryzykowała z ciastolina
a wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł
ja poprasowałam, Maks grzecznie patrzył, ale jak skonczyłam to juz bek

W sumei to zaluje ze ich nie kupilam bo jakby zaczeli jzu swirowac to na bank by Im sie spodobalo

Ten to ma dobrzeAnka ale zaraz moj z pracy wrócia ja dalej nieybrana, nieumalowana, nieposprzatan ei obiadu nie ma
ale spoko- patryk dalej śpi
kurde powiem Wam dziewczyny że dalej mam ćwieka z tą spacerowką...
bo boję się, że będzie Maksowi niewygodnie bez tego regulowanego podnożka:-
-
-
-(

A z tym wozkiem to musisz bardzo dobrze sie zastanowic

Ja jednak wybralabym z regulowanym podnozkiem
Witamy,witamyCZeść kochane wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale sie wybyczyłam normalnie nic nie robłam , obiad mi ugotowali sniadanie kolacje podali w piecu napalili normalnie luz bluz i cukiereczki
lepiej juz nie mogło być
Jeszcze tatus zafundował mi powrót do dziecinstwa bo wpadł na pomysł ze powozi mnie na sankach i tak woził dopuki nie zamarzłam na tych sankach no a mój synus na łyżwach uczyl sie jezdzic całkiem dobrze mu to szłopo 30min jezdzie zrobilo mi sie zimno i zeszłam juz z sanek wtedy syn usiadł a ja pospacerowałam z tatusiem.
Wróciła wczoraj wiczorem ale mąż wziął laptopa do pracy i nie miałam jak wpaść tu do was dzisiaj wrócil i oddal no i odrazu frrrry z łóżka i na BB :-):-):-)
Brakowało mi tego klikania ..
Ale wybaczcie nie nadrobie tego bo sprawdzałam i mam jakies z 30 stron do czytania wiec nie ma szans:--
-(
A siostra miała dzwonic i powiedziec co u was sie dzieje to cholera nie zadzwoniła ........MASZ przechlapane![]()

Ale mialas fajowo na tych feriach-super

NO to super i czekam na focieWitam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minutypogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni
zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły
może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są
ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko
no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem
muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba
no to tyle idę pranie powiesić
![]()

My juz po spacerku i mlode spia

Ja juz wypilam capucinko,posprzatlam odkurzaczem i teraz sobie siedze
A jesli chodzi o to pisanie posta pod postem to nie sadze zeby ktoras z nas robila to celowo zeby nabijac sobie posty