reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :-) doradzcie mi co kupic na urodziny Gabi bo nie mam zadnego pomyłsłu:-:)eek:
Nie wiem co Tobei doradzic:no:Moze cos do ubrania i jakas lalke,albo jaks fajna gre
Jak juz sie na cos zdecydujesz to sie pochwal-mnie tez to niedlugo czeka
to nie wiem co Ci poradzic asiu
jak ja bym miala dywany w domu to bym nie ryzykowała z ciastolina:rofl2:

a wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł:tak::tak:

ja poprasowałam, Maks grzecznie patrzył, ale jak skonczyłam to juz bek:eek::-D
Jestem ciekawa czy u nnie jest kaufland:confused2:Ja wlasnie wczoraj ogladalam te farbki w pati i maksie ale moje dzieci ich nie chcialy:szok::szok::szok:
W sumei to zaluje ze ich nie kupilam bo jakby zaczeli jzu swirowac to na bank by Im sie spodobalo:tak::tak::tak:
Anka ale zaraz moj z pracy wróci:rofl2::rofl2::rofl2: a ja dalej nieybrana, nieumalowana, nieposprzatan ei obiadu nie ma:rofl2:

ale spoko- patryk dalej śpi:-D:-D:-D

kurde powiem Wam dziewczyny że dalej mam ćwieka z tą spacerowką...
bo boję się, że będzie Maksowi niewygodnie bez tego regulowanego podnożka:eek::-:)-:)-:)-(
Ten to ma dobrze:szok::szok::szok::tak::tak::tak:Tez bym tak chciala pospac:tak::tak::tak:
A z tym wozkiem to musisz bardzo dobrze sie zastanowic:tak::tak:
Ja jednak wybralabym z regulowanym podnozkiem
CZeść kochane wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ale sie wybyczyłam normalnie nic nie robłam , obiad mi ugotowali sniadanie kolacje podali w piecu napalili normalnie luz bluz i cukiereczki :-D:-D:-D
lepiej juz nie mogło być :-D:-D:-D
Jeszcze tatus zafundował mi powrót do dziecinstwa bo wpadł na pomysł ze powozi mnie na sankach i tak woził dopuki nie zamarzłam na tych sankach no a mój synus na łyżwach uczyl sie jezdzic całkiem dobrze mu to szło :-D:-D:-Dpo 30min jezdzie zrobilo mi sie zimno i zeszłam juz z sanek wtedy syn usiadł a ja pospacerowałam z tatusiem.

Wróciła wczoraj wiczorem ale mąż wziął laptopa do pracy i nie miałam jak wpaść tu do was dzisiaj wrócil i oddal no i odrazu frrrry z łóżka i na BB :-):-):-)
Brakowało mi tego klikania ..
Ale wybaczcie nie nadrobie tego bo sprawdzałam i mam jakies z 30 stron do czytania wiec nie ma szans:-:)-:)-(
A siostra miała dzwonic i powiedziec co u was sie dzieje to cholera nie zadzwoniła ........MASZ przechlapane:-D:-D:-D
Witamy,witamy:tak::tak::tak:
Ale mialas fajowo na tych feriach-super:tak::tak::tak:

Witam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minuty :-D pogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni :tak: zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły :tak: może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są :-D ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko :sorry: no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem :tak: muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba :no: no to tyle idę pranie powiesić :tak:
NO to super i czekam na focie:tak::tak::tak:
My juz po spacerku i mlode spia:tak::tak::tak:Bylo nawet cieplo i slonecznie ale mocno wieje:no:

Ja juz wypilam capucinko,posprzatlam odkurzaczem i teraz sobie siedze

A jesli chodzi o to pisanie posta pod postem to nie sadze zeby ktoras z nas robila to celowo zeby nabijac sobie posty:no::no::no::no::confused2::confused2::confused2::confused2:Uwazam ze kazdemu moze sie to zdarzyc;-):-)

reklama
hejka,ja już w domku po pracy wresxcie :-):-):-):-)

Oliwka śpi ale zaraz będę ją budzić,niech zje obiad i chce z nia wyjść na dw~ór bo jest mega cieplutko +10C i świeci s~łońce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziś ze spaniem Oliwka znowu dała nam popalić,rano wstała o 7.00 ale za to w nocy świrowała,budziła sie dos~łownie co 15-20 min i tak przez 3h,normalnie mam dość takich nocek.

ijak się budziła to marudziła i wołała ze boli w buzi,i już wiem o co chodzi przebija się jeej druga górna piątka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: już jej jedna część się przebiła.
trudno musimy to przetrwać bo to ostatni ząb do przebicia.

ale uwierzcie jestem padnięta pzrez cały tydzień zarwane noce,masakra jakaś :no::no::no::no::no::no:

myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek ma :sorry:ja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie :eek:

Joasiu ja bym Ci doradza~ła ciastolinę bo dzieci swietnie się nia bawi.wiem ze boisz sie o dywany ja tez mam i co żadnej tragedii nie ma.rozk~ładam jej taką matę pod sto~łem żeby nic na dywan nie lecia~ło a jak poleci to ciastolina ma to do siebie ze wysycha nie zakrywana więc jak już coś na dywan Ci się przyklei to potem wyschnie i zmieciesz to szczotką.
także problemu z tym nie ma.Ja polecam :tak::tak::tak::tak:

ja bym Ci też doradza~ła te elektroniczne gry dla przedszkolak~ów co ostatnio dawa~łam linki,sa na allegro.co ostatnio kupowa~łam Oliwce,kupi~łam jej teraz drugą zwierzaki i jest rewelacyjna,dużo zajmuje uwagi dziecka i najwazniejsze że dziecko przez zabawe się uczy :tak::tak::tak::tak::tak:

a wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł:tak::tak:

ja jakoś nie mam przekonania do tych farbek do malowania rękami,ca~łe dziecko brudne i w og~óle ja wiem ze to schodzi ale jak na początku dziecko się nauczy ze można palcami rysować to potem będzie chcia~ło tak robić normalnymi farbami.

ja od razu uczy~łam Oliwkę malować normalnymi farbkami i jest bez problemu.~ładnie rysuje pędzelkiem i nie ma żadnego ba~łaganu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No kochane..:-D:-D:-D. Pati dziś pobiła rekord. :tak::-D:-D:-D4 posty pod sobą.:eek:

Jako mod :)sorry:) chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.:tak:

I jeszcze jedno:
" Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość. "

Opcja "edytuj" ułatwi nam czytanie postów oraz przeglądanie forum .:tak:

- wredna Jasta.:-p

no proszę justa pilnuje ,oczy ma wszędzie jak Wielki Brat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurde powiem Wam dziewczyny że dalej mam ćwieka z tą spacerowką...
bo boję się, że będzie Maksowi niewygodnie bez tego regulowanego podnożka:eek::-:)-:)-:)-(

moim zdaniem podnn~óżek powinien być regulowany,zastan~ów się bardzo porządnie żebyś p~ó~źniej nie ża~łowa~ła :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minuty :-D pogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni :tak: zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły :tak: może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są :-D ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko :sorry: no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem :tak: muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba :no: no to tyle idę pranie powiesić :tak:

Gratuluję Beata,super że się zdecydowaliście :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie obudziła się z płaczem :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

a ja na chwilke Była u mnie koleżanka z córką dziewczynki sie pobawiły a my poltkowałysmy przy kawce ;-)wstawiłam udka zeby sie piekły ugotuje ryz i obiadek jak sie patrzy Po 17 przyjdzie moja siostra z swoim chłopakiem takze caly dzien goscie i jutro rano podjade do leklerka za prezentem Gabi dziekuje za podpowiedzi :tak: na razie

cześć:happy:
Poczytałam i co z tego jak wszystko mi wyleciało z głowy a cytató nie pozaznaczałam:confused2: lenia mam bo objadłam siękoszmarnie i teraz mi źleeeee

Ale temat obracania malucha na brzuszek wyciagnę
....
Medea znalazłam filmik [video=youtube;mDGTrXr5j5s]http://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s[/video] ona tu obraza właśnie przez bioderko, trzymajac stópkę po przeciwnej stronie...ale jeszcze MH zatwierdzi;-)

aaaa zapomniałam Was zaprosić na ciasto ze śliwkami;-);-);-) tam na końcu jest mnóstow soku..więc do wywalenia, ale druga połowa udana:tak:

Załączniki

• IMG_4573_1.jpg
    IMG_4573_1.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 38
aaaa zapomniałam Was zaprosić na ciasto ze śliwkami;-);-);-) tam na końcu jest mnóstow soku..więc do wywalenia, ale druga połowa udana:tak:

Ja, ja, ja :tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

Kerna, tak jak na filmiku :tak::tak::tak:

A ja nie sprzedałam wózka :eek: ale straszne marudy przyszły :no: gościowi w wózku nie pasowało, ze sie koła kręcą :szok::rofl2: Przyszedł z własną miarką i mierzył :szok::-D

Odrazu male sprostowanie rozmawialm z siostra na skype i zdalam relacje z forum:-D:-D:-D

Agnes jak ja Ci kobietpo wspolczuje odpoczywaj ile sie da przez weekend bo w poniedzialek znow praca:sorry:Oliwka calkiem rozregulowala sobie dzien skoro w nocy sie co chwile budzi to przetrzymaj ja troche niech sama zasnie nie kladz jej, ja bym tak zrobila:tak:

Dorota widze ze mama sie uspokoila i zajmnie sie Oliwka:sorry:

Kerna kazda moze miec lenia ja dzis akurat nie mam ale kto wie co bedzie jutro:-D

Na obiadek walnelam placek po wegiersku potem pojechalysmy na zakupki.Dzis moje dziecko cos nie ma smaku do jedzenia, jakos dziwnie je na sniadanie platki na melku potem dwa placki ziemniaczane przed chwila 2 banany a zuki i bulki nie chciala:eek: NO coz oby kolacje zjadla:rofl2:
laura wlasnie udaje zze czyta ksiazke:szok::szok::szok:
MOj pojechal zobaczyc do pieca chloipakom bo cos nie grzeje:eek:A ja mam na wieczor Malibu i chyba poprasuje troche

Malibu... hmmm szkoda, że ja abstynentka :eek::sorry:

A jeszcze wam si pochwale, e moje dzieci maja się dobrze :tak: Stany podgoraczkowy tylko Helenie został :sorry:

Mh co to za gosciu byl z miara i przeszkadzaj mu krecace sie kola:szok::-D
Dobrze ze sytuacja w domku opanowan do jutra po goraczce nie bedzie ani sladu:tak:
Ja dzis zazyczylam sobie malibu bo dawno nie pilam:rofl2: a uwielbiam:-p z melczkiem i bita smietanka pychaaaa

ide cos tej mojej corce zrobic bo nie do goraczki doprowadzi:wściekła/y: wszystko rzuca co wezmnie do reki:wściekła/y::wściekła/y:Korzysta ze na necie siedze:crazy:

reklama
ide cos tej mojej corce zrobic bo nie do goraczki doprowadzi:wściekła/y: wszystko rzuca co wezmnie do reki:wściekła/y::wściekła/y:Korzysta ze na necie siedze:crazy:

no przecież Laura jest grzeczna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D co jej się dzis sta~ło????? :-D:-D:-D:-D

Oliwka za to dzis jest mega grzeczna,teraz uk~łada sobie sama puzzle,wczesniej razem graliśmy w tą grę edukacyjną,byliśmy 2 h na spacerku.potem wkleję fotki.

zaraz p~ójdziemy robić kolacje i do spania.

Do góry