kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja mam cały zestaw Nivea dla małego i tylko w chusteczkach są parabeny więc zastąpiłam je pampersowymi.A jak będzie z użytkowaniem ich się zobaczy już niebawem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam cały zestaw Nivea dla małego i tylko w chusteczkach są parabeny więc zastąpiłam je pampersowymi.A jak będzie z użytkowaniem ich się zobaczy już niebawem
Muszą z tym zrobić porządek, wyobrażam sobie jak im sprzedaż spadła
Johnson Soothing Naturals też kiedyś były z parabenami a teraz już ich nie maja. Za to wszystkie moje kosmetyki je mają 
- 3 czapeczki pokąpielówki,
Dagsila!!!! wózek jest the best -świetnie się nim jeździ, jest leciutki -super.
Więc spacerówka, gondola, fotelik maxi cosi, adapter i baza do samochodu są:-) zakupu nie żałuję;-)

Jesli chodzi o kosmetyki dla malca,to zdecydowalam sie na nivea baby,rodzice mu kupia.Zdecydowalam sie na nie,poniewaz sa to kosmetyki dobrej jakosci no i hypoalergiczne:-)
Ja mam takie pytanko,jakie smoczki uspokajajace macie dla maluszkow?