reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Jeśli moje dziecię zdecyduje się na szybsze wyjście -nim dotrą paczki -no cóż szybki wjazd do TESCO 24h/dobę powinien załatwić sprawę

He he coś mi się przypomniało .. jak mały był mały to na zakupy sobie jeździłam o 23 np. dpo tesco własnie na połczyńską po pieluchy i takie tam bo raz że wolałam sama , a dwa że jakaś rozrywka była he he . No i kiedyś własnie trafiłam na takiego biednego tate który podszedł do mnie z listą bo żona urodziła oni nic nie mają , dostał liste bo się dziecie pośpieszyło.. I on nie wiedział biedny co ma robić .. skompletowałam z nim wyprawke bo szkoda mi się biedaka zrobiło. Potem mnie dogonił za kasami z czekoladkami . No ale Twój chłop pewnie bardziej ogarnięty:tak: pamietajcie jeszcze w razie cuś że pod halą mirowską jest bardzo dobra apteka całodobowa .. tam można dokończyć zakupy:-D:-D

reklama
iza no bravo :-)
dziewczyny, ja wlasnie miałam pytać o ręczniczki. kupiłam z baby ono na aukcji. są ładne, ale ten haft mi nie podchodzi na kapturku, bo od spodu moze draznic. polecicie jakies inne, obszyte lub cóś takiego
polecam ręczniki z drewexu 100x100 są duże wiec na wieksze dziecko tez dobre i kapturek maja od wewnątrz podszyty bawełenką
u tego sprzedawcy polecam, bo niedrogie u innych nawet po 46 zł jest a u niego 32
OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTURKIEM DREWEX 100x100cm (937541487) - Aukcje internetowe Allegro

witam
te dziergane ubranka sa boskie!
wczoraj przyszla moja paczka z posciela ale nie mam lozeczka wiec jest zapakowana!
a tu wklejam jeszcze inne gadzety....ten niebieski dresik biore na wyjscie malucha ze szpitala...
a ponizej jeszcze body, ktore byly troche dziewczece wiec przyszylam naszywki ze starych spiochow!

Załączniki

• DSCF5422.jpg
    DSCF5422.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF5423.jpg
    DSCF5423.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF5424.jpg
    DSCF5424.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 65
witam
te dziergane ubranka sa boskie!
wczoraj przyszla moja paczka z posciela ale nie mam lozeczka wiec jest zapakowana!
a tu wklejam jeszcze inne gadzety....ten niebieski dresik biore na wyjscie malucha ze szpitala...
a ponizej jeszcze body, ktore byly troche dziewczece wiec przyszylam naszywki ze starych spiochow!
Pomysłowo - śliczne ciuszki:-)

ilonka - nie wytrzymam, mi najbardziej w oko wpadl ten bodziak z motylkiem! jaki sliczny!
kittek - tez by mi sie humor poprawil, sliczne!!

Ilonka ten ostatni komplecik przeuroczy. bardzo mi wpadł w oko :-)
Wczoraj zamówiłam leki do apteczki na dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl, a dziś już odbiór w aptece. To się nazywa express

Będę zamawiać w poniedziałek rzeczy z apteki, i jak oni powiadamiają, że towar już jest? Na maila, czy po prostu po zalogowaniu się na ich stronie? Bo liczę na to, że jak zamówię we poniedziałek to na wtorek już będą.

Witam Drogie Kwietnioweczki ;)
Ja stoje przed wyborem wozeczka... mozecie mi doradzic?? Jak narazie spodobaly mi sie 3 modele:
Mikado Ox ford
Roan Marita
Jedo Baratina
Pozdrawiam :-):-):-)

reklama
maonka na maila.Ale zalogować się muszisz. i szczerze niektóre produkty maja taniej albo porownywalne ceny jak na allegro (mowie np o kosmetykach). Naprawde sie oplaca

Wiem, wiem. Nawet taniej o parę złotych na produkcie. :-) Taniej jak się zamówi przez internet niż na miejscu w tej aptece.

Do góry