reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta idz na zamkniety to zobaczysz powod moich rozmyslan.
Ja nie wiem ile odpiszemy,bo S jeszcze nie ma PITa z poprzedniej pracy. Ale na pewno malutko,bo on ma minimalna pensje:sorry: Musze tylko policzyc jak razem wyjdziemy

reklama
No to muszę go przycisnąć żeby zainteresował sie tym pitem:tak: tylko co z tego jak on będzie miał zwrot to i tak pewnie mu wszystko zabiorą:wściekła/y: i figa będzie z tej kasy:sorry:

Dzień dobry wysiadł mi głos i to mój własny nic nie mogę gadać, nie boli mnie gardło tylko mówić nie mogę jaka męka :-:)-(
Mnie też te zmiany sie nie podobają:no: ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia:sorry: no przynajmniej mam taka nadzieję;-) a co Ty tak wczoraj rozmyślałaś?

ojej ale głuuuuupio...

Ale lipa czuję się tu jakoś obco ja się nie przyzwyczaję niestety :sorry: pa pa

Dzień dobry wysiadł mi głos i to mój własny nic nie mogę gadać, nie boli mnie gardło tylko mówić nie mogę jaka męka :-:)-(

Współczuję:-( ale dobrze że chociaż pisać możesz;-)

Ale lipa czuję się tu jakoś obco ja się nie przyzwyczaję niestety :sorry: pa pa

Ale co Ty masz kochana na myśli z tym że się nie przyzwyczaisz?:sorry: że nas opuszczasz?:sorry:

ale dzis tłumy ho ho:wink::unsure:
dziewczynki mam do Was pytanko gdzie macie internet i ile za niego płacicie, ja mam teraz w Dialogu szybkosc 10 Mb i place 50zl a do tego jeszcze abonament za tel i raczej mi sie to nie kalkuluje....

reklama
:szok::szok::szok: Ojej jakie zmiany :szok::szok::szok::eek::eek::eek:

Dwa dni mnie nie było wracam a tu takie nowości :szok::szok:

Nuśka damy rade :tak: mnie również tak obcno w obecnej kompozycji, ale musimy się przyzwyczaić nie mamy wyjścia.

Anetko no siostra zaś zabłysneła głupotą :eek:

Agulka możesz dać linka do strony z tą mozaiką????

Ale piękny weekend za nami :tak::tak::tak: byłam u mamy przed sobotę i niedzielę. Mały wychasał się na dworze, poszliśmy na cmentarz do babci i kupował kwiatuszki :rofl2: ale się cieszył wybierając tulipanki.

Asiu my mamy neta z neostrady i płacimy 54zł, ale R chce zmienić na 2MG i będziemy płacić coś koło 70zł.

No pustki dziś okrutne :-:)tak:

Do góry