reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O kurczę malinka , ja nie wiem czemu tak ci się dzieje:no:. No własnie kliknęłam teraz na ,, odpowiedz,, i normalnie jest wszystko.:confused2::confused2::confused2:
byki :-D:-D:-D

Jak coś więcej będę wiedziała oprócz tego, że BB jest nadal w remoncie:confused2::confused2: napewno dam znać.:tak:

reklama
Cześć laski

Ja miałam dzisiaj udany dzień, po obiedzie pojechalismy z M i synem do Rzeszowa na Fantazje bo mu obiecalam , pózniej wpadlismy jeszcze do centrum handlowego bo chcialam kupic sobie jakąś bluzeczke bo juz mój brzuch w nic sie nie miesci :-D:-D:-Dale naprzymierzałam troche i zadna mi sie nie spodobala no i baaaaaaaaaaa ale M na poprawe humorku kupil mi w daichmanie klapki :-):-):-):-)to nic ze do lata daleko ale ja juz po domku moge w nich poklapac :-p:-p:-pa mój syn namówił tatusia na kask i wyglada przekomicznie bo jak Bob Budowniczy:-):-):-)
W drodze powrotnej do domciu jeszcze załapalismy sie na pizze i zjadłam ze smakiem :tak::tak::tak:
dawno juz nie jadłam ...........

Maksiu juz spi bo jutro do przedszkola trzeba wstac , m zjada jeszcze rosołek a ja na BB

Witam wieczornie...
Jestem mega padnieta... zdolowana... i nie wiem co jeszcze...
wkurza mnie ten Sewek z tym sikaniem no to juz jest przesada!!!
kuźwa jak ja tak znow zaczne dawac mu pampersy na dzien to ja nie wyrobie!!! :no::no::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem co mu sie stalo... nie chce eby nasza nauka poszla ... w las :wściekła/y: nie wiem czy podpatrzal to u naszego pieska (juz go nie ammy) ale on jeszcze czesto sikal w domu czy sie zapomina czy moze ma pecherz przeziebiony czy to zazdrosc - no NIE WIEM :angry::angry::angry: ale on wie i widzi ze sika a nawet przed to sie popatrzy... :confused2::confused2::confused2:
och mam juz dosc...
jeszcze pranie sie robi i trza plukac nawet jesc mi sie odechcialo :-:)-:)-(

nic nie bede Wam smecic tylko ide robic to co zaczelam i spac.... :confused2::confused2::confused2:

dobrej nocki zycze ;-)

Iwcik no to dzień udany a klapki no:-D:-D:-D:-D:-D:-Drychła zapowiedż upałów:-D:-D:-D:-D
Pati kochana jakie pampersy no:no::no::no::no::no:kochana spokojnie on ZWRACA NA SIEBIE WASZĄ UWAGĘ!!!!! on czuje że pojawiła się nowa osoba w domu i w zamian za to zabrali mi psa...mama miała czaz dla mnie a teraz ktoś wisi przy jej cycku....przychodzili goście to się mną zachwycali a teraz przyjdą pogłaszcza i się nad tą małą szczerzą.......mama kiedyś mówiła moje maleństwo do nie a teraz do mnie jesteś duży chłopak a do tej małej moje maleństwo.....kochana on w ten sposób sygnalizuje swój bunt:tak:musicie to przeczekać wytłumaczyć...a ty jestes dodatkowo przemęczona i brakuje ci cierpliwości:-(kochana wyluzuj ze sprzątniem weź ty sobie idź sama na spacer lbo usiądź jak mała śpi z Sewkiem poczytaj mu .pogadaj z nim on chce tylko troszkę uwagi....no uszy do góry będzie ok:tak:
a co do pampersów:-D:-D:-D:-Dw realu jest promocja 95 zł pampersy i tak 3 jest 196 szt 4 jest 186szt a tych 4+lub 5 136szt wszystkie w tej cenie:tak:a i masa ubranek przecenionych bodziaki dresiki spodnie bluzy no :rofl2:
a i jak klikam na odpowiedz na temat to mam zawsze cytat justy:szok::-Da jak na sama odpowiedź to go nie mam:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:normalnie czuję się jak bym na tym forum była pierwszy raz:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Witam :-) o matko jakie zmiany :szok: a my mielismy cały dzien gości
Rano pojechalismy do leklerka Gabrysia wybrała sobie na prezent notesik kolorowe długopisy i puzle potem przyjechała ciocia Beata przywiozła torcik niebylejaki jak to Gabi okręsliła :-D i prezenty dla dzieciaków Wojtek dostał barzo fajna bluzę Zuzia bluzkę z Hana montaną a Gabi dres trzyczęsciowy :spodenki kamizelke i bluzę koloru fioletowego i bardzo ładna rózową tuniczke Potem przyjechał dzidek (mój teść ) dal 50 zł zaraz za dziedkiem przyszedl chrzestny z żoną :szok::szok::szok: bylismy zaskoczeni oczywiscie mile dostala komplecik bardzo fajny spodniczke i kamizelke dzińsową i do tego bluzeczkę no i oczywiscie słodycze a potem przyszła chrzestna podarowała klocki lego duplo zwierzatka ksiązeczke z płyta i konika z mala barbi muszkieterka :wściekła/y:będziemy teraz dzieciaki odmulac miesiąc A wczoraj byla moja siostra i przynisła jej sweterek i czapeczke także Gabi ubrana na wiosnę jak sie patrzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

....a i jak klikam na odpowiedz na temat to mam zawsze cytat justy:szok::-Da jak na sama odpowiedź to go nie mam:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:normalnie czuję się jak bym na tym forum była pierwszy raz:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

:-D:-D:-D rzeczywiście jest tak jak piszesz.:tak: Nacisnęłam ,, odpowiedz z cytatem,, i wyświetlił mi się ostatni cytat jaki zaznaczyłam.:rofl2: To pewnie tez kwestia dopracowania.:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu 3 urodzin dla Gabryni zdrówka szczęścia i moc radości
malinka z rodziną
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:joasiu ja bym sobie głowe dała uciąć że Gabi to marcowa panienka dlatego chciałam jutro składać życzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dobrze że wpadłaś i zobaczyłam suwaczek:-D:-D:-D:-Da prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:noooo odczuła kobietka że ma święto i wszyscy przy okazji:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper :tak::tak::tak::tak::tak:a określenie tortu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Toysland.pl: LEGO DUPLO 5646 - Żłobek dla zwierząt taki klocki Gabi dostała siedzial i bawiła sie nawet do kąpieli do spania chciala wziąc a to Barbi muszkieterka http://www.marioka.com.pl/Foto/Kids/Lalki/Barbie/barbie_mini_muszkieterki_Renee_1a_final.jpg

wszystkiego najlepszego w dniu 3 urodzin dla Gabryni zdrówka szczęścia i moc radości
malinka z rodziną
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:joasiu ja bym sobie głowe dała uciąć że Gabi to marcowa panienka dlatego chciałam jutro składać życzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dobrze że wpadłaś i zobaczyłam suwaczek:-D:-D:-D:-Da prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:noooo odczuła kobietka że ma święto i wszyscy przy okazji:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper :tak::tak::tak::tak::tak:a określenie tortu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziękuję w imieniu Gabi :tak: nic sie nie stało a tak po prawdzie to Gabi mial sie urodzić 12 marca :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziękuję w imieniu Gabi :tak: nic sie nie stało a tak po prawdzie to Gabi mial sie urodzić 12 marca :-D
no to miała być marcowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
super te lego sama bym się takimi pobawiła:tak::tak::tak::tak::tak:moje dzieci nigdy nie miały lego:szok::szok::szok::szok:a barbi śliczna :tak::tak::tak::tak:mojej Julce podobają się te lalki u kogoś i niby mówi że by chciała ale jak dochodzi co do czego to i tak zawsze wybiera bobasy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ide spac bo rano po 7 musze jechac po męza i na 9 mam dopracy mam nadzije ze dostane jutro umowę na dłuzszy czas żebym mogła cokolwiek zaplanowac Wojtek poniszczył buty i chciał załozyc sobie lżejsza kurtkę i okazało sie ze za mała :szok::szok: Zuzia też nie ma kurtki wiosennej ,adidasów no i komunijne rzeczy trzeba pokupowac :szok: dlatego musza zaplanowac :-(

no to miała być marcowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
super te lego sama bym się takimi pobawiła:tak::tak::tak::tak::tak:moje dzieci nigdy nie miały lego:szok::szok::szok::szok:a barbi śliczna :tak::tak::tak::tak:mojej Julce podobają się te lalki u kogoś i niby mówi że by chciała ale jak dochodzi co do czego to i tak zawsze wybiera bobasy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Powiem szczerze ze chcrzestna zawsze trafi z prezentem i Gabi caly czas sie tym bawi a ubranka to chrzestna kupuje bez okazji :tak: zawsze mówi ze z zabawki ucieszy sie dziecko a z ubrania tylko mamusia Ja sam tez bym Gabi nie kupiła takich zabawek :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry