reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ile nowych opcji wprowadzono. :huh::huh::huh:

No kochane będziemy musiały przywyknąć do zmiany.:tak: Na pocieszenie dodam, że forum cały czas będzie udoskonalane .:tak: Dodatkowym plusem jest , gdy piszemy posta sprawdzanie pisowni i wyłapywanie byków .:rofl2:

Istnieje opcja pozamykania bocznych tematów. Wystarczy kliknąć na strzałkę zamykającą.:tak:

Ta opcja z kolorem BB rzeczywiście parzy w oczy.:tak: Myślę , że to akurat zmieni się.:tak:

Wszystko poza tym jest na swoim miejscu. :tak:

malinka może przeglądarkę zmień tak jak jest to napisane w komunikacie u góry.:sorry:

I ja zmykam. Cały dzień w rozjeździe. :confused2::confused2::confused2:

reklama
witam sie.
Natalineczka do tego nie doszłam jeszcze....jutro popytam co i jak bo teraz zmykam
Dorotka fotki super, Oliwka ucieszona!!
Widzę dziewczyny ogólne niezadowolenie...no ja tez zachwycona nie jestem, ale sie przyzwyczaimy!
A z tymi zębami to dałam sobie spokój bo jak wyszły mu te 6zębów tak od 3 m-cy cisza....no ale jutro popatrze czy cos sie nie dzieje bo serio dziwne to jest. Nie miałam problmów z usypianiem a tu takie cyrki! Dzisiaj mi w poludnie wył ponad pół godziny, a na noc na sczęście 5min...
Ej a o co chodzi z tymi podziękowaniami? Taka chyba zbędna opcja....
no nic ja spadam pap miłej nocki!
ps dzis mierzyłam sobie cukry i kurcze w górnej granicy..czyli muszę uwarzać na siebie..cholera Ale M zamontował mi stopera i będę sobie kicać ...:-)

No kochane będziemy musiały przywyknąć do zmiany.:tak: Na pocieszenie dodam, że forum cały czas będzie udoskonalane .:tak: Dodatkowym plusem jest , gdy piszemy posta sprawdzanie pisowni i wyłapywanie byków .:rofl2:

Istnieje opcja pozamykania bocznych tematów. Wystarczy kliknąć na strzałkę zamykającą.:tak:

Ta opcja z kolorem BB rzeczywiście parzy w oczy.:tak: Myślę , że to akurat zmieni się.:tak:

malinka może przeglądarkę zmień tak jak jest to napisane w komunikacie u góry.:sorry:

hmmmmm no właśnie zmieniłam z internet explorera 8 na mozille i obczajam o co w tym chodzi:sorry::sorry::sorry::sorry:
pewnie że się w końcu połapiemy ale dla mnie poprzednia (jako krótkowidza:rofl2:) była pprostu o niebo czytelniejsza:cool:

No Oliwka już w łożeczku,oby szybko usnęła.
Od paru dni zaczynamy robic rytuał przed spaniem,bardzo jej sie spodobał,po myciu biegnie do łożeczka,nakrywam ja i czytam jej jedną bajeczkę przy lampce.:tak::tak::tak::tak:

dzis jak sie umyła to od razu sie mnie spytała czy dzis tez przeczytam jej bajkę :-D:-D:-D:-D:-D

z zaciekawieniem słucha do samego końca,fajnie cieszę się.będziemy już codziennie tak czytac bajeczki.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

justa a niby gdzie jest ta opcja sprawdzania byków??????

i w łasnie o co chodzi z tymi podziękowaniami????/

ale sie cieszę bo sprzedałam 2 zabawki po Oliwce i zarobiłam 86zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jupiiiiii :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi sie humorek poprawił :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
My już do domku przyjechaliśmy od teściowej, teraz Maja się kąpie i idzie spać bo jutro M rano o godz.5 jedzie na szkolenie a my z Mają do mojej mamy :tak:
Mam nadzieję że jeszcze jutro z rana uda mi się zajrzeć :tak::tak:
A co do nowego bb to tak jak w życiu czas na zmiany i trzeba się tylko przyzwyczaić :tak::tak::tak:

hmmmmm no właśnie zmieniłam z internet explorera 8 na mozille i obczajam o co w tym chodzi:sorry::sorry::sorry::sorry:
pewnie że się w końcu połapiemy ale dla mnie poprzednia (jako krótkowidza:rofl2:) była pprostu o niebo czytelniejsza:cool:

i ja ślepa. :rofl2:
justa a niby gdzie jest ta opcja sprawdzania byków??????

i w łasnie o co chodzi z tymi podziękowaniami????/
łooo :confused2: opcja dostępna tylko z przeglądarką Mozilla Firefox :crazy:
Nie wiem co to są te podziękowania.:no: Wyjdzie w praniu.:tak:

.... jutro M rano o godz.5 jedzie na szkolenie a my z Mają do mojej mamy :tak:
czekam na fonik od ciebie.:tak:;-):-)

Witam
Czy mamy na forum jakiegoś prawnika?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Potrzebuję porady w sprawie ustnej umowy :angry::angry::angry::angry:
nic mi o tym nie wiadomo :no:

Dorotko fotki świetne. A Oliwka do taty bardzo podobna.:tak:

Oj ja tez mam dzis dzien do dupy Ale o tym napisze nizej.Ja jednak zycze ci spokojnego i milego obiadu rodzinnego.Przynajmniej nie musialas robic obiadu:tak:

Super ze umowa podpisana.I co bedzie tam troche remontowac???????

Ja jestem dzis jakas dziwna.Non stop poplakuje sobie i to bez powodu.Za sekunde mi przechodzi i jest ok.Pol dnia juz leze pod kolderka.G za mnie wszystko robi bo mnie sie nic nie chce.
Hormony mi szaleja :eek:.

G zabral a chwile mala na rowerek.Ja zeszlam z nimi pod klatke i nacykalam jej troche zdjec :tak:.
Jak dojde jak sie tutaj je dodaje to pokaze wam zdjecia .:tak:

Wkleilam zdjecia pod spodem .Ale nie wiem dlaczego takie duze te zdjecia.Sorki ale ja nie umiem tego zmniejszyc .
może coś się kluje;-);-);-)
2qjdr9x.jpg

25hjxva.jpg

2ugnhfk.jpg
ta twoja Oliwka jest przesłodka masakra, kurcze, może sie zapatrze i mojemu cosiowi się dziurka zrobi zamiast dzyndzla, juz niedlugo;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama

a ja ostatni cytowałam Justę teraz nie chcę a co klikam odpowiedź to mi jej cytat włazi czemu?????ja chciałam tylko posta napisać:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
As co się dzieje??????????????????????????????
Anaconda ja myślę że ty to choć z pod ziemi a na kompa to choć na minutkę wpadniesz:-D:-D:-D
a te byki to niby to co na czerwono podkreśla??????bo jeśli tak to chyba to jeszcze nie doskonałe:-D:-D:-D:-Dbo bez byków tzn błędów też niektóre wyrazy podkreśla:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnp. wyraz doskonałe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry