reklama
D
daffodill
Gość
nie bede nikogo prosic.... no cos ty...
musze jakims cudem sprzedac suknie slubna i mam jeszcze 2 sukienki... jedna wieczorowa druga taka do kolan tez na jakies okazje... musze sprzedac swoj tel i pracowac... takie widze wyjscie dla nas!!!
musze jakims cudem sprzedac suknie slubna i mam jeszcze 2 sukienki... jedna wieczorowa druga taka do kolan tez na jakies okazje... musze sprzedac swoj tel i pracowac... takie widze wyjscie dla nas!!!
luuuzna
Mama Alanka
A i mam pytanko - czy moge juz z malym wychodzic na dwor? Katarku jako takiego mocnego nie ma, a ja mam juz dosc kisnac w domu
Chociaz i tak dzis nie wyjde bo wieje jak cho...a
Rano az sie rozbudzilam jak uslyszalam takie wietrzycho okropne
Powiem tylko, ze lekow juz mu nie dje, tylko sol morska i witaminke C
no i masc majerankowa.

Powiem tylko, ze lekow juz mu nie dje, tylko sol morska i witaminke C

luuuzna
Mama Alanka
nie bede nikogo prosic.... no cos ty...
A jaka ta suknia? Wczoraj gadałam z T o ślubie i nie chce zapeszac, ale chyba sie skusi na weselicho

D
daffodill
Gość
ja juz bym wychodzila... ja z julka jak tylko wszystko przeszlo i delikatny katar zostal wychodzilam i wszystko jest wporzadku...
widze ze wietrzycho wszedzie szaleje... ja mialam okna ustawione na mikro wentylacje i w nocy zamykalam tak piszczaly! bedziemy siedziec w domu! a poszlabym chetnie do mamy mam do niej 100m ale szkoda dziecko zalatwic jakas paskudna choroba przez wiatr!
widze ze wietrzycho wszedzie szaleje... ja mialam okna ustawione na mikro wentylacje i w nocy zamykalam tak piszczaly! bedziemy siedziec w domu! a poszlabym chetnie do mamy mam do niej 100m ale szkoda dziecko zalatwic jakas paskudna choroba przez wiatr!
D
daffodill
Gość
kochana najpierw powiedz jaki masz rozmiar i wzrost... ja ta suknie mialam w 6mcu ciazy.. jeszcze mega brzuch nie byl ale juz troche bylo widac... a pozatym nie musi przypasc ci do gustu... a chce sprzedac ja za grosze byleby cos bylo a niepotzrebnie mi wisi w szafie.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
daffi swietnie ze do nas wrocilasWitam sie i ja...
Kopciuszku Ty sie nie zamartwiaj ja musialam od wszystkiego odpoczac.. zeby napisac co sie u mnie dzialo chyba musialabym pisac caly dzien i zapackac tym nasze forum a tego bysmy nie chcialy!
nie bylo mnie nie dlatego ze sie obrazilam.... zdenerwowalam sie ze na moje pytanie dostalam odpowiedzi ktore nie powiem ale byly naskakujace na mnie gdyz ja nic zlego nie zrobilam... z pozatym pytalam to inna osobe a dostalam odpowiedzi od kogos innego ale to jest zupelnie nie wazne nie o to chodzi....
przez ostatni czas mialam problem bo julka nie chciala jesc... yhym a teraz je po 260ml i jeszcze jej malo.. oszukuje ja herbatka ale to nie dziala.... 16 lutego wazyla 5740g a na dzien piatkowy czyli 26 luty osignela wage 6550g!! czy to mozliwe w 10dni przytyc 810g????juz niewiem co robic z nią....
co do zebow.. niby szla tylko jedna 1 a tu zonk bo idzie kilka zebow na raz... i mamy niezly sajgon!
nie pwoiem znow z mezem mam spiecie! Kuzwa wszystko na siebie nachodzi! wczoraj np byla niedziela jego jedyny dfzien wolny od pracy.. rano pojechal do rodzicow ok rozumiem chcial ich zobaczyc nie mam nic przeciwko.. pozniej poszlismy do moich rodzicow na obniad bo nas zaprosili... tak mu sie juz pieklilo do domu ze ubralam Julke i poszlimy... a wyszlo tak ze ja zostalam z dzieckiem wrzeszczacym sama a on znow sobie pojechal do rodzicow! jestem juz taka bezsilna! nie daje rady jestem wykonczona.. wez tu babo pracuj zajmuj sie domem i dzieckiem a i tak zle! nie mam sily nie chce mi sie rano wstawac z mysla ze zaraz musze sprzatac cala chate poznie obiad robic specjalnie mu na 17 jak wraca z pracy by mial cieply!
musze sie martwic co zrobimy bo jak sie okazuje oplat mamy wiecej niz dochodow... caly czas zyjemy skromnie rodzice moi troszke nam pomagaja zebysmy czasem mogli sobie poszalec.... a w tym miesiacu jakas katastrofa! 1400zl oplat a dochodu 1600zl??? jak mam kupic za to dziecku pampersy na caly miesiac i mleko??? a gdzie jedzenie dla nas? po malu siwieje i jakis wrzodow chyba dostane! a jeszcze chrzciny musze dziecku kupic ubranko, siebie musze ubrac bo wygladam jak wiesniak! caly czas w dresach sprzed ciazy albo z czasu ciazy! do tego w 17 kwietnia moj brat ma slub koscielny i musze sie w cos ubrac a nie mam w co!!!!!!!!! wykanczam sie psychicznie i juz nie mam sily siedziec na forum!
Kopciuszku a Twoja wiadomosc dostalam teraz ale nie wiem jak ja wlaczyc bo nie wiem o co tu na forum chodzi musze sie z czasem połapac!!!
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
daffi kochana a na chrzcinay dla siebie do ubrania przeciez mozesz cos od kogos pozyczyc,nie trzeba kupowac na raz...na wesele oczywiscie tak samo... ja bym tak zrobila w tej sytuacji.nie raz bylam juz zmuszona pozyczyc cos od kogos,ale wychodze z zalozenia ze dzisiaj ja od kogos,a jutro ja komuś.roznie w zyciu bywa...
reklama
D
daffodill
Gość
pewnie...chcialam od ammy... ale wszystko za male hahah
jestem zbyt szeroka w biodrach a uda mam jak sportowiec... bo zawsze biegalam i gimnastyke sportowa trenowalam i chcac niechcac te miesnie paskudnie sie rozrosly.... zawsze mialam problem z udami i lydkami by kozaczki na zime kupic.... a biodra po ciazy sa tak szerokie ze sama jestem w szoku! wiesz to co na chrzciny to i na wesele zaloze tak samo julka.. bedzie miala sukienke na chrciny ktora na wesele bedzie pasowac... zastanawiam sie tylkoktora jej kupic.. mam dyleat moze wy mi pomozecie podjac decyzje...
*Sukieneczka do Chrztu *R.68 MICHASIA (922071008) - Aukcje internetowe Allegro
czy
Sukienka do chrztu ''MARTYNKA'' r. 74, chrzest (936915781) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Sukienka do chrztu CDR02R + opaska + kapelusz r.68 (926047535) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zbyt szeroka w biodrach a uda mam jak sportowiec... bo zawsze biegalam i gimnastyke sportowa trenowalam i chcac niechcac te miesnie paskudnie sie rozrosly.... zawsze mialam problem z udami i lydkami by kozaczki na zime kupic.... a biodra po ciazy sa tak szerokie ze sama jestem w szoku! wiesz to co na chrzciny to i na wesele zaloze tak samo julka.. bedzie miala sukienke na chrciny ktora na wesele bedzie pasowac... zastanawiam sie tylkoktora jej kupic.. mam dyleat moze wy mi pomozecie podjac decyzje...
*Sukieneczka do Chrztu *R.68 MICHASIA (922071008) - Aukcje internetowe Allegro
czy
Sukienka do chrztu ''MARTYNKA'' r. 74, chrzest (936915781) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Sukienka do chrztu CDR02R + opaska + kapelusz r.68 (926047535) - Aukcje internetowe Allegro