reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja mam termin na 7 a moja gin kazal zglosic sie 11 do niej na wizyte, wtedy podejrzewam ewentualnie bedziemy rozmawiac o terminie na szpital

ale ja tak nie chce do szpitala, jeszcze wczesniej... ze naprawde moglabym urodzic do tej niedzieli

ide sie kapac

reklama
Witajcie marcówki:-D

Ale słonko! :-) Na termometrze mam 12 stopni, ale wieje straszliwie.

Widzę, że 1 marca i zaczęło się rozpakowywanie.
Dziewczyny - trzymam kciuki!!!:tak::tak:

Widzę, że rozmowa o żłobkach - u nas chyba nie ma ani jednego. Kiedyś był, ale słyszałam same złe opinie na jego temat i nie oddałabym tam za nic dziecka.
Też mam ten problem, że nie bardzo będę mieć z kim zostawić Kubola, bo moi rodzice pracują, teściowie też. Jest taka znajoma teściowej, która może by się nadawała na opiekunkę, bo już niejednym dzieckiem się zajmowała, ale ona pali, a mnie to odstrasza:baffled:
Trzeba będzie coś wymyślić...

Dziewczyny chyba pierwszy raz mam prawdzie skurczyki,tak w okolicach jajników,pobolewa co jakiś czas jak na okres,tylko troszkę mocniej...może coś tam się zaczyna skracać:-Dpójdę dzisiaj do gina to zobaczymy:tak:

kurdeeeeeee :wściekła/y::wściekła/y: właśnie pogoda mi się zepsuła grrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za niedługo pewnie J zadzwoni że dziś nici z wizyty w żłobku i nici z zakupów.:crazy::crazy::crazy:
Ciekawe kiedy to wszystko pozałatwiamy ...chemia mi się pokończyła, pasuje kupić proszek dla dziecka...no i uzupełnić lodówkę ...a sama boję się wyjść z domu :angry::angry::angry:

PS. właśnie na Discovery T&L zaczyna się "Ciąża z zaaskoczenia"

Ostatnia edycja:
Gosia moze mi powrozysz kiedy sie rozpakuje ?:) bo chcialabym tak w połowie marca :)))a jak narazie twoje przepowiednie sie sprawdziły hihi :)

Mcgosia a do którego żłobka się wybieracie?? My chcilibyśmy do Potockich ale ilośc dzieci ubiegających sie o miejsce graniczy z cudem że sie tam nasza mała dostanie:/

cześć ,

no ja się zbieram na wizytkę ,chociaż tam spokój bo stara sie tu awanturuje , że piach pod butami i rzuca nimi ;/
ale pogoda paskudna deszcz leje a jaka wichurka brrr

reklama
Kochane, właśnie, jak to jest z tym terminem? Jak nie urodze do 6 marca (tj. sobota) bo na wtedy mam termin, to np w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala? Czy jak?

Witajcie!
Noc fatalna znowu zaczely sie bóle krocza itp ale to nie skurcze. Ja mam termin na jutro i lekarz kazał mi jutro być w szpitalu gdyby sie coś nie ruszyło. Wolałabym niespodziewanie dostać skurczy i urodzić, bo tak sama dobrowolnie musze iśc na rzeźnie:p

Do góry