reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ciesze sie ze m,nie zrozumialyscie- chodzilo mi o tro głownie zeby wesprzec te wal;czace cycusiowe mamusie.
hehe, chyba kazda z nas ma zdjecia z dziecinstwa w ortalionowych dresikach. A ja jeszcze pamietam taki szał na takie "plastikowe" czarne spodnie dzwony w gimnazjum, hihi. Moja mama mi je kiedys spalila- wrzucila do pieca centralnego ogrzewania bo nie mogla juz na nie patrzec, hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupilam 2 paki pampersow active baby 4-9 za 84 zl i je uzywam jak dla mnie super, maly potrafi w nocy przespac 10 godz i nie byl obkupkany ani zasikany ani razy. Co do huggiesow. Mam premium 5-9 i raz jak narazie uzylam, zeby sprawdzic(dostalam je w prezencie) i tez nie przesikal. Ale przyznam, ze huggies wydawal sie mniej napecznialy

ciesze sie ze m,nie zrozumialyscie- chodzilo mi o tro głownie zeby wesprzec te wal;czace cycusiowe mamusie.
hehe, chyba kazda z nas ma zdjecia z dziecinstwa w ortalionowych dresikach. A ja jeszcze pamietam taki szał na takie "plastikowe" czarne spodnie dzwony w gimnazjum, hihi. Moja mama mi je kiedys spalila- wrzucila do pieca centralnego ogrzewania bo noie mogla juz na nie patrzec, hehe

Oooo tak też miałąm:) ale taką fakture miały jak sztruks uwielbiałam je:)

Boze ale nawymyslalai z ta strona ! Ja sie nie łapie o co kaman !
Tyle opcji i tego wszystkiego nawet boje sie kliknac co bym czegos nie narobila hahah

Musze sie pochwalic ze moje dziecie przesypia od kilku dni nocki ! Zasypia ok 22 i spi do godziny 6.30 flacha i spimy do 8-9 zalezy jaki ma dzien !Wiec ja tam wyspana jestem na maxa :)

Ja kupilam 2 paki pampersow active baby 4-9 za 84 zl i je uzywam jak dla mnie super, maly potrafi w nocy przespac 10 godz i nie byl obkupkany ani zasikany ani razy. Co do huggiesow. Mam premium 5-9 i raz jak narazie uzylam, zeby sprawdzic(dostalam je w prezencie) i tez nie przesikal. Ale przyznam, ze huggies wydawal sie mniej napecznialy

Ja kupuje tylko pampersa - ostatnio za 89 zł za 186 sztuk '3'

A ja właśnie próbowałam sprzedać podobną spacerówkę z Tako. Praktycznie nieużywana, bo Stasiek nie chciał w niej siedzieć, tylko po kółkach widać, że nie nowa. Ma folię przeciwdeszczową i na nózki ocieplacz na zimę. I wiecie co, chciałam za nią 230zł, z babka mi powiedziała, że za 150zł może wziąć. M powiedział, że nie sprzedajemy. Jak myslicie czy dobrą cenę chciałam? Czy za drogo? Do 200zł byłam skłonna zejść, miałabym na chustę, przynajmniej miejsca w piwnicy nie zajmuje :-) Ale nie wiem jakie teraz są ceny. Jak widzę, że nowy za 400zł to chyba nie byłam pazerna.

Luuuuzna pisałaś chyba, że chudniesz od pasa na brzuch? Wrzuć linka jaki masz.

ojoj nawet nie wiedzialam o co chodzi hihi czytalam 10 razy co do mnie napisalas az teraz widze ze sa jakies podziekowania ale jak to sie robi to ja nie wiem.. jak trafie to odwzajemnie hihi
hehehe dzieki haaaa

Boze ale nawymyslalai z ta strona ! Ja sie nie łapie o co kaman !
Tyle opcji i tego wszystkiego nawet boje sie kliknac co bym czegos nie narobila hahah

Musze sie pochwalic ze moje dziecie przesypia od kilku dni nocki ! Zasypia ok 22 i spi do godziny 6.30 flacha i spimy do 8-9 zalezy jaki ma dzien !Wiec ja tam wyspana jestem na maxa :)
moj ostatnio zasypia o 22 je wczesniej o 21 i spi do 5.30 je i jak fifol do 8-9 :)

A ja właśnie próbowałam sprzedać podobną spacerówkę z Tako. Praktycznie nieużywana, bo Stasiek nie chciał w niej siedzieć, tylko po kółkach widać, że nie nowa. Ma folię przeciwdeszczową i na nózki ocieplacz na zimę. I wiecie co, chciałam za nią 230zł, z babka mi powiedziała, że za 150zł może wziąć. M powiedział, że nie sprzedajemy. Jak myslicie czy dobrą cenę chciałam? Czy za drogo? Do 200zł byłam skłonna zejść, miałabym na chustę, przynajmniej miejsca w piwnicy nie zajmuje :-) Ale nie wiem jakie teraz są ceny. Jak widzę, że nowy za 400zł to chyba nie byłam pazerna.

Luuuuzna pisałaś chyba, że chudniesz od pasa na brzuch? Wrzuć linka jaki masz.
to bylo dac jakis watek ogloszenia kupie sprzedam zamienie i moze bym kupila chociaz wolalam nowy wozek juz gondole mam uzywana

A ja wإ‚aإ›nie prأ�bowaإ‚am sprzedaؤ‡ podobnؤ… spacerأ�wkؤ™ z Tako. Praktycznie nieuإ�ywana, bo Stasiek nie chciaإ‚ w niej siedzieؤ‡, tylko po kأ�إ‚kach widaؤ‡, إ�e nie nowa. Ma foliؤ™ przeciwdeszczowؤ… i na nأ�zki ocieplacz na zimؤ™. I wiecie co, chciaإ‚am za niؤ… 230zإ‚, z babka mi powiedziaإ‚a, إ�e za 150zإ‚ moإ�e wziؤ…ؤ‡. M powiedziaإ‚, إ�e nie sprzedajemy. Jak myslicie czy dobrؤ… cenؤ™ chciaإ‚am? Czy za drogo? Do 200zإ‚ byإ‚am skإ‚onna zejإ›ؤ‡, miaإ‚abym na chustؤ™, przynajmniej miejsca w piwnicy nie zajmuje Ale nie wiem jakie teraz sؤ… ceny. Jak widzؤ™, إ�e nowy za 400zإ‚ to chyba nie byإ‚am pazerna.

Luuuuzna pisaإ‚aإ› chyba, إ�e chudniesz od pasa na brzuch? Wrzuؤ‡ linka jaki masz.
a sprzedalas juz ta spacerowke??? bo nie moge sie doczytac...
bo jak nie to ja bym kupila... jak tylko bym pieniazki jakies dostala....
bo nie bedzie mnie stac pozniej zeby kupic hehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no i wrocilismy - wieje jak by sie kto powiesil ale Agatce to tam zwisalo i powiewalo - w wozeczku miala cisze :) tylko mi lepetyne urywalo :)
moja tesciowa jak sie wczoraj na mnie obrazila to mam cisze i spokoj do dzis !! focha ma nieprzecietnego !! ale ja nie uwazam ze zrobilam cos zle wiec pies jej morde lizal - mam przynajmniej spokoj i mi nie wlazi na glowe co chwile :)

a moja mala po powrocie ze spaceru zamiast spokojnie spac do 15 to sie totalnie rozbudzila !! lezy w gondoli i sie do mnie smieje - oby zasnela popoludniu bo sobie z nia nie dam rady !!

Do góry