reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
omg.. o kij chodzi z tym forum?
co oni tu porobili..

Wam powiem ze w koncu odzyłam.. :-D
cyc nie boli.. - obylo sie bez antybiotyku.. nie gotowałam mleka ani innych cudow nie wyczyniałam.. i Majka żadnych problemow z brzuszkiem nie miala.. :)
a tem miala ponad 39 stopni.. zbijalam tylko paracetamolem..;) no i lezalam pod koldra mimo ze lalo sie ze mnie z kazdej strony.. wypocilam to i po problemie..
jutro jednak do gina na przeglad..ALE.. zaliczylismy juz PIERWSZY RAZ :-D
nie dosc ze czulam sie jak jakas dziewica.. to bolało jak cholera..
biedny mój chłop całe plecy ma podrapane !! :-D
no i chyba przytyłam bo przy tym wszystkim łóżko złamaliśmy.. o_O :-D

moje dziecko grzecznie sobie spi... z reszta moja Majka to baaaardzo grzeczne dziaciatko.. nie mogłabym narzekać.. :)
przywykłam już że budzi mi sie o 2 w nocy..i dobrze ze sie budzi bo inaczej do rana cyce by mi rozsadziło chyba :-D

a teraz najlepsze..
mielismy w sobote gosci..
i uwaga.. dostalismy paczke pampersów..
rozmiar 1 :-D
ludzie to czasem potrafia zaskoczyc hehe :-D

Cherie a podajesz probiotyki??
ja podaje po pol kapsulki na dobe..dosypuje do mleczka i malemu minel kolki i roki juz kupi co dzien bbbaaaa nawet 2 razy na dzien mu sie zdarzy..
a wczesniej robil co 3/4 dni takie twarde jak plastelina i tez zielone ,kolki mial i strasznie sie meczylal..a teraz jak reka odjal..

moj tez ma tate alergika ale nic takiego nie pije yyy nie mial stwierdzone nic a takie mleko pije no slyszalam ze kolki po nim odchodza

a po czym to podejrzenie?????????????????????

po stanie skóry- Filip ma wysypkę, po kupce- jej wyglądze, zapachu i konsystencji( zielona, inaczej "pachnąca", i za bardzo luźna), to że mimo tejże luxnej kupce były problemy z wypróżnieniem, oddaniem wiatrów, i ciągły płacz po karmieniu, tki rozpaczliwy( ale nie taki jak na kolki), i po tym został ziagnozowany. a Typodejżewasz że Twoj dzieciątko ma skaze ?

matko, co oni zrobili z tym forum :szok: masakra...

Daniel miał wczoraj okropny atak kolki, zasnął o 20:30 i obudził się o 5 rano...
zrobił strasznie twardą i zieloną kupę, mam nadzieję, że to kupka kolkowa i że się nie powtórzy :-(

w ogóle jest strasznie marudny... już chwilami mam dość jego humorów...

co do humorów to mój synek od wzoraj tez jakiś dziwny, raz się śmiejea za chwile w płacz.., nie wiem o co mu chodzi..

i wykrakalam... hahah moja corka okupkala sie od pasa w gore nie wiem jak to zrobila ale az po pachybyla w kupie no masakra!
a etraz ulozylam ja do lozeczka i nim sie obejrzalam spi! kochane dziecie chwilami potrafi byc:-)

to moj maly w stosunku do filipka wypija bardzo duzo:) na raz lyka ok 200ml i to co 3godz sie dopomina!! a daje mu enfamil mleczko. drogie bo 28zl ale wiem ze malemu po nim nic nie bedzie i ze ponoc najlepsze jest. odkad je stosujemy kolkom powiedzielismy bye bye!!! szkoda tylko ze drogie bo duzo w mies jednak wyjdzie na nie bo jedna pucha starcza nam na 2 i pol dnia.

ja tez dawałam Filipkowi enfamil, ale to tez go uczulało..,ale słyszałam własnie że ponoc najlepsze jesli nie karmi się piersią :) to faktycznie je duż, dosyc sporo ponad norme z tego co dobrtze pamiętam, może powinnas więcej Antosia dopajac ?

reklama
kasiekkrk jak chodzi ci facebook??? ja od kilku dni mam masakre by na niego wejsc!!!!!!!!
a kurcze wciagnelam sie w gry... zalozylam swoja farme i restauracje ahahahhahaa i ciagle mam straty bo farma gnije a w restauracji zlosliwe muchy sobie hoduje...ehhhh

Do góry