W
wika_20
Gość
tezAga ja kupowałam w Tesco tam jest promocja dwa jumbo packi za 84 zeta
je kupowalam w [promocji
ok spadam laseczki tymczasem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tezAga ja kupowałam w Tesco tam jest promocja dwa jumbo packi za 84 zeta
a teraz najlepsze..
mielismy w sobote gosci..
i uwaga.. dostalismy paczke pampersأ�w..
rozmiar 1
ludzie to czasem potrafia zaskoczyc hehe![]()
moj tez ma tate alergika ale nic takiego nie pije yyy nie mial stwierdzone nic a takie mleko pije no slyszalam ze kolki po nim odchodza
a po czym to podejrzenie?????????????????????
matko, co oni zrobili z tym forummasakra...
Daniel miał wczoraj okropny atak kolki, zasnął o 20:30 i obudził się o 5 rano...
zrobił strasznie twardą i zieloną kupę, mam nadzieję, że to kupka kolkowa i że się nie powtórzy :-(
w ogóle jest strasznie marudny... już chwilami mam dość jego humorów...
to moj maly w stosunku do filipka wypija bardzo duzona raz lyka ok 200ml i to co 3godz sie dopomina!! a daje mu enfamil mleczko. drogie bo 28zl ale wiem ze malemu po nim nic nie bedzie i ze ponoc najlepsze jest. odkad je stosujemy kolkom powiedzielismy bye bye!!! szkoda tylko ze drogie bo duzo w mies jednak wyjdzie na nie bo jedna pucha starcza nam na 2 i pol dnia.