SylwiaZG
Fanka BB :)
Hej! A ja dzisiejszy dzień spędziłam w salonie odnowy biologicznej. Miałam robione zabiegi na twarz, oraz skorzystałam sobie z basenu(nie wiedziałam,czy mogę korzystać z sauny, więc wolałam nie ryzykować....). Rewelacja!!!! Nie przeszkadzało mi nawet to, że pojechałam tam z katarem. Dobrze jest się czasem odstresować;-)
zawodowo... zazdraszczam
ja tez jeszcze nie spie,a rano nie bede sie mogla zwlec z wyrka.O 9 mam wizyte u gina PIERWSZA
Powodzenia! Czekamy na relację po.
Witam wszystkie panie! I te, ktore juz tu sie zadomowily i wszystkie nowe przyszle mamusie!
Ja juz na nogach od godziny:-) Wczoraj znowu padlam przed 22;-)
Wczorajszy dzien byl pelen emocji. Powiedzielismy o fasolce moim rodzicom. Radosci bylo co niemiara! Czasem mysle, ze jestem straszna i okropna i nie umiem docenic tego, co mambo chyba najmniej to ja sie ciesze
Ale juz powoli zaczynam..
Dzisiaj powiem w pracy. Moj TZ za to do swoich (a sa daleeeko w Portugali) nawet nie dzwoni. Boi sie zapeszycMowi, ze daje sobie jeszcze tydzien, bo dluzej nie wytrzyma;-)
A ja nie wierze w takie zapeszanie, co ma byc, to bedzie. Nie mozna myslec caly czas o najgorszym. A ja bym chyba zwariowala, jakbym miala te wszystkie emocje w sobie dusci.
MILEGO DZIONKA WSZYSTKIM!
emiliab-zazdroszcze niedzieli;-)
ja bym się też nie spieszyła
Dziewczyny a jak wasze samopoczucie?
nie narzekam
Twój suwaczek pokazuje już 3 miesiąc! Gratulacje!!
A ja się rozkoszuję poranną kawą, którą piję już godzinę