reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

matko, co oni zrobili z tym forum :szok: masakra...

Daniel miał wczoraj okropny atak kolki, zasnął o 20:30 i obudził się o 5 rano...
zrobił strasznie twardą i zieloną kupę, mam nadzieję, że to kupka kolkowa i że się nie powtórzy :-(

w ogóle jest strasznie marudny... już chwilami mam dość jego humorów...

Współczuję, a co do tego że jest zmierzły...moze to przez ten niż? Tomek dziś niemożliwie długo spi jak na niego...no ale na to nie bęę narzekać
Aga ja kupowałam w Tesco tam jest promocja dwa jumbo packi za 84 zeta

Kurcze..nawet nie wiem gdzie najbliżej jest u nas Tesco?!
i wykrakalam... hahah moja corka okupkala sie od pasa w gore nie wiem jak to zrobila ale az po pachybyla w kupie no masakra!
a etraz ulozylam ja do lozeczka i nim sie obejrzalam spi! kochane dziecie chwilami potrafi byc:-)

Tomek jak dziś walnął kupsko w leżaczku to wszystko mu przodem wyszło hi hi..i znów cały do przebrania!!!

Kasiekrk..trzymam kciuki żeby się wam udało dostać ten kredyt i żebyście w końcu byli na swoim!

reklama
ja tez dawałam Filipkowi enfamil, ale to tez go uczulało..,ale słyszałam własnie że ponoc najlepsze jesli nie karmi się piersią :) to faktycznie je duż, dosyc sporo ponad norme z tego co dobrtze pamiętam, może powinnas więcej Antosia dopajac ?
tez tak myslalam ale lekarz pow zebym dawala tak jak daje skoro wypija tyle potzrebuje. probowalam wczesniej dawac mniej a wiecej herbatki czy wody glukoza ale on po chwili i tak byl glodny (madry dzieciak nie dal sie oszukac) i musialam mleczko szykowac,wiec mijalo to sie z celem.

tez tak myslalam ale lekarz pow zebym dawala tak jak daje skoro wypija tyle potzrebuje. probowalam wczesniej dawac mniej a wiecej herbatki czy wody glukoza ale on po chwili i tak byl glodny (madry dzieciak nie dal sie oszukac) i musialam mleczko szykowac,wiec mijalo to sie z celem.

skoro learz mówi ze oki to wtedy dobrze;) mi mój pdiatra kazał więcej dopajać Filipa jak jadł 800 ml a teraz sam juz nie chce pic tyle mleka :tak: ale patrę po postach że różnie piszecie o dawaniu dziecia herbatki, ja napewno przekraczam te 100ml..., synek wypija tak ok 200- czasem 250 ml, czy to za duzo ? aję mu dwie herbatki na zmianę -koperkowa i uspokajająca i teraz nie wiem czy mozna tyle dawac czy tez ie... :confused:

skoro learz mówi ze oki to wtedy dobrze;) mi mój pdiatra kazał więcej dopajać Filipa jak jadł 800 ml a teraz sam juz nie chce pic tyle mleka :tak: ale patrę po postach że różnie piszecie o dawaniu dziecia herbatki, ja napewno przekraczam te 100ml..., synek wypija tak ok 200- czasem 250 ml, czy to za duzo ? aję mu dwie herbatki na zmianę -koperkowa i uspokajająca i teraz nie wiem czy mozna tyle dawac czy tez ie... :confused:
mozna dawac.te herbatki maja w sobie ok 5-6% ziol wiec na pewno nie zaszkodza.

ja wyczytałam ze do 4 miesiaca nie wolno podawac wiecej niz 100ml.. wiec swojej podaje koperkową.. czasami dwa razy po 50 ml..ale to jak chce sie jej pic.. miedzy karmieniami..
a czasami wypije tylko raz 50 ml i wiecej nie chce. ;)

reklama
Daffi strasznie nam Ciebie brakowalo bo taki wesoly chochlik z Ciebie zawsze byl a tu takie posty smutne bardzo mi przykro z powodu ciezkiej sytuacji finansowej na pocieszenie napisze ze na pewno bedzie lepiej wiem co mowie tez to przerabialam jak bylam w liceum moi rodzice stracili prace obydwoje i doszlo do tego ze jedlismy chleb z musztarda albo z koncentratem( nienawidze musztardy od tej pory hihi ) a nasz jedyny dochod to bylo 30 zl 2 razy w tygodniu ktore zarabialam ja pilnujac takiego chlopca po szkole wpadlismy w ogromne dlugi i prawie nas wywalili z mieszkania na jakies baraki okropnie ten okres wspominam nie chce sie tu uzalac chce Ci tylko kochana napisac ze na pewno bedzie lepiej bo w zyciu spotykaja nas rozne sytuacje ale zawsze odbijamy sie od dna a juz taka madra i dobra dziewczyna jak Ty na pewno sobie poradzi i bedzie lepiej trzeba tylko wierzyc i z mezem porozmawiac ustalic troche wam rodzice pomoga i jakos sie ulozy mi tez sie ulozylo wzielam kredyt studencki skonczylam studia potem pojechalam do anglii popracowalam splacilam go a T dostal dobra prace i jestesmy na swoim i zycze Wam tego samego bedzie dobrze zobaczysz!!!

Do góry