reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dostalam fotki auta ktorym jechali bratankowie Bodzia i wpadli w poslizg.Na szczescie walneli tylem i nic sie im nie stalo ale pol auta nie ma:( Jakby to byl przod to juz ich by nie bylo :((
oj oj oj dobrze ze im sie nic nie stalo:tak::tak:
mi tez jakos nie przypadl do gustu:no::no:
ale przypomnialy mi sie stare dobre czasy bo tez mialam rowerek BMX :-):-):-):-)

ale teraz dla dzieci robia tylko BMX :tak::tak::tak::tak: 14 nie ma innych na allegro tylko BMX :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

więc jaki mam kupić?przecież nie wyczaruje sobie innego a na rowerek hello kitty za 500zł to mnie nie stać :no::no::no::no::no::no::no:

Zuza śpi od ponad godziny. Ja tez padnieta jestem i zmykam zaraz pod prysznic i do wyrka:tak:
Jutro siedzimy w domu dzisiaj tez na hipoterapię nie pojechalismy bo pediatra mówiła żeby w domu siedzieć.
Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 220184Zobacz załącznik 220185Zobacz załącznik 220186Zobacz załącznik 220187
Ale Emily sie ucieszy:tak::tak:
Super zestaw:tak::tak:

moja panna wlasnie wstala spala od 14 do 17 ja mialam
posprzatac jak ona spala ale zasiedzialam sie na necie i znow nic nie porobilam
3 godziny spała?:szok: Ale masz dobrze:zawstydzona/y:

Dziewczyny ,czy ja zxawsze muszę dostawać kopa w dupę jak tylko jakieś światełko w tunelu się zapali?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie wymiękam.:angry::angry::angry::angry::angry:
Niedawno dostałam smsa od naszej psycholog ,że dokument ,który dałam dla psychiatry i ona miała go odebrać gdzieś zaginął :-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled:.
Z związku z tym nie mogę skompletować papierów do orzeczenia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Co za tym idzie muszę umówić się na wizytę w przy7szłym tygodniu do jego psychiatry w Avicie i dopiero wypełnić ten dokument.
Złożenie wszystkich dokumentów znów mi się w czasie przesunie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o dobre półtora tygodnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:
Tak jestem wściekła ,że chyba zaraz eksploduję :angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:
Wspólczuje wiem co to znaczy ja składałam o suo w mopsie 19 lutego i czekam. A w oświacie kazali mi przyjśc 10 marca i nawet wniosku nie przyjęli, A w mopsie zgubili oryginał decyzji o potrzebie wczesnego wspomagania:wściekła/y::wściekła/y:

A ja wskoczylam do Laury do wanny i jestem juz w pizamce i szlafroczku :))

Patrysia fajnie ze masz kolezanke z porodowki ja lezalam sama to nie miala okazji nikogo poznac :D
Myszunia bardzo fajnie ze Piotrus taki dzielny starszy braciszek.Super!!

no to ide salatke skonczyc
Juz w piżamce, ja dopiero zmierzam do łazienki:zawstydzona/y:

Hej wieczornie

Ja dopiero teraz zaglądam bo bujałam sie po allegro :happy::happy::happy:

Ja po wizycie u gina ale nic mnie nie uspokoił , nie zrobił mi USG:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jakas awaria:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szak b to trafił , zbadal mnie tylko i powiedział ze oki , ze macica szybko rosnie i jest coraz wyzej , i ze z tego powodu odczuwam ból czasami ze robie sie az blada , kazał brac witaminki i magnez dodatkowo no i no spe 3xdziennie zeby nie bolało:no::no::no:quźwa mać ale jestem zła i dalej w niepewnosci czy wszystko ok , pojade pewnie zrobic USG prywatnie zeby uspokoic samą siebie bo do 22 kwietnia nie bede czekac bo jajo szybcej zniosę:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:

A tak pozatym to ide luknąć co popisałyście
Nie martw sie na zapas a jak czujesz potrzebę zrobienia usg to idź prywatnie dla spokojności:tak::tak:

Na pewno jest dobrze.Nie denerwuj się,bo może stres tak na Ciebie właśnie wpływa,że Cię boli.

Fajnie,że Piotrunio taki dzielny brat.:tak:

Dzwoniłam właśnie do mamy.
Tata już po wstępnych badaniach szpitalnych.
Zrobili krew,mocz,EKG,EEG i nawet Bronchoskopię.:szok::szok::szok:
Nie wiedzieć czemu ma założony już wenflon.:szok::szok::szok::baffled::baffled:
Jak na pierwszy dzień to uważam,że ostro się za niego wzięli
Położyli go na chirurgii ,więc na pewno szykowany będzie do operacji.:tak:
U nas wenflon zakładaja na izbie przy przyjęciu. Denerwujące to jest. Bo czasem wcale niepotrzebny:sorry2:
Ale dobrze że odrazu tyle badan zrobili i sie nie ociagaja:tak::tak:

Ech pochwalę się jakiego bałwanka z Kubusiem na pożegnanie zimy zrobiliśmy.:-D:-D:-D:-D
Kubuś wyklejał sam ,a ja się trochę tych kulek papierowych naprodukowałam.:-):-):-D:-D:-D
Chciałam zaznaczyć,że to pierwsza w życiu jego praca tego typu i zajęło mu na 3 razy tak po pół godzinki,ale dzielnie się chłopak spisał.
No elegancki:-)

hejka dziewczyny.

miałam pisac wczesniej,już sobie cytaty pozaznaczałam i mi oliwka wszystko pokasowała więc drugi raz zaznaczavc i się juz nie chce :no::no::no::no:

za dużo nie zapamiętałam :no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D

As dla mnie to jakaś paranoja żeby tak poprostu dokumenty zgubić,też bym się wkurzyła :crazy:

myszunia super ze piotruś jest takim dzielnym starszym bratem :tak::tak::tak::tak::tak:

pati ja wiem ze to wkurzające że sewi sika Ci a kiedys tego nie robił,ale musisz pzreczekać i w żadnym wypadku nie zakładaj pampersów,to bedzie masakryczny błąd,dopiero w tedy cofnięcie się w tył z nauką :tak::tak::tak::tak:
na bank jest za zdrosny o siostrzyczkę,daję sobie głowę uciąć że tak jest,musisz mu więcej uwagi poswięcać że wiedział ze nie jest odsunięty na bok.wszystko wróci do normy.:tak::tak::tak::tak::tak:

A&E super zrobiłas zakup,az Ci zazdroszczę :tak::tak::tak::tak:

Anka no to żeś miała dzis dom pełen gości,fajnie przynajmniej masz wesoło :tak::tak::tak::tak::tak:

Beata fajne to mieszkanko,zrobicie po swojemu i bedzie gicior,najważniejsze że będziecie na swoim sami :tak::tak::tak::tak:

więcej nie pamiętam :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka w łożeczku ale jeszce nie śpi,a ja oglądam M jak Miłość :tak::tak::tak::tak:

aaaa bym zapomniała sprzedałam dziś rowerek po Oliwce na allegro.zarobiła 130zł suuuperrrrrrr :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Super! U mnie na allegro zastój od pewnego czasu:-(

wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale kicha:wściekła/y:Przeważnie matki bronia chłopaków że niby ich to takie grzeczne, a potem wychodzi:crazy:

ja za niedlugo bede zmykac bo juz jestem spiaca...
a jeszcze musze zrobic snaidanie m na jutro wykapac sie....
ja już mojemu sniadańko zrobłam i mykam do łazienki:-)

Malinka Julka jest niemozliwa:-):-):-)
Anabubka kliknij 2 razy na "odpowiedz na ten temat" i okno będzie jak w starym bb
Joasia gratki:tak::tak:

Dobranoc

Agnes mnie sie podoba ale kojazy mi sie ze on taki chlopiecy hihihi.
A nie ma innych ?

Idziemy pomalu spac.Oliwka w koncu spi :-).
Dzis spimy wszyscy w jednym pokoju az jestem ciekawa tej nocki.
Dobranoc mamuski.

reklama
ale teraz dla dzieci robia tylko BMX :tak::tak::tak::tak: 14 nie ma innych na allegro tylko BMX :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

więc jaki mam kupić?przecież nie wyczaruje sobie innego a na rowerek hello kitty za 500zł to mnie nie stać :no::no::no::no::no::no::no:
Agnes nikt nie mowi ze masz za 500zl kupowac np ten pierwszy za 290 zl jest fajny co Ania ci link wyslala

Teraz doczytalam ze potrzebujesz 14 wiec szyka edycje walnelam:))))))))

Do góry