reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez jestem w szoku jeżeli chodzi o śnieg bo stopniał błyskawicznie i nawet jakiś wielkich powodzi u nas nie ma wiatr to teraz przedmucha i będzie ok;-)pewnie co do tej wody to Anabubka ma inne zdanie:sorry2:
musze wam opowiedzieć dialog wczorajszy Julki i Pietruszki jak mi to wieczorem opowiadał to byłam posikana:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek wczoraj na obiad robił mielone zabrał sie za to koło 13-13.30 dzieciaki już głodne Antek śpi Adam się zaszył z książką u siebie w pokoju a Julina chodzi za Piotrkiem i kiedy ten obiad ,głodna jestem itp Piotrek mówi Julina jeszcze chwilę i obiad będzie.....
Julina -a co będzie na obiad???
Pietruszka -no mielone ziemniaczki buraczki......
Julina ale kiedy ja jestem głodna już!!!!
Pietruszka -oj Julka cierpliwości będzie szybko i smacznie....
jedzą obiad a Julka do Piotrka:
miało być szybko i smacznie ...a wyszło jak wyszło!!!!
Piotrek Julka ale o co ci chodzi co niedobre???
a Julka Piotr czy ty musisz zmierzać do awantury!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek mówi że na początku nawet nie zakumał a potem to wył no mówi kurcze no w zawoalowany sposób dała mi do zrozumienia że za długo czekała i średnio smacznie to wyszło:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A&E no coś ty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Joasiu GRATULUJĘ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo to i kasa większa i pewność jutra inna no kochana jak się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ups kochane moderatorki zapomniałam o edysji.....sorrki postaram sie o tym pamiętać następnym razem:-) ;-) :-)

dostałam umowę na 3/4 etatu na 2 lata :rofl2:
gratuluję!:tak::-):-):-)Super.:-)

Ups kochane moderatorki zapomniałam o edysji.....sorrki postaram sie o tym pamiętać następnym razem:-) ;-) :-)
:growl::growl::growl::growl::ninja2:;-):-D:-D:-D:-D

Kolejny dzień lenia mnie dopadł.I jakaś senność....:rolleyes2:

To co się dzieje teraz w szkołach przechodzi ludzkie pojęcie.:tak:

As nie znam nikogo kompetentnego .:no:Ale rzeczywiście sprawa wymaga konsultacji.:tak:Lepiej wiedzieć na czym stoisz. Grozi ci sądem , by wyłudzić kasę.:dry:

mlena
cieszę się , że do nas zajrzałaś. :tak:

No Malinus powaga straszne to wczoraj bylo jak patrzylismy przez okno to zywej duszy na dworze nie bylo a potem jak coraz mocnej wialo to tylko widzielismy jak sasiedzi jeden za drugim lacieli auta do garazy chowac :tak::tak:
a potem jak latali za rzeczami co mieli na balkonie czy tarasie ktore im wiatr porwal :tak::tak:
ja tez musialam latac za krzeslem ktore troche dalej odlecialo:tak::tak:
rozmawialam z siasiadka i ona mi mowila ze sie strasznie cieszy ze nasz dom ma rolety zewnetrzne jak zaczelo tak mocno wiac to ona je wlasnie zaciagnela i dobrze zrobila bo by szyb balkonowych nie miala bo sasiadowi dom obok zadaszenie z tarasu wiatr wyrwal i wyladowalo to zadeszenie prosto w jej oknach:szok::szok: jak by nie miala pozaslanianych rolet to by bez szyb zostala:szok::szok::szok:

Joasiu gratuluje:tak::tak:

O boziulu jak to czytam Aga to mam dreszcze to normalnie wichura:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dobrze że nic wam się nie stało i nie ucierpiał wasz dom :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Justa witaj w klubie leniwców dziś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As, myślę, że nie masz się czego bać :-)

Joasiu, gratki :tak:

A moje dzieci śpia :sorry2: A miałam kocioł w domu :crazy: Anika ma rozwolnienie, a Helenka udeżyła się w nos tak mocno, że krew się lała :no: Całe szczęście sytuacja opanowana na tę chwilę :sorry2:

taaaa? Oczy mi się same zamykają.:dry: Starszaki odrobiły już lekcje, Amela śpi.... mężol ściele łóżko.:errr::errr::errr:Idę.:rofl2:

Agnieszka&Emily :szok:.

malinka po raz kolejny napiszę , że Jula jest świetna .:tak:

MH kurcze a czemu Niki ma biegunkę tzn od czego?????a Helenka o co się walneła w ten nos?????oj bidulka:-:)-:)-:)-:)-(
Justa mężol łóżko ścieli to trza to wykorzystać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
hustawka..jpgpiaskownica..jpgslizgawka..jpgkonik..jpg

Do góry