ja tez jestem w szoku jeżeli chodzi o śnieg bo stopniał błyskawicznie i nawet jakiś wielkich powodzi u nas nie ma wiatr to teraz przedmucha i będzie ok;-)pewnie co do tej wody to Anabubka ma inne zdanie
musze wam opowiedzieć dialog wczorajszy Julki i Pietruszki jak mi to wieczorem opowiadał to byłam posikana

Piotrek wczoraj na obiad robił mielone zabrał sie za to koło 13-13.30 dzieciaki już głodne Antek śpi Adam się zaszył z książką u siebie w pokoju a Julina chodzi za Piotrkiem i kiedy ten obiad ,głodna jestem itp Piotrek mówi Julina jeszcze chwilę i obiad będzie.....
Julina -a co będzie na obiad???
Pietruszka -no mielone ziemniaczki buraczki......
Julina ale kiedy ja jestem głodna już!!!!
Pietruszka -oj Julka cierpliwości będzie szybko i smacznie....
jedzą obiad a Julka do Piotrka:
miało być szybko i smacznie ...a wyszło jak wyszło!!!!
Piotrek Julka ale o co ci chodzi co niedobre???
a Julka Piotr czy ty musisz zmierzać do awantury!!!

Piotrek mówi że na początku nawet nie zakumał a potem to wył no mówi kurcze no w zawoalowany sposób dała mi do zrozumienia że za długo czekała i średnio smacznie to wyszło

musze wam opowiedzieć dialog wczorajszy Julki i Pietruszki jak mi to wieczorem opowiadał to byłam posikana

Piotrek wczoraj na obiad robił mielone zabrał sie za to koło 13-13.30 dzieciaki już głodne Antek śpi Adam się zaszył z książką u siebie w pokoju a Julina chodzi za Piotrkiem i kiedy ten obiad ,głodna jestem itp Piotrek mówi Julina jeszcze chwilę i obiad będzie.....
Julina -a co będzie na obiad???
Pietruszka -no mielone ziemniaczki buraczki......
Julina ale kiedy ja jestem głodna już!!!!
Pietruszka -oj Julka cierpliwości będzie szybko i smacznie....
jedzą obiad a Julka do Piotrka:
miało być szybko i smacznie ...a wyszło jak wyszło!!!!
Piotrek Julka ale o co ci chodzi co niedobre???
a Julka Piotr czy ty musisz zmierzać do awantury!!!

Piotrek mówi że na początku nawet nie zakumał a potem to wył no mówi kurcze no w zawoalowany sposób dała mi do zrozumienia że za długo czekała i średnio smacznie to wyszło