reklama
Mysza84
Fanka BB :)
dziewczyny
slyszeliscie 0 testach o czulosci 10?
Ja nie słyszałam, ale jak możesz to napisz jaki to jest test i najlepiej wklej fotkę opakowanie.
WITAJCIE KOBIETKI!!!!
ja juz mam nasionka hehe więc razem możemy wysadzić w doniczce hehehehea ja to co??????ja tez w marcu bede miec fasolke a jak nie to se w doniczke wsadze i i tak bede miala obojetnie jaka hahahahah
![]()
Witam się porannie,
humor troche lepszy mam dzisiaj ale daleko do ideału :-(
dziewczyny te ziółka chyba naprawde działają
pije je od końca @ i od wczoraj mam taki armagedon w podbrzuszu że aż miło :-) kłuje jajnik i tak ciągnie dziwnie
może to owulka puk puk puk robi albo jajeczko się przepycha :-)słabe te staranka są w tym cyklu ale może uda mi się mojego W. nakręcić dzisiaj na przytulaski
Miłego dnia dziewuszki i dobrego humorku
BETUSIA daj znac co z betą !!!
to jest link z ktorego kupowalam TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (917045625) - Aukcje internetowe Allegro
w aptece chyba tez nieram mozna dostac ale ciezko.
pisze ze mozna wykryc caze 7 dnia od owulacji, nawet 7 dni przed terminem spodziewanej @
jednak jak przed terminem @ to z porannego moczu.. a jak po to o kazdej porze dnia..
myslicie ze moge zrobic? czy poczekac do sob?
przypomne ze cykle 33 dniowe, plodne od 15 lutego i przytulasy wlasnie w ten dzien
a pierwszy dzien ostatniej @ to 1 luty, spodziewanej 6 marca.
pomozcie prosze-jestescie takimi specjalistkami, ja tak bardzo nie moge sie soboty doczekac..
mam jakies klocia w brzusiu...
nie wiem sama co myslec
to jest link z ktorego kupowalam TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (917045625) - Aukcje internetowe Allegro
pisze ze mozna wykryc caze 7 dnia od owulacji, nawet 7 dni przed terminem spodziewanej @
jednak jak przed terminem @ to z porannego moczu.. a jak po to o kazdej porze dnia..
przypomne ze cykle 33 dniowe, plodne od 15 lutego i przytulasy wlasnie w ten dzien
a pierwszy dzien ostatniej @ to 1 luty, spodziewanej 6 marca.
pomozcie prosze-jestescie takimi specjalistkami, ja tak bardzo nie moge sie soboty doczekac..
nie wiem sama co myslec
nie wiem sama co myslec
Ja nie słyszałam, ale jak możesz to napisz jaki to jest test i najlepiej wklej fotkę opakowanie.
WITAJCIE KOBIETKI!!!!
nie wiem sama co myslec
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak ja takie kupilam na allegro baaardzo czule 2 zl sztukadziewczyny
slyszeliscie 0 testach o czulosci 10?

reklama
hej żabcia sama na posterunkutak ja takie kupilam na allegro baaardzo czule 2 zl sztuka![]()
ja mam chwilkę wolną w pracusi i zajrzałam co naskrobałyście wczoraj
jak tam humorek
Podziel się:

ja tez w marcu bede miec fasolke a jak nie to se w doniczke wsadze i i tak bede miala obojetnie jaka hahahahah