reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam jako pierwsza!:szok::szok::szok::szok::szok:

zapomnielismy wydrukowac wyciag z konta, a ja nie umiem, wiec jeszcze wykorzystam P, zeby mi pokazal:-p

wczoraj zalatwilismy polowe spraw w kiscie, bo pozno pojechalismy, wiec dzis powtorka

wkurzyl mnie z rana tesc, bo pierwsz raz od dluuuugiego czasu nie palilo sie cala noc i juz problem, bo zimno-a wcale nie jest zimno.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

j

W tym roku z firmy J nie jedziemy na weekend majowy do Ustki .......... wyjazd przeniesiono na dłuższy weekend w listopadzie:crazy::crazy::crazy::crazy:

my kiedys bylismy o tej porze w trojmiescie i tez ma to swoj urok

oparzyłam sobie kciuk i palec wskazujący................ z pieca wylatywały drewna gorące a ja złapałam za drzwiczki by je przymknąć........... i nie mam opuszków palców.................. dwa ogromne bąble...............

gdzie wsadzasz paluchy???;-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D

Z sąsiadem na gg gadam, właśnie się dowiedział, że syna będzie miał. Fajnie, Maciuś kolejnego kumpla będzie miał :-):-):-):-)

Macius bedzie mial kim rzadzic;-):-D:-D:-D

wam tez ubylo postow? teraz spojrzalam, ze wiecej mialam na liczniku:sorry2:
ja nawet nie zauważyłam:no:

Mateusz jeszcze śpi:szok::szok::szok:za oknem piękne słoneczko świeci i minimalny wietrzyk wieje jak tylko mlody się obudzi i zje sniadanko to wybieramy się na spacerek do przedszkola na zapisy:tak::-)

a dzwoniłam do urzędu pracy i babka twierdzi że w sierpniu wysłali mi ten PIT11 ale ja nie kojarze żeby do mnie dotarło więc dziś wyślą mi kserokopie

Witam się i ja:-) od rana mam znó zamieszanie więc dopiero teraz sie witam. U nas też dziś pięknie na dworze:tak: słoneczko, lekki wiaterek normalnie piękna wiosna:-) jak pomyslę że podobno od jutra wraca do nas zima to już mi się płakać chce:wściekła/y:

reklama
Do góry