reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tulam Tulam co się stało że ta owulka nie była taka super ???
Słonce nie martw sie ja w tym cyklu też nie zajdę wiec jesteśmy dwie sierotki
Nie mow tak!!! Ty szanse masz!:tak: Zgwalcisz dzisiaj chlopa i moze sie uda:tak:
U mnie ta prolaktyna widocznie nie odpuszcza... W przyszly wtorek skocze sobie ja zbadac. Razem z progesteronem...

aha ale to da się coś z tym zrobić kochana? i na czym ma polegać ta stymulacja bo ja zupełnie nie wiem:baffled: kurcze ale to pewne że nic w tym miesiącu nie wyjdzie?
Stymulacja to podawanie lekow, zby pecherzyki lepiej rosly i pekaly. Suzi miala to w tym cyklu i jej sie udalo:tak: I jeszcze sa zastrzyki, gdyby pecherzyki nie chcialy same peknac...
Kiedys mi gin mowil, ze zdazaly sie przypadki, gdy stwierdzal brak owulki, a ciaza jednak byla. Ale ja wole sie trzymac wersji, ze tym razem nic z tego. I sie ewentualnie milo "rozczarowac";-)

A Tosia to przepraszam skąd wie że nie zajdzie?;-) jakieś dowody, powody,argumenty?:-)

mój chlop w tym cyklu sobie małego na supeł zawiązał chyba ;/ ma tyle stresów że nie mysli o przytulasach ;/ moze uda mi się go zgwałcić dzisiaj - postaram się ale wielkich szans nie ma na strzał :(

mój chlop w tym cyklu sobie małego na supeł zawiązał chyba ;/ ma tyle stresów że nie mysli o przytulasach ;/ moze uda mi się go zgwałcić dzisiaj - postaram się ale wielkich szans nie ma na strzał :(
Powiedz, ze holsy kupilas;-)

W koncu doszlam, jak otwierac to okienko odpowiedzi, w ktorym mozna wstawiac buzki...:baffled::ninja2:

Stymulacja to podawanie lekow, zby pecherzyki lepiej rosly i pekaly. Suzi miala to w tym cyklu i jej sie udalo:tak: I jeszcze sa zastrzyki, gdyby pecherzyki nie chcialy same peknac...
Kiedys mi gin mowil, ze zdazaly sie przypadki, gdy stwierdzal brak owulki, a ciaza jednak byla. Ale ja wole sie trzymac wersji, ze tym razem nic z tego. I sie ewentualnie milo "rozczarowac";-)
już rozumiem, dzięki:tak: czyli tak, jeżeli w tym miesiącu się nie udało- chociaż jeszcze nic nie wiadomo- to w następnym cyklu Maćku zachodzi w ciążę na pewno bo sytuacja suzi mówi sama za siebie:tak::-) tego Ci Maćku życzę naprawdę z całego serca.już zdecydowanie za długo czekasz na fasolkę.

Powiedz, ze holsy kupilas;-)
Tosia dokładnie wspomnij o holsach;-) a tak w ogóle to czasem ten jeden raz jest tak skuteczny że od razu daje wynik: 2 kreseczki na teście:-)

reklama
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
przykro mi

Do góry