reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Izula może to pogorszenie wzroku ma związek z ciążą.Nieraz tak jest że w tym czasie wzrok się pogarsza a potem wraca do normy. Dobrze że niedługo masz kolejną wizytę to się okaże co i jak. Na razie się nie martw:-) Teraz to oby dzidziuś szczęśliwie przyszedł na świat:-):-)

Patinkakrk może tym razem to już serio i maluszek zdecyduje się wyjść:-)

reklama
dziewczyny czy każda z was posiada skierowanie do szpitala w związku z porodem?

Ja nie mam skierowania.

Kochane, wiem że macie dość mojego marudzenia, ale wiecie co? Chyba pojade na IP.. Ja mam łożysko 3st.. Tak wyszło na badaniu jak byłam w szpitalu 18 lutego.. A teraz przeczytałam że to źle.. Że mogą być jakieś gorsze przepływy.. Że coś tam.. :( Ze powinno się co tydzień badać przepływy.. A to już 2 tygodnie minęły a ja mam niesprawdzone.. I co teraz?????

Ajentka83, witam :):*

Ja też dziś kupiłam te waciki Leko. A dziewczyny jak używać soli fizjologicznej ? Do oczek to chyba na płatki kosmetyczne , a jak nosek tym przemywac ? Patyczkami kosmetycznymi ? I jak to często robić?

Ja nie mam.:no: Moja lekarka jak byłam u niej wczoraj to powiedziała że skierowanie dostanę na wywołanie w 40 t i 5 d jeśli do tego czasu nie urodzę. Oby tak nie było :szok: A tak to nie ma rejonizacji i szpital musi Cię przyjąć, no chyba że będą mieli jakiś nadmiar rodzących.

Pewnie troszkę dziwnie tak przyłączać się na sam koniec
Jaki koniec, to dopiero początek :-D

Ja nie mam, nie jest potrzebne.

Kochane, wiem że macie dość mojego marudzenia, ale wiecie co? Chyba pojade na IP.. Ja mam łożysko 3st.. Tak wyszło na badaniu jak byłam w szpitalu 18 lutego.. A teraz przeczytałam że to źle.. Że mogą być jakieś gorsze przepływy.. Że coś tam.. :( Ze powinno się co tydzień badać przepływy.. A to już 2 tygodnie minęły a ja mam niesprawdzone.. I co teraz?????
Ja też mam trójkę już od dawna. Taka kolej rzeczy...

Ja też nie mam skierowania, mimo że mam zaplanowaną cesarkę.

Ja w 35t1d miałam łożysko - II st. dojrzłości. Nie pytałam czy to ok.:baffled: Wiecie jak to jest?

Witam nową marcową mamę:-)

Ja nie mam.:no: Moja lekarka jak byłam u niej wczoraj to powiedziała że skierowanie dostanę na wywołanie w 40 t i 5 d jeśli do tego czasu nie urodzę. Oby tak nie było :szok: A tak to nie ma rejonizacji i szpital musi Cię przyjąć, no chyba że będą mieli jakiś nadmiar rodzących.

widze ze z Poznania jestes :) gdzie planujesz rodzic??

reklama
Blueberry77 racja:tak::-D Poród tuż za rogiem, jakoś strach mnie ogarnął i myślę sobie czas się odezwać zawsze będzie raźniej.:-) U mnie mały pchał się na świat w 36 tyg. Tętno mu skoczyło, zatrzymali mnie na 3 dni w szpitalu z nieregularnymi skurczami, rozwarciem na 1 cm i skróconą znacznie szyjką. Moja lekarka twierdziła że w ciągu 2 tygodni mogę urodzić i co.... i narazie wielka D..., wczoraj na wizycie okazało się że rozwarcie nic nie postąpiło, no szyjka skrócona w 2/3, dziś znów skurcze nieregularne. W trakcie pobytu w szpitalu napatrzyłam się na wywoływanie i ja nie chceeee, męczarnie, niektóre nawet 2, 3 podejścia co drugi dzień. Mam nadzieję że synuś zechce wyjść wcześniej. :tak:

Do góry