reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja przyjdę uwielbiam z synkiem bo on pomidorówkę kocha:-)

Z ryżem czy makaronem ?!? Bo ja i tak jedno i drugię przygotowywuję bo głosy w domu podzielone ;-)

Stwierdziłam właśnie że najchętniej to pojechałabym teraz na wakacje.

macku to ja do ciebie dolaczam wylam dzis jak bober w drodze do domu jakos sie trzymalam ale w domu sie rozkleilam i mam dosc dziesiejszy dzien jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::-:)wściekła/y::frown::no2::hmm:

Kurcze przyznam szczerze że sądziłam że przy drugiej dzidzi to się już tak jakoś łatwiej podchodzi do staranek...a tu widzę że właśnie wręcz odwrotnie. Że tak samo bardzo zależy.
żabko trzymaj się dzielnie...wkońcu pójdzie armia która zagroszkuje (bo u Was ma być chłopak)!!! A przed Tobą za pare dni ten fajny okres boboseksów!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zabka a co Tobie powiedział?Tak źle?

sama zrobiłam sobie suwaczka podoba wam się?:laugh2:
tylko czemu się teraz nie wyświetla?:baffled:

Ostatnia edycja:
zabka a co Tobie powiedział?Tak źle?

sama zrobiłam sobie suwaczka podoba wam się?:laugh2:
tylko czemu się teraz nie wyświetla?:baffled:
a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:

a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:
zabka przykro mi że tak się pocieszył, ale może ziółka pomogą?

pomóż mi gdzie wpisać kod od suwaczka?

Żabko ale przecież Ty masz jeszcze pare dni do owulki ... U mnie było tak samo, pęcherzyk miał 17czy18mm i też mi ginek powiedział że ciąży nie będzie i żebym jak dostane @ to przyszła to da mi złote tabletki i wtedy do dzieła...upewniał się tylko czy mam faceta przy sobie bo powiedział że po tej tabletce to muszę za chwilkę "odbyć stosunek" -> tak dokładne powiedział ;-) ;-) ;-) więc głowa do góry ->cuda się zdażają!

ale ogolnie jestem zadowolona z wizyty u gina bo wkoncu cos wiem i widac bylo ze gin sie przejal ze taki maly pecherzyk i widzial ze mi zalezy i pogadal ze mna fajnie takze niejest tak zle

reklama
ale ogolnie jestem zadowolona z wizyty u gina bo wkoncu cos wiem i widac bylo ze gin sie przejal ze taki maly pecherzyk i widzial ze mi zalezy i pogadal ze mna fajnie takze niejest tak zle

A to bardzo ważne żeby w takiej sytuacji trafić do porządnego ginka. Takiego który rozumie a nie wszystkie pytania traktuje jak wymysły.

Do góry