reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale ogolnie jestem zadowolona z wizyty u gina bo wkoncu cos wiem i widac bylo ze gin sie przejal ze taki maly pecherzyk i widzial ze mi zalezy i pogadal ze mna fajnie takze niejest tak zle
wiesz przecież to twój dopiero 2 cykl bez tabsów więc wg mnie i tak dobrze że masz już pęcherzyk 10mm bo coś już jest a nie które babki nie mają żadnego pęchęrzyka przez te pół roku

zabka gdzie mam wkleić ten kod suwaczka żeby go było widać co to znaczy w podpisać na forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Żabko ale przecież Ty masz jeszcze pare dni do owulki ... U mnie było tak samo, pęcherzyk miał 17czy18mm i też mi ginek powiedział że ciąży nie będzie i żebym jak dostane @ to przyszła to da mi złote tabletki i wtedy do dzieła...upewniał się tylko czy mam faceta przy sobie bo powiedział że po tej tabletce to muszę za chwilkę "odbyć stosunek" -> tak dokładne powiedział ;-) ;-) ;-) więc głowa do góry ->cuda się zdażają!
moja owu bedzie w tym tygodniu bo jajniki daja o sobie znac a gin powiedzial ze owu musialaby byc duuzo pozniej zeby dojzaly i pekly wioec w tym cyklu raczej spalone

moja owu bedzie w tym tygodniu bo jajniki daja o sobie znac a gin powiedzial ze owu musialaby byc duuzo pozniej zeby dojzaly i pekly wioec w tym cyklu raczej spalone
Ale "raczej" nie oznacza że na pewno!!!
Nie ma co się poddawać -> trzeba się starać!

Ja nie miałam żadnych nadzieji bo mi ginek też powiedział że owu do tyłka jest, bo pęcherzyk powinien mieć 25mm...
jak znajdę fotki to Ci napiszę jakie miałam wielkości w poszczególnych dniach, bo mi zdjęcia robił i drukował.

wiesz przecież to twój dopiero 2 cykl bez tabsów więc wg mnie i tak dobrze że masz już pęcherzyk 10mm bo coś już jest a nie które babki nie mają żadnego pęchęrzyka przez te pół roku
to moj 3 cykl bez tabsow ale teraz bede pila ziolka caly cyklaz do nastepnej domniemanej owulacji a moj mezu jak zobaczyl jak sie rozplakalam to az mu sie glupio zrobilo i chyba dopiero tak konkretnie zobaczyl jak mi bardzo zalezy na tym dziecku ale niema bata jak juz zajde to nastepne bedzie odrazu po porodzie i niebede juz bgrala zadnych tabsow dopuki niebede miala 3 dzieci potem to sobie moge lykac do usranej smierci

a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:
Czyli co? Zaciazamy razem w przyszlym cyklu?;-) Przeciez ziolka czunia cuda:tak:

ale ogolnie jestem zadowolona z wizyty u gina bo wkoncu cos wiem i widac bylo ze gin sie przejal ze taki maly pecherzyk i widzial ze mi zalezy i pogadal ze mna fajnie takze niejest tak zle
Dobrze, ze chociaz lekarz w porzadku:tak:

Wlasnie - ja mam do mojego dzwonic!:szok:

to moj 3 cykl bez tabsow ale teraz bede pila ziolka caly cyklaz do nastepnej domniemanej owulacji a moj mezu jak zobaczyl jak sie rozplakalam to az mu sie glupio zrobilo i chyba dopiero tak konkretnie zobaczyl jak mi bardzo zalezy na tym dziecku ale niema bata jak juz zajde to nastepne bedzie odrazu po porodzie i niebede juz bgrala zadnych tabsow dopuki niebede miala 3 dzieci potem to sobie moge lykac do usranej smierci
Ja tez tak zrobie, bo tez chce trojke :O)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mam tego pierwszego zdjęcia ale później wyglądało to tak: 13dc miał 1.37mm, a w 15dc 1.8cm i wtedy powiedział że jest za mały i będziemy wywoływać sztucznie w następnym cyklu.

Ale "raczej" nie oznacza że na pewno!!!
Nie ma co się poddawać -> trzeba się starać!

Ja nie miałam żadnych nadzieji bo mi ginek też powiedział że owu do tyłka jest, bo pęcherzyk powinien mieć 25mm...
jak znajdę fotki to Ci napiszę jakie miałam wielkości w poszczególnych dniach, bo mi zdjęcia robił i drukował.
ale przynajmniej wiem na czym sytoje teraz sobie kaske odloze i kupie te testy co sversonka miala z usmiechem na owu i dokupowanymi paskami do tego :tak: i bede dzialac dalej jakos mi juz troszke lepiej jak z wami popisalam no i oczywiscie jak zwykle na duzy stes zezarlam ciasto i chrupki i teraz jestem obzarta :zawstydzona/y:

reklama
ale przynajmniej wiem na czym sytoje teraz sobie kaske odloze i kupie te testy co sversonka miala z usmiechem na owu i dokupowanymi paskami do tego :tak: i bede dzialac dalej jakos mi juz troszke lepiej jak z wami popisalam no i oczywiscie jak zwykle na duzy stes zezarlam ciasto i chrupki i teraz jestem obzarta :zawstydzona/y:

A ile takie testy się cenią ?!? Można je kupić w PL czy trzeba zamówić u Svensonki ?

Do góry