reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no moze i fakt ale co to za lekarz ktory powie ze jak do roku nie zajdzie to da adres kliniki , wydaje mi sie dziwny i chyba nie zalezy mu , nie wiem nie chce osadzac . Tez bylam po antykach i podejrzewam ze bralam je duzej niz zabcia , i pow mi odrazu zeby dac powera zapisze clo .
Wiekszosc lekarzy kaze czekac rok na efekty staranek:tak:
U Ciebie jest tez inna sytuacja bo pewnie jestes troche starsza niz Zabka (wnioskuje po dziecku;-)) a zegar biologiczny tyka;-) (a ile masz?)
Ale generalnie jest tak, ze rozni lekarze - rozne metody. I trzeba zaufac swojemi i nie martwic sie tym, co jakis inny komus powiedzial, bo by sie zwariowalo...:errr:

no ja też życze fasolki...
Ja tez jutro do gina idę...do takiego co sie zna trochę na niepłodnosci i wielu dziewczynom już pomógł...namiar znalazłąm na niego w necie...jutro mam 8 dc....bozie modlę sie do Ciebie ...
w czwartek tez idę do innego gian...taki sredni jak dla mnie, ale chce zaczać od monitoriingów...więc jak juz ten cykl się poswiecamto niech mnie monitoruje 2 lekarzy...
a w piątek do szpitala na HSG...

bo ja w tym cyklu zachodze, nie pamietam czy juz o tym pisałąm ;) ;) ;)
Tak, tak, wiemu :D

Ostatnia edycja:
reklama
a jak dlugo bralas i jakie tabsy???
od wrzesnia 98 do konowki 2000 ( tu miala byc fasolka ale nie wyszło :( ) potem od 2002 ale miesiaca nie pamietam do wrzesnia 2009 , generalnie to byl to minisiston bo innych nie toleruje . moja ginka mi pow ze za dluga przerwa i dala clo 1 cykl styczeń, ( bylam przekonana ze jak w grudniu pojde to z fasolka ale nestety )

Wiekszosc lekarzy kaze czekac rok na efekty staranek:tak:
U Ciebie jest tez inna sytuacja bo pewnie jestes troche starsza niz Zabka (wnioskuje po dziecku;-)) a zegar biologiczny tyka;-) (a ile masz?)
Ale generalnie jest tak, ze rozni lekarze - rozne metody. I trzeba zaufac swojemi i nie martwic sie tym, co jakis inny komus powiedzial, bo by sie zwariowalo...:errr:

Tak, tak, wiemu :D
jutro się okarze czy wiara i ziółka wystarczą ;) nie podoba mi się to, ze jeszcze plamie, dziś 7 dc...moze endo nie zdąrzy urosnać, w zeszłym cyklu, pokręconym nie urosło...i moze pochrzaniło sie wszystko...

Ja zmykam Kochane! Jutro też pewne nie posiedzę bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka z Wrocławia :-) :-) :-) i cieszę się jak nie wiem na jej wizytę bo nie widziałyśmy się już 3 miesiące.

Buźki

od wrzesnia 98 do konowki 2000 ( tu miala byc fasolka ale nie wyszło :( ) potem od 2002 ale miesiaca nie pamietam do wrzesnia 2009 , generalnie to byl to minisiston bo innych nie toleruje . moja ginka mi pow ze za dluga przerwa i dala clo 1 cykl styczeń, ( bylam przekonana ze jak w grudniu pojde to z fasolka ale nestety )
no to ostatnio 7 lat to sporo ja 3 lata microgynon21 ale teraz wiem ze to bylo za dlugo powinnam byla wczesniej je odstawic ale polka glupia po szkodzie :zawstydzona/y:no i teraz mam ale mam nadzieje ze to zachodzenie dlugo niepotrfa:tak:

macku dokładnie wiem wiem , tylko wiecie jak z tymi naszymi dodam niektorymi lekarzami wrr , a u mnie faktycznie zegar tyka 35 sie klania , wiecie co nawet nie wiem kiedy to zlecialo , hehhe

Ja zmykam Kochane! Jutro też pewne nie posiedzę bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka z Wrocławia :-) :-) :-) i cieszę się jak nie wiem na jej wizytę bo nie widziałyśmy się już 3 miesiące.

Buźki
ja tez jus spadam ziolka wyhlipie i spac papapap do jutro kochane ide spac co ten felerny dzien sie skonczy:tak:

jutro się okarze czy wiara i ziółka wystarczą ;) nie podoba mi się to, ze jeszcze plamie, dziś 7 dc...moze endo nie zdąrzy urosnać, w zeszłym cyklu, pokręconym nie urosło...i moze pochrzaniło sie wszystko...
Oby mieli dla Ciebie lepsze wiesci niz dla mnie...

Jeszcze Wam nie pisalam, ze dzwonilam wieczorem do mojego gina. Powiedzial, ze mamy isc zbadac armie i dopiero z wynikami pokazac sie u niego. Jak bedzie dobrze zaczniemy stymulacje...

macku dokładnie wiem wiem , tylko wiecie jak z tymi naszymi dodam niektorymi lekarzami wrr , a u mnie faktycznie zegar tyka 35 sie klania , wiecie co nawet nie wiem kiedy to zlecialo , hehhe

to fakt czas leci nieubłoganie..nie wiem kiedy stało się, ze kończę 32...pisze to i nie wierzę własnym oczom...za długo czekałam z decyzją...

reklama
dzieki ze 3macie kciukasy ale nie dziekuje zeby nie zapeszyc .
choc naprawde wiem ze to juz pisalam wielokrotnie ze nie ma

to fakt czas leci nieubłoganie..nie wiem kiedy stało się, ze kończę 32...pisze to i nie wierzę własnym oczom...za długo czekałam z decyzją...

,ale wiecie co wam powiem moja kumpela w tym roku 40 i w styczniu urodzila synka , i jeszcze dodam ze odstawila tabsy i jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry