reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
od wrzesnia 98 do konowki 2000 ( tu miala byc fasolka ale nie wyszło :( ) potem od 2002 ale miesiaca nie pamietam do wrzesnia 2009 , generalnie to byl to minisiston bo innych nie toleruje . moja ginka mi pow ze za dluga przerwa i dala clo 1 cykl styczeń, ( bylam przekonana ze jak w grudniu pojde to z fasolka ale nestety )

Wow strasznie długo brałaś te tabsy.

to fakt czas leci nieubłoganie..nie wiem kiedy stało się, ze kończę 32...pisze to i nie wierzę własnym oczom...za długo czekałam z decyzją...

No cóż ja planowałam mieć dzidzie przed trzydziestką ale w tym roku już 31 stuknie a dzidzi nie ma :-(

Wow strasznie długo brałaś te tabsy.

no troszku

No cóż ja planowałam mieć dzidzie przed trzydziestką ale w tym roku już 31 stuknie a dzidzi nie ma :-(
kochana bedzie dzidzia , wiesz co uslyszalam ostatnio ze ma sie brac bo predzej to ja babcia zostane

ja uciekam na wojewódzkiego...to mój serial ;-)
miłej nocki

buziole papatki

ja tez jus spadam ziolka wyhlipie i spac papapap do jutro kochane ide spac co ten felerny dzien sie skonczy:tak:

ppapaa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masz absolutna racje. Ja tez moze przez dwa cykle swirowalam, ze nie bede pic, bo moze fasolka itd. Ale juz mi przeszlo;-) Bo ile fajnych imprez by mnie przez to ominelo?!;-) A fasolki jak nie bylo tak nie ma:tak:

A widzisz!!!
Dobrze go wymecz;-)

Rozumiem, ze to tez jakies ziolka sa...?

Wymęczyłam ale niestety dzisiaj oboje obudziliśmy się z mega przeziebieniem :-( mój W. wczoraj skręcił grzejnik wieczorem i gotowe :-(

a szkoda gadac zrobil mi cytologie bo 3 lata niemialam robionej i to nieszczesne usg i blona sluzowa 13 mm a pecharzyk czy jako niewiem wkoncu co z tych nerow ma 10 mm wiec za malo i ze w tym cyklu niemam sobie robic nadziei ani na ciaze ani na owu :-(i ze do pol roku moze jej niebyc bo wszystko moze sie normowac po tabsach do 3-4 cykle a jak do roku nie zajde to wtedy mam przyjsc i mnie zakwalifikoje na nieplodnosc wtorna i bedzie leczyl wiec ja dalej bede pila ziolka i to przez caly cykl teraz i potem do niby owu ktorej niewaidomo czy bedzie :-(i moge sie zaopatrzyc w testy owu chyba sobie odloze kase i kupie te co swersonka ma z buzkami te elektroniczne wiec kochane jeszcze tu z wami posiedze pare miesiecy :zawstydzona/y:
Żabciu kochana tulam mocno
posiedzimy sobie razem na staraczkach ja cię tak szybko nie opuszcze :tak:

Witam moje kochane z rana

No więc moje drogi chłop zgwałcony wczoraj :tak: niestety to chyba był jedyny raz w tej owulce ponieważ oboje chorzy jesteśmy :-(
Więc oficjalnie ten cykl mogę uznać za stracony :-(

Miłego dnia babeczki ja jestem on-line dzisiaj cały dzionek :tak:

Dzień dobry :-)

Tośka oby ten wczorajszy strzał okazał się celny!!! &&&&&

Ja dzisiaj znowu wstałam i pokusiło mnie na testa...i niepotrzebnie bo I krecha. A @ jeszcze nie przylazła.

Lecę poczytać co u Was jeszcze wieczorkiem się wydarzyło.

24am24 to testuj dzisiaj! Tylko jak wyjdzie 1 krecha to się nie załamuj, dopóki nie będzie @ to jest nadzieja...a może u CIebie to szybciej wzrośnie i będą już 2 krechy! Powodzenia!!! &&&

erba22 mamy tego samego stresa...ja też cały czas się zastanawiam czy i kiedy przylezie wredota jedna!

Wczoraj u fryzjera czytałam w cosmo że najlepiej zrobić to jego t-hirtem! :-)

Svensonka witaj śpiochu jeden!
witajdzie kochane;)
no zrobilam dzis test-chwile temu..

mysza 84-jedna gruba wyrazna czerwona krecha..
dzis minelo 17 dni od przytulasow..:angry:

24am24 to jeszcze nie wyklucza ciąży... poczekaj może i zrób jeszcze raz jak @ spóźni się. Trzymam &&&

U mnie też I krecha...ahh... ale ja się już pogodziłam z tym że ma przyjść @ (chyba się pogodziłam) choc pewnie jak przylezie to i tak będzie mi smutno i źle, bo nadzieja zawsze gdzieś się tam w środku tli.

24am24 to jeszcze nie wyklucza ciąży... poczekaj może i zrób jeszcze raz jak @ spóźni się. Trzymam &&&

U mnie też I krecha...ahh... ale ja się już pogodziłam z tym że ma przyjść @ (chyba się pogodziłam) choc pewnie jak przylezie to i tak będzie mi smutno i źle, bo nadzieja zawsze gdzieś się tam w środku tli.

a kiedy wrazie co ma Q przyjsc?

zrobilam suwaczka, ale nie wiem czy dobrze..

Żabko odpisała mi ta kobietka z allegro odnośnie tych testów owulacyjnych Clearblue (z buźką)...Ma jeszcze i dzisiaj ma je wystawić. Będzie można zamówić.

Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro. tu dla przypomnienia link i po przedmiotaxh użytkownika będzie można znaleźć tą aukcję.

a kiedy wrazie co ma Q przyjsc?

zrobilam suwaczka, ale nie wiem czy dobrze..

Suwaczek OK!

Ja jestem po zabbiegu łyżeczkowania więc nie wiem kiedy @ może przyjść...tak optymistycznie nastawiłam się że po 30 dniach mnie odwiedzi, a na razie jej nie ma!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie dziewczynki czesc toska dzieki posiedzimy razem z reszta jak widac na moim cyklu chleba z tego niebedzie wiec ginek mial racje ale to nic chodze dzis co prawda jak z krzyza zdjeta ale troche lepiej sie czuje i sie niepoddam walcze dalej z wami:tak:

Do góry